Aspirante optimiste > 20 ani (531)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata la pranz.
La multi ani paula!

azi am mult de lucru.mult de tot.
bebelu, andreea, stati linistite, mie mama mi-a spus sa avortez, iar tata e f suparat ca,de cand cu bebele, le dau doar banii contrctuali(renta viagera0 si asta il obliga sa se poarte oribil.

sotul e in al noualea cer,surorile mele si prietenii la fel.

cumnatele si soacra sunt pe aceeasi lungime de unda cu parintii mei.

dar nu ei conteaza.

bebelul, dotat bebelin si frumos!
sa dea DD sa fie sanatos!
nike
pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mada este un frumos foc Cristinel vreau si eu unu crescut gata si frumos

PAULA SA-TI DEA dd BB cat mai repede si sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

nike, din toata familia care isi da cu parerea cei mai importanti sunteti voi 3. restul nici nu mai conteaza.
Soacra-mea se dadea de ceasul mortii ca nu facem un bebe, sa aiba si ea nepot...etc. Acum, de 2 luni nu a dat nici macar un telefon. doar gura e de ea...noi sa fim sanatosi si sa ne intelegem , ca pe restul de descurcam impreuna.

pup mamica curajoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele asa este, mami , tati si bebe conteaza cel mai mult, restul.....nici macar nu ma-as deranja sa incrunt o spranceana.pe mine chiar nu ma intereseaza ce zice si ce gandeste lumea din jur. daca ar fi sa punem la suflet toate nimicurile si rautatile....unde am ajunge.
am un somn de ma preling sub birou. in rest ma simt bine, parca putina foame ...iar
madutza cand mergi la eco?

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

mada este un frumos foc Cristinel vreau si eu unu crescut gata si frumos

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

camcris , fiecare perioada are farmecul ei, eu abia astept sa tin in brate un nou-nascut , totul la bebelusi este emotie si instinct. Sunt atat de fericita si emotionata ca ma apuca si plansul
ma rog sa aveti fiecare bebelusul mult dorit

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

roxy, abia sapt viitoare miercuri merg la eco, nu am gasit loc mai devreme, dar cred ca e mai bine asa, sa am 7 sapt implinitei poate sa vad si inimioara . azi merg din nou la Fundeni sa vad ce fac cu analizele alea de trombofilie . tb sa duc si eco de la sarcina pierduta si sa vada cum a fost hematomul, iar in functie de asta sa hotarasca daca imi face si alte analize

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,
scuze ca dau buzna la voi in casuta!

Madutza, am aflat si eu ca esti din nou gravida- ce-i drept cu intarzaiere :-)- si vreau sa te felicit din tot sufletul!!!

Sa-ti dea D-zeu sarcina usoara si la termen si un copilas sanatos si frumos!!

succes tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

poate intereseaza...........

Trebuie stiut ca regimul hiposodat nu inseamna doar restrictionarea alimentelor sarate! Astfel, sarea de bucatarie (clorura de sodiu) reprezinta doar 10% din sodiul care se regaseste in alimentatia noastra! Prin urmare, absenta gustului sarat poate fi inselatoare! Multe legume (ridiche roz, spanac, sfecla rosie, frunze de patrunjel, fasole si mazare, cartofi, dovlecei, varza etc.), precum si unele produse alimentare de origine animala (lapte si produse lactate, oua, carne de vita, ficat si rinichi de vita) contin o cantitate destul de mare de sodiu natural pe care gustul nostru nu o poate identifica. La fel unele fructe (castanele comestibile). In plus, sodiul poate intra in diferite combinatii chimice in alimentele preparate, chiar si in cele dulci! Cate prajituri nu se fac cu bicarbonat de sodiu? De asemenea ar trebui evitate si acele produse care contin:

- E 211 benzoatul de sodiu: Este folosit ca antiseptic, conservant alimentar si pentru a masca gustul unor alimente de calitate slaba; bauturile racoritoare cu aroma de citrice contin o cantitate mare de benzoat de sodiu (pana la 25 mg/250 ml); se mai adauga in lapte si produse din carne, produse de brutarie si dulciuri, este de asemenea prezent in multe medicamente; se cunoaste ca provoaca urticarie si agraveaza astmul. Asociatia consumatorilor din Piata Comuna Europeana il considera cancerigen, insa este permis in Romania.
- E 221 sulfitul de sodiu: este utilizat drept conservant, ca şi agent de oxidare şi albire pentru prevenirea degradării şi decolorării. În carne previne îmbrunarea; oricum nu este admis în preparatele din carne, deoarece poate masca degradările provocate de bacterii caracterizate prin decolorare. Este folosit de asemenea ca bonificator la pâine, cu ajutorul său mărindu-se capacitatea de frământare a pâinii.
- E 250 nitritul de sodiu: Este un aditiv alimentar des intalnit in continutul mezelurilor si cunoscut ca generand alergii ori tulburari hepato-biliare.
- E 281 propionatul de sodiu: este un un acid natural utilizat in preapararea anumitor produse lactate pasterizate precum si in unele produse de brutarie.
- E 339 fosfatul disodic: Este folosit pentru prepararea rapida a unor cereale sau a unor branzeturi
- E 401 alginat de sodiu: Este un aditiv alimentar utilizat in prepararea anumitor creme pe baza de ciocolata si lapte sau a inghetatelor pentru a le da o consistenta cat mai fina.
- E 524 hidroxidul de sodiu: Este un agent de reglare care se regaseste pe lista aditivilor alimentari
- E 621 glutamat monosodic: Acesta este un aditiv alimentar des intalnit în alimentele fabricate artificial şi în semipreparate gen supe concentrate, sosuri, condimente, mezeluri, îngheţată, budinci, etc. Este cunoscut ca generand efecte neurotoxice, migrene si crampe si este inscris pe lista asa-numitelor E-uri periculoase.
- praful de copt: Este utilizat pentru a dospi aluaturile.
Nici macar lichidele nu sunt total lipsite de sodiu. Asa cum stie toata lumea, benzoatul de sodiu este unul dintre prietenii de suflet ai firmelor producatoare de bauturi racoritoare. Mai mult, apa insasi poate contine cantitati insemnate de sodiu, mai ales cea minerala. In sfarsit, unele medicamente contin sodiu, dar in cazul pacientilor cu lupus administrarea oricarui medicament trebuie adusa la cunostinta doctorului, asa incat acesta va poate spune daca este compatibil sau nu cu boala sau tratamentul pe care il urmati. O doza de precautie suplimentara din partea dumneavoastra, insa, nu strica!

Daca retentia lichidelor reprezinta o problema pentru cei care urmeaza tratament cu cortizon, aceasta nu inseamna ca trebuie sa va temeti sa beti apa! Din contra, sodiul scade din sange atunci cand bem multa apa, precum si datorita transpiratiei intense mai ales vara sau dupa eforturi fizice si, desigur, ca urmare a regimului hiposodat. Este insa necesar sa alegeti o apa plata care sa contina o cantitate cat mai scazuta de sodiu, lucru ce va este indicat de eticheta de pe sticla care precizeaza compozitia chimica a apei. De altfel, apa este necesara si pentru mentinerea sanatatii rinichilor, care sunt supusi riscurilor in cazul lupusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza da, este foarte bine ca la 7 saptamani o sa vezi sigur inimioara
eu merg vineri cand am 6 saptamani implinite si sper din tot sufletul s-o vad
fetelor azi m-a apucat pofta de dulce, pana acum nu am mancat dulce mai deloc.
azi sunt asa amabila si buna. fata de ieri cand ma enervau toti

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetelee???
cam liniste pe aici
decat roxy???

Roxy
hai k trece repede si sapt asta si vezi bb

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput