FELICITARI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (147)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga LA MULTI ANI FETELOR CARE ISI SERBEAZA ONOMASTICA!!!!!!!! 38+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 1 sapt |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI! NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI!
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui anca_vlad cat despre listute...eu ma inscriu pt luna august asa mi-am propus asa ca acolo sa stea sa creasca mare in burtica sa ma mai bucur si eu putin de una alata! Nu stiu cum stati voi cu visele ero(t)ice dar la mine e jale...saracul sot ce ii mai fac in vis habar nu are!...ar fi fff fericit daaca s-ar putea intampla si in realitate! Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
Hahahahaha, si eu experimentez de cateva seri tot soiul de vise erotice.. de mama mama ce chef imi vine, dar stau cuminte sa nu provoc bebelina... parca abia astept sa revenim la normal. Dar, de unde, va urma o perioada de oboseala ca nu-mi va arde sigur o perioada de asta... ehhh.. trece pana la urma..
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
Eladeea, ce granmule ai avut pentru travaliu????
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Eladeea, ce granmule ai avut pentru travaliu???? Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
ACTAEA RACEMOSA CH9, 3 gr de 3 oir pe zi...astea din sapt. 38 se pot lua...
si pt cand incepe travaliul am luat CAULOPHYLLUM CH15,3 gr la o ora sau la juma de ora, in f-ctie de cat de repede evolueaza travaliul...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
cristina asta cu siguranta asa va fi...chiar radeam cu o prietena care a nascut acum are botezul si o tot cauta sotul dupa ce a trecut perioada de 6s de dupa nastere...si l-a un moment dat i-a bagat un motiv de ce nu de am ras cu lacrimi!"vecina facea colviva si nu poate ea sa ii spurce coliva vecinei!"
asa ca...acum doar visam ne revenim noi la realitate!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
bamboletta spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf.Petru si Pavel
Am vazut poze cu gravidute frumoase Creatza,Cris,Ramo,Dragaica,Enik sper ca nu am uitat pe nimeni
Ramo-casa de piatra si multi ani fericiti impreuna
Mov,Lala sa va traiasca delfinasii...refacere rapida...mult laptic si bebei mancaciosi
tinem pumnii pt fetele care merg la eco...va asteptam cu vesti bune
si eu trebuia sa merg azi la eco..dar nu poate veni doctorita asa ca merg martea viitoare abia asteptam sa vad ce face bebe strum
Bamboletta 31+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 8+ pana vine
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui anca_vlad cristina asta cu siguranta asa va fi...chiar radeam cu o prietena care a nascut acum are botezul si o tot cauta sotul dupa ce a trecut perioada de 6s de dupa nastere...si l-a un moment dat i-a bagat un motiv de ce nu de am ras cu lacrimi!"vecina facea colviva si nu poate ea sa ii spurce coliva vecinei!" asa ca...acum doar visam ne revenim noi la realitate! Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
Ce m-a distrat povestea cu spurcatul colivei, noi nu credem ca patul nostru matrimonial are vreun milimetru spurcat, in nicio zi sau noapte, ci procedam biblic, scoatem mainile din coca amandoi
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
ciristina_serban spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ACTAEA RACEMOSA CH9, 3 gr de 3 oir pe zi...astea din sapt. 38 se pot lua... si pt cand incepe travaliul am luat CAULOPHYLLUM CH15,3 gr la o ora sau la juma de ora, in f-ctie de cat de repede evolueaza travaliul... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
astea din farmacii sau plafar??
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui anca_vlad cristina asta cu siguranta asa va fi...chiar radeam cu o prietena care a nascut acum are botezul si o tot cauta sotul dupa ce a trecut perioada de 6s de dupa nastere...si l-a un moment dat i-a bagat un motiv de ce nu de am ras cu lacrimi!"vecina facea colviva si nu poate ea sa ii spurce coliva vecinei!" asa ca...acum doar visam ne revenim noi la realitate! Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
ce tare faza cu coliva...
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ciristina_serban
astea din farmacii sau plafar?? Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
eu le-am luat de la o farmacie care vinde produse homeopate..nu de la pafar...aaaa..si sunt de la Plantextrakt...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...