FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am reusit sa vorbesc azi cu Crissy.
Din pacate are febra (nu stie inca motivul) si ia antibiotice. De bebelina nu stie inca nimic, doar ca a scazut in greutate doar 50g si se asteapta sa mai scada pana la 200g, pt ca apoi sa ia din nou in greutate.
Este tot intubata si alimentata cu prefuzii.. primul pas ar fi sa respire fara aparate.. sa speram ca nu va mai dura mult pana se va intampla asta.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Multumim Michelle. Sanatate multa la amandoua! Am speranta ca totul va fi bine in final...Doame ajuta!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Tanti, bine ati ajuns acasa. Multumim ca ai intrat sa ne dai vesti. Imi pare rau ca te-ai chinuit de la anestezie, dar bine ca a trecut. Insista cu mulsul si pune bebicul la san, ca sa se invete cu lapticul de la tine. E cel mai bun! Iti urez multa rabdare si cand mai ai timp te mai asteptam sa ne mai povestesti cum sunteti.

Uuuuu, si am vazut poza lui Matei. E asa de dulce cum doarme el.. Si imi place freza. Parca acum e sosit de la hair-stylist, hihihi. E atat de dulce... Sa fie sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tanti, bine ati venit acasa! Ce frumos e Matei

Michelle, multumim pt vesti. Doamne ajuta sa fie bine, sa respire singura micuta Teo si Crissy sa se refaca

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha sorina..am mai editat listuta, te-am pus si pe tine. :)
racusor..te cred ca ti-e f greu cu mutatul. macar la apart nou aveti sanse sa fie mai racoare, sa aveti si ceva verdeata, parc pt plimbat copilul? ca ziceai ca aici nu aveti.

elena, apropo de vise, eu asta noapte visam ca mulgeam lapticul..mama, si ce usor iesea..si muuuuult..copilu insa nu l-am vazut ":)tu ce mai faci? acasa cu fetele?

boon..deci programarile pt perioada 1-8 iulie

CD,
corina,
sorina,
elena,
alina,
adriana,
oana,
btz
sheri
victo...
eu am fost mai draguta si m-am lasat ultima :)

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

tanti bine ai venit acasa! Tare scump puiul tau

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tanti, bine ati venit acasa! Ce omulet serios, si ce freza

Tare mi-e drag cum se umple contul cu poze care mai de care. Am vazut ca si Rodika si Giorgia au mai pus poze

Crissy, multa sanatate! Michelle, multumim ca ne tii la curent.

Elena, scoatem majoretele? Ce zici?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!

Noi am dormit ca purceii pana la 12 :). apoi am calcat..se pare ca a dat branca in noi...imi ared buza sa spal hainutzele la delfinas , dar azi fiind zi de sarbatoare...facem alta data.
Vazut fetita dulce de Ochidutz..o dulceatza mica, o papushica ce sa mai..
Eladeea: e voinicel puiutzul tau.:)
e tare greu cu dormitul noaptea, ce sa mai, eu nu am stare in timpuil zilei..sa va zic ceva amuzant..azi dimi , la micul dejun se uita barbata-miu asa la mine si -mi zice: la un coleg sotia a depasit termenul de nastere si ce crezi, medicul le-a recomandat sa faca dragoste...a fost asa de dragutz...ma apuca si rasu'...barbatii astia
Dragaica: la multi ani taticutului!!

La multi ani sarbatoritilor de azi:)!!
Ramo: Felicitari, casa de piatra, intelegere si un bebe sanatos si voios va doresc !

LALALA: Felicitari pentru bebe mic..asteptam vesti si pozici!!
Mov79: cum e ? felicitari!
Va doresc la amandoua bebei mancaciosi, necolicosi si mai ales SANATOSI si voiosi!!

Beluu: scoatem MOTATELE?????

Vazut poze frumoase, Creatza, Ramo, Enik!!

Tanti: bine ai venit acasa..feliciatri pentru bebe mic, sa fiti sanatosi si sa aiba putere sa ia tzitzi de la mami!!E dulce rau oustiul!!

Laura 35+ cu
AMR 4+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MOV,LALA,Felicitari ,sa va traiasca delfinasii !!!!!!!!!!!

PAULA-La multi ani de ziua ta sfanta !!!!

si VICTO e Paula??? La multi ani !!!!

La multi ani tutror care poarta numele de sf Petru si Pavel !

ANCA hahaaaaaaaaaaaa morrrrrrrrrr spurca coliva vecinei tareeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TANTI bine ai revenit !! recuperare rapida ! sa treci repede peste perioada asta grea

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Mercic Eladeea. Ce face Filip? Cum decurge treaba cu amandoi? Eric e incantat?

Cristina, suntem bine, multumim de intrebare... Filip e un cumintel, papa, doarme, zambeste in somn...nu plange decat atunci cand ii umblu la buric si-l sterg cu servetele umede... sper sa-l tina...
Eric a reactionat f bine, se tot minuneaza de Filip, cat e de mic, il mangaie, ii zambeste...deocamdata suntem f ok...

aaaaaa...si a primit cadou de la Filip un jeep cu acumulator electric, doar ca inca ii e frica s-o conduca.. a fost tare incantat...si a primit si cioco, ca a comandat si asta...

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor,micutul David de la Odiseea de sept-oct s-a dus la ceruri.Acum e un mic ingeras.Doamne Doamne sa il aiba in grija

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput