FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
andreea, sa inteleg ca e si Eric acasa? si nu e gelos cd il alaptezi sau te ocupi de cel mic? esti numa tu cu ei sau sunt si parintii tai?
Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor,micutul David de la Odiseea de sept-oct s-a dus la ceruri.Acum e un mic ingeras.Doamne Doamne sa il aiba in grija 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
of Doamne...am citit titlul, dar n-am avut curaj sa intru sa citesc mai multe...nu sunt in stare sa citesc astfel de vesti... DD sa-l aiba in grija si multa putere familiei greu incercate...
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Victo andreea, sa inteleg ca e si Eric acasa? si nu e gelos cd il alaptezi sau te ocupi de cel mic? esti numa tu cu ei sau sunt si parintii tai? Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica |
Paula, a venit mama la mine de duminica...tati e acasa sapt asta, ca doar are 5 zile libere... iar ziua merge cu Eric la plimbare, la bunici, la shopping...insa a stat si cu noi pe acasa, si nu e gelos...deocamdata...singura chestie e ca vrea sa-i ia paturitele de pe el, ca doar is ale lui... vedem noi mai incolo cum va fi... dar inceputul e promitator iar Eric e intelegator si reactioneaza f bine..
inca cateva pozici cu Filip:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Filip#5487780480051739474
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Tocmai mi-a povestit o prietena pe mess care e la odiseea de sept ca bebe refuza lapticul.Acesta este unul din motivele pt care nu a reusit
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Sheritra spune:
citat din mesajul lui Victo ha ha ha sorina..am mai editat listuta, te-am pus si pe tine. :) racusor..te cred ca ti-e f greu cu mutatul. macar la apart nou aveti sanse sa fie mai racoare, sa aveti si ceva verdeata, parc pt plimbat copilul? ca ziceai ca aici nu aveti. elena, apropo de vise, eu asta noapte visam ca mulgeam lapticul..mama, si ce usor iesea..si muuuuult..copilu insa nu l-am vazut ":)tu ce mai faci? acasa cu fetele? boon..deci programarile pt perioada 1-8 iulie CD, corina, sorina, elena, alina, adriana, oana, btz sheri victo... eu am fost mai draguta si m-am lasat ultima :) Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica |
Sa traiesti! Din prima era sa fiu codoasa listei, noroc cu tine .
Biti, te bagasi soro in fata, hai? Sa iei tu caimacu !
Deci am facut programare la pediatru la strumfe, noroc ca-s desteapta si planificata, un consult la 1 bb dureaza 1h, la doi 2h, abia pe 30 iul am gasit programare la 2 ore consecutive la ploade! Mi le si marita in timpul asta! Macar sa le faca si testul de IQ!!!!!!1
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -7z
btz_ovi spune:
Madame Sheri e o greseala in lista...eu mi's pi doispi!!
AMR CATEVA ZILE pana la
anca_vlad spune:
mai dar voi ati luat lista in serios!
i-a vedeti si impartiti si bonuri de ordine sa nu va incurcati la numaratoare!
noi ramanem sa facem galerie pe margine scoatem vuvuzelele si pampoanele!
dar sa dati de stire in timp util sa nu care cumva sa va ratacim pe la numaratoare pe undeva!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
racusor2010 spune:
gabitza, dar ce a patit micutul David? s-a nascut prematur? si cum adica refuza lapticul? de orice fel?
Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa le dea putere parintilor sa treaca peste aceasta grea incercare !!
Doamne, da-le putere, pentru ca un copil e tot ce ai mai scump pe lume si e cea mai grea pierdere pentru un parinte!! m-a apucat plansul numa cat am citit
mami de brotacel Andrei Ioan
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui racusor2010 gabitza, dar ce a patit micutul David? s-a nascut prematur? si cum adica refuza lapticul? de orice fel? Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa le dea putere parintilor sa treaca peste aceasta grea incercare !! Doamne, da-le putere, pentru ca un copil e tot ce ai mai scump pe lume si e cea mai grea pierdere pentru un parinte!! m-a apucat plansul numa cat am citit mami de brotacel Andrei Ioan |
Hai racusor nu plange caci al tau e bine sanatos!!!Nu se compara cazurile
E vb de bebele nascut la odiseea dupa noi la 24 de sapt parca sau 27 nu mai tin minte exact.
Da.... bebe refuza lapticul de orice fel!!
Din ce am inteles de la prietena mea era primul bebe insa parintii au consolarea ca e ingeras acum,deoarece a fost botezat din prima zi!!!
Din pacate se mai intampla cazuri insa la noi la odisee sunt numai bebei puternici si dornici de viata...TOTI
AMR CATEVA ZILE pana la