FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Astazi schimbam semnatura....38 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
felicitariii ...vad ca venim un grup serios in perioada imediat urmatoare
Oana 38+ Matei Marius
AMR 10 zile
beluistef spune:
Neatza burtici si mamici
Oana intr-adevar se pare ca venim in perioada urmatoare un grup serios de burtici care-si vor cunoaste delfinasii...
Eladea...cat ceai de zmeur ai baut pe zi, de fapt cate cani maxim ???
As vrea si eu sa urc niste scari, dar problema este ca stau la parter si nu am decat 3 scari...
Felicitari fetelor c vesti bune de la eco si curaj celor care au aflat ca bebe nu este in pozitia de start...poate totusi pana la sfarsit se intoarce...cine stie
O zi cat mai buna
Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 10 zile
Creatza11 spune:
aelita tu intrebai de costum de baie pt la mare. Eu am trecut acu 2 sap pe la Ostroveni , am stat cam 1 ora jumate(de la 8.30 la 10) si mi-am luat un costum ce-l aveam din anii trecuti. Nu am vazut pe nimeni sa se uite urat la mine....dimpotiva chiar simteam in priviea lor ganduri calde si frumoase. Mai era o graviduta mai mare ca mine si tot in costum din 2 piese era... Oricum, ti-am pus 3 poze pe Picassa ...
33+ cu un invingator David Gabriel
AMR 6+
ramo1901 spune:
Buna dimineata si de la mine..........
As dori sa multumesc tuturor fetelor pentru urari....intr-adevar a fost frumos si ne-am simtit foarte bine. O zi de neuitat. Am pus cateva pozici daca aveti timp sa va uitati.
Am fot si noi vineri la control: bebelina e bine,are 2.300 deja...in grafic. De saptamana viitoare incep sa reduc doza de medicamente, astfel ca vor incepe incet si natural contractiile. Va trebui sa fiu atenta la ce se intampla,iar la cel mai mic semn al travaliului sa o sun pe dr. Daca nu se declanseaza natural nasterea, atunci pe 19 iulie sunt programata la cezariana. Abia astept sa vina acel moment, dar sincer mi-e si frica. dar o sa fie bine.....
Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
bumblebee spune:
Neata!
Am fost de dimi sa-mi iau o glicemie, ca desi e in limite, doftora mai vrea sa-mi fac odata ca sa stim ce si cum, era in limita superioara. Daca-mi iese mare oare ma trimite sa fac testul ala de glucoza?
Incep sa dorm din ce in ce mai prost... oasele astea, mama lor de oase... solduri, spate, umeri
Otilia, pe mine dupa data de 21 ma cheama in fiecare zi sa ma vada, acum ea si-a dat cu parerea ca e in jurul datei de 25, dar nu e batut in cuie, oricum ea vrea sa fie cat mai la cald. Pana atunci mi-a schimbat si reteta pt varice si hemoroizi, ca si acolo treaba-i groasa.
Stiu ca nu-i nicio tragedie cezariana, ba mai mult, altele fug de naturelle, dar ma gandesc ca e mai usor sa nasti prima data natural si a doua oara prin cezariana daca e musai sa le experimentezi pe amandoua
Creatza, poate strumful are multa apa in piscina, si Carmen spunea ca delfinasa ei face acrobatii si ca nu simte tot, asa ca... who knows
LA MULTI ANI PAULA! Sanatate si noroc! Larisa, sa-ti traiasca barbatul, sa fiti sanatosi si fericiti! La multi ani tuturor care-si serbeaza azi onomastica!
Alina 35+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Lalique, hai cu vestile bune!
Sanatate multa, recuperare rapida si bb sanatos, papacios, necolicos si cuminte!
Alina 35+ cu
gargarita
michelle1981 spune:
La multi ani Victo, Paula si tuturor ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!!!
Creatza ce sexyyy esti
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
michelle1981 spune:
HAI LALA!!! Nastere usoara si refacere grabnica!!!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
Victo spune:
multumim de urari!
michelle, inca mergi la serviciu?
elena, eu cum nu reusesc sa beau f multe lichide, ma gandesc ca 2 cani alea cate scrie pe cutie e ok.pai fa si tu vizite la vecinii de la etajele superioare :)
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica
ooana spune:
Belu o sa le obosim pe fete cu atatea neasteri odata
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 aelita tu intrebai de costum de baie pt la mare. Eu am trecut acu 2 sap pe la Ostroveni , am stat cam 1 ora jumate(de la 8.30 la 10) si mi-am luat un costum ce-l aveam din anii trecuti. Nu am vazut pe nimeni sa se uite urat la mine....dimpotiva chiar simteam in priviea lor ganduri calde si frumoase. Mai era o graviduta mai mare ca mine si tot in costum din 2 piese era... Oricum, ti-am pus 3 poze pe Picassa ... 33+ cu un invingator David Gabriel AMR 6+ |
super frumoasa...in Egipt cand am fost noi mai erau gravidute, toate cu costume ion 2 buc...si toata lumea se uita la ele cu zambetul pe buze
Oana 38+ Matei Marius
AMR 10 zile