FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 11
ciristina_serban spune:
Mercic Eladeea. Ce face Filip? Cum decurge treaba cu amandoi? Eric e incantat?
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Ramo, CASA DE PIATRA! Ce frumosi sunteti!! Si buchetul m-a dat pe spate.. Fetelor, voi ce tip de saltea de la Mondocarp ati luat? Am vazut saltea de cocos si nu mi-a placut, e asa de ciudata... In schimb am vazut de la Mondocarp Durflex si mi-a placut mai mult. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu AMR 4+ |
Multumesc Mihaela, si mie mi-a placut mult,
Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
ramo1901 spune:
Alina, Bamboletta multumesc mult,...si voua va doresc numai bine...
Ramona 34+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
paula_m spune:
Multumesc de urari, pt onomastica...Vi le intorc si voua, sanatate si fericire multa.
Am fost si la maternitate, am semnat antecontractul, am experimentat si eu durerea, cand mi-au controlat colul si mi-au luat pt analize. M-am dat jos de pe capra cu lacrimi in ochi, si m-a intrebat dr ce o sa fac la nastere?...
Mi-a zis ca in ultima sapt se vor face masuratori si atunci vom fi in masura sa luam cea mai buna hotarare, in ceea ce priveste modalitatea de a naste. Dar si ei recomanda la un bebe de peste 4 kg cezariana...
Vazut poze frumoase, Creatza, Ramo, Enik
Paula, 36+ cu , Raul Codin
AMR 27 zile
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo neata.. oana te-oi fi incurcat..paraca asa retineam eu ca ziceai ca nu ai ajuns la epilat inca.:) deci, facem lista ceea? CD, corina, sorina, elena, alina, adriana, oana, btz io...care care mai e la rand? sheri mami..pe tine nu stiu unde sa te bag..:):) Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007) AU MAI RAMAS 14 de zile de dans in burtica |
Baga-ma si pe mine undeva, adica pe 8 iulie, daca esti draguta !
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -8z
btz_ovi spune:
Sorina nici nu ma gandesc sa ma bag inaintea ta,eu vreau sa imi pastrez locul in rand
Ramo CASA DE PIATRA,ce frumoasa ,iar buchetul e o splendoare
Bumble,Michelle off ce vesti,totusi sa fiti optimiste.Cum a zis si dr mea gine,sunt unii bebelusi care isi iau pozitia exact inainte de nastere.NU e totul pierdut,speranta moare ultima
LA MULTI ANI Victo,Paula
LA MULTI ANI si pt bebicu meu cel drag .I-am dat comanda lui tati de un tort pt junior si pt mama o crema de par cu SPF de la munci..asa ca de ziua juniorului
38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
michelle1981 spune:
Am reusit sa vorbesc azi cu Crissy.
Din pacate are febra (nu stie inca motivul) si ia antibiotice. De bebelina nu stie inca nimic, doar ca a scazut in greutate doar 50g si se asteapta sa mai scada pana la 200g, pt ca apoi sa ia din nou in greutate.
Este tot intubata si alimentata cu prefuzii.. primul pas ar fi sa respire fara aparate.. sa speram ca nu va mai dura mult pana se va intampla asta.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu
AMR 4+
anca_vlad spune:
multumim mult pt vesti Doamne ajuta sa fie bine!
offf Doamne!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
tanti spune:
Buna ziua la toate fetele
Multumesc la toate fetele pt urari si incurajari
Noi ne-am intors din spital de vineri seara dar dupa anestezia rahi am avut dureri de cap groaznice de nu m-am putut ridica din pat, si am avut sambata cam 8 ore in care am plans de durere iar in timpul asta am facut si furia laptelui, asa ca duminica m-am intors la spital din nou sa imi desfunde canalele la san
Scorul Apgar a fost 9
Acum au trecut si durerile pot sa ma mulg ca bb, cat mi-a fost rau a mancat lapte praf si nu trage de ajuns de la san, dupa ce ma mulg ii dau lapte de la mine
Am pus o poza in album
Felicitari noilor mamici si refacere usoara
Andrei 11.02.2006 si Matei 23.06.2010