FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 6
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 Oana de pozele mele zici ca nu le vezi? sunt pe comun impreuna cu pozele noastre.....mai incearca..... Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
gata am gasit...si patutul verde si buchetul super de floarea soarelui
Oana 38+ Matei Marius
AMR 10 zile
sorina_goga spune:
LA MULTI ANI FETELOR CARE ISI SERBEAZA ONOMASTICA!!!!!!!!
38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt
ciristina_serban spune:
Creatza, vazut pozici, esti super sexy... foarte bine iti sta la plaja...
Ramo, vazut si pozele tale. Ati fost frumosi si fericiti.. Se vede in ochii vostri. Sa va fie de bine, si sa aveti o viata frumoasa!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
coteasca spune:
Neatza fetele!!!
Victo, Paula La multi ani!
HAI LALA, NASTERE USOARA, BB SANATOS.
Am dormit si eu neintoarsa si acum cand ma uit pe fereastra vad ca e super innourat si bate vantul, sper sa nu vina ploaia ca am de gand sa merg pana la piata, azi am zis ca o sa gatesc niste varza noua cu carnati.
Felicitari fetelor cu rez ok la eco, si succes celor care merg azi.
39+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
sorina_goga spune:
vazut poze!!! creatza ce burtica frumoasa ai!!!!!
ramo1901: casa de piatra, cu intarziere!!!!!
38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt
beluistef spune:
Oana lasa ca ne dam cu randul cate 1-2 pe zi si atunci nu se obosesc fetele ..si legat de trombocite, stiu ca valoare mica= probleme de coagulare. Ca astea au rolul de a coagula sangele.; valoare mare= probleme ca se coaguleaza prea mult si exista riscul de cheaguri.
Adriana ...siiii.... nu ne-ai zis nasti pana la urma saptamana asta ??? Au efect ovulele ??? Sambata parca ziceai ca este ultima zi in care te poate asista dr-ita
Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 9 zile
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!!!
Lala ii doresc deja bun venit lui Sebastian ca sigur e in patut daca operatia a avut loc la 9 dimineata, o viata frumoasa si imbelsugata, acum te poti apuca linistita de cumparaturi
Recuperare rapida!!
Noi am dormit bine si azinoapte, sunt bucuroasa ca de vreo 3 nopti dorm si eu bine
Am vazut lista de prioritati si abia astept sa vad si delfinii!!!!!
Eu pregatesc motate, saptamana asta sigur vin macar 2!!!!
O zi frumoasa!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui beluistef Adriana ...siiii.... nu ne-ai zis nasti pana la urma saptamana asta ??? Au efect ovulele ??? Sambata parca ziceai ca este ultima zi in care te poate asista dr-ita |
Nu le-am mai cumparat. Nu vreau sa imi grabesc fata. S-o gasi cineva sa ma asiste la nastere si daca nasc saptamana viitoare. Cat despre nascut... fata mea face misto de mine. Daca pana saptamana trecuta era calare pe iesire, acum parca s-a catarat sus de tot, fuge de exit .
38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?
racusor2010 spune:
bumbleeblee imi pare rau ca bebelinul tau nu s-a intors, dar ma bucur ca ai primit vesti bune stiu ca voiai sa nasti natural, poate inca se mai poate..si eu voiam...dar uite ca nu s-a putut..dar nu e chiar asa de rau nici la cezariana...nu stai nici turceste dupa 3 ore dupa 3 ore abia incepi sa iti misti picioarele, dar nu e nici nebunia de pe lume...la ochidut a fost mai rau dar nu e neaparat asa...sa tii minte sa te misti cat mai repede dupa operatie, sa nu stai in pat...sa elimini gazele...si o sa ti-l aduca pe bebe repede la tine sa pape...doar sa il ceri, sa le zici ca il vrei si sa nu ii dea lapte praf! o sa fie bine, o sa vezi chiar si asa
paula felicitari si tie pentru vestile bune si bebe grasun dar nu inteleg, tu esti in saptamana 37, joi e 1 iulie si dr zice sa va vedeti pe 2 august? pai la cate saptamani mama?
Carmen felicitari pentru grasunica frumusica din burtica bebelusa ta are la 34 saptamani cat a avut al meu la 36 gata, ai cale libera la epilat, coafor si celelalte?
eu ma simt ca o mica padure destelenita dupa ce ne mai aranjam si linistim, o sa merg si eu la epilat, macar pe picioare, ca inghinal nu am curajul sa bag ceara, din cauza operatiei...poate o iau usor usor, ii zic intai sa faca la linia chilotului si poate peste o luna reusim sa revenim la obiceiurile frumoase si sanatoase sper sa ajung sa ma tund, sa ma vopsesc...acuma stau toata ziua cu parul prins, uneori uit si sa ma pieptan dar gata, dupa ce ne mutam si avem fiecare camera noastra sper eu sa fie mai bine
Dragaica sa iti traiasca sotul multi ani fericiti impreuna in continuare!! alaturi si de cei doi piticoti
mai fetelor, nu mai vorbiti de mare, de soare...ca anul asta suntem consemnati la domiciliu...stiti ca noi nici de botez nu am apucat sa ne interesam
aelita in RO cred ca depinde mult de medic cu cezariana...doctorul meu voia sa nasc natural, daca incepeau contractiile, chiar si asa, cand pisoiul meu avea bataile inimii mai neregulate...doar cand a vazut ca au scazut prea mult, s=au hotarat de urgenta la cezariana...dar nu toti doctorii sunt asa...multi din comoditate si bani in plus chiar le zic pacientelor lor ca cezariana e mai sigura pentru copil decat nasterea naturala
mirela inca putin si trec si greturile stai cuminte, sa coci bine puiutii
mami de brotacel Andrei Ioan
Otiliav spune:
citat din mesajul lui anca_vlad neata... vad ca discutati de cezariana...eu daca nu eram obligata la prima sarcina sa fac cezariana nu faceam nici moarta...si eu eram mica in bazin si multe altele...la mine cezariana au hotarat-o medicii cu neonatologul nu eu! exista ceva inconveniente pt a doua sarcina dupa o cezariana...in primul rand o taietura care e taietura si o porti o viata intreaga (pe mine ma doare la schimbarea de vreme) + ca la a doua sarcina la noi medicul nu se baga la nastere normala am discutata aceasta varianta si mi-a spus nici sa nu ma gandesc! varicele pe uter si pe fofo le-am facut tot din cauza cezarienei au fost cusute ceva vase de sange prin cusatura de la cezariana si acum si-au facut de cap! pe mine m-a durut cezariana toata sarcina... Asa ca EU SUNT DE PAREREA CA "TRAIASCA NASTEREA NORMALA SI CARE AVETI POSIBILITATEA NU RENUNTATI LA IDEE" CEZARANA IN SIME ESTE O OPERATIE O TAIETURA O ANESTEZIE.... AZI AM INTALNIRE CU BB-LINA LA 10.30 ABIA ASTEPT SA II VAD MUTRITA! Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
Ei uite ca asa ceva nu mi-as fi imaginat, dar orice e posibil.
Eu cel mai mult am suferit la a doua sarcina. Elisa s-a fixat jos in uter, automat placenta se intindea pe cicatricea de la cezariana si uite asa am stat cu inima in pioneze ca tot aveam sangerari si nu intelegeam ce se intampla. Cand sarcina a avansat si mi s-a tot spus ca este copilul in urma cu dezvoltarea la fel am dat vina pe zona cicatrizata care nu putea sa o hraneasca corespunzator.
Cred ca norocul nostru a fost distanta de 4 ani intre sarcini.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra