Licurici de ianuarie-februarie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

buna dimineata,

multumesc fetelor pentru urari..La multi ani si toate cele bune si de la mine mamicilor care s-au aniversat in ultima perioada.

De cand am inceput serviciul nu prea mai ajung acasa sa dau drumul la calculator, iar de la munca nu am voie sa stau pe net.

Noi suntem bine, Marius creste, iesim zilnic in parc si ne jucam cu copiii, de fapt mai mult singur pe diferite triciclete, masinute. Cadou de ziua mea a avut o cazatura super urata, de are si fruntea si nasul jupuite, dar totusi pare sa fie lovitura de suprafata si sa nu ii fie afectat nasucul pe interior.

In rest mi se pare ca mananca un pic mai prost, chiar si lapte bea mai putin, nu vrea sa deschida gura la noutati, daca ar fi dupa el ar manca iaurturi non stop. A si slabit, de fapt nu a mai luat in greutate de multa vreme si cum s-a inaltat pare mai slabut. Un pic parca ma ingrijoreaza ca el are cam 3 scaune pe zi, in rest pare sa fie totul bine.

Felicitari proaspetelor viitoare mamici, sarcini usoare si copii sanatosi.
Sanatate si la copilasii bolnaviori!
Cat despre concediu poate ajungem si noi la mare vara asta, am fi vrut inafara tarii dar cu scumpirile astea si euro care a explodat s-ar putea sa nu se poata.

Mai jos sunt cateva poze din prima jumatate a lunii ca apoi nu am mai apucat sa pun. O sa recunoasteti si alt baietel minunat in ele pe care am avut sansa sa il cunosc. Este foarte dulce si iubitor iar mamica lui este frumoasa si puternica.

http://picasaweb.google.com/rn.paula/MariusBaietelLunaIunie#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Fetelor Pyc, Roxana, Irina...este posibil ca un copil sa aiba alergie la proteina din lapte de vaca si totusi la testele cutanate sa nu iasa? Sa fac si testele de sange?

miericico cam improbabila ipoteza asta dupa parerea mea. si iar nu vad legatura cu infectiile bacteriene. hai ca ar fi legate cele asemanatoare astmului, dar otite? nu prea cred. cu medicul lui ai reusit sa vorbesti despre asta?
Crina deci a fost un succes ziua, da? Paul cum e?
Rein, raman semne doar daca se scarpina posesorul. iar posesorul cand da sa se zgarme trebuie sustras si momit si mituit cu alte lucruri (de obicei interzise). mai nasol e noaptea... de aia merg niste antihistaminice.
Paula, vaz ca e in trend asta cu aversiunea fata de mancare a domnisorilor. io tot zic ca e pasagera
Anuc, esti ok? asteptam 2 randuri de la tine.. cu orice ai tu chef sa scrii. ce fac iepurii mici?
o zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anuc nu stiu ce sfat sa iti dau. Ai de luat o decizie foarte grea. Ce iti doresc este ca, indiferent de alegere, sa fi impacata cu ea si sa nu o regreti.
Si nu incerca sa te iei dupa ce spun unii sau altii. Este decizia voastra si atat, e vorba de viata voastra si a copiilor vostri.

veronica Nadia nu are nici 9 kg. De fapt are in jur de 8. Si 77 cm. Asa ca stai linistita, se poate si mai rau
Mie toata lumea imi spune sa "da, dar ea s-a nascut mica!" Ei si? Doar nu s-a nascut de 600 gr. Si oricum pana la varsta asta trebuia sa recupereze.
Cred ca asa e felul ei, slabuta si micuta. Eu am 1,62 si 47-48 kg iar sora-sa e inalta dar slaba, slaba de tot - e cel mai slab copil din gradinita.
Ah si la 1 an jumate avea 9,200 gr desi s-a nascut de 3,700 gr.
Eu nu i-am dat de loc Nadiei vitamnie, doar Vigantol, pe care i-l voi da pana la 2 ani.

pyc imi pare rau ca ai varicela. Desi din ce spui nu e Dracul asa de negru!

aalina multi ani inainte imperuna cu colegul!

Si noi am serbat pe 26 iunie 6 ani de casatorie. De fapt, e un fel de a zice ca am serbat fiindca nu ne-am adus aminte , ne-am dat seama ca e 26 cand ne-au sunat socrii sa ne zica La multi ani!

Nadia e topita dupa piersici si visine. Mananca cate 2 piersici pe nerasuflate. Sunt asa de fericita, in sfarsit mananca si ea cu placere ceva (altceva decat biscutiti si sticksuri)!

Ieri am tras o sperietura groaznica cu ea, s-a bagat sub un fotoliu foarte mare si foarte jos, mi-era imposibil s-o scot de acolo. Ii ieseau numai picioarele de la genunchi in jos dar mi-era frica s-o trag fiindca era cu fata pe gresie. Ea nu s-a speriat de loc ca ramasese acolo, radea si nu vroia sa incerce sa iasa. Pana la urma am momit-o cu o jucarie a Ioanei pe care o pandeste de mult si s-a tarat pana am reusit s-o prind de cap si s-o trag afara.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Naty asa se da ai aici vitamina D pana la 2 ani....in rest nicio alta vitamina. Fluor nu se da, doar in cazul in care parintii nu-si spala copiii pe dinti (ca sunt si asemenea cazuri....). Fier se da ca si supliment preventiv doar la copiii crescuti cu lapte de vaca clasic, nu si la cei pe formula.

Eu in sfarsit sunt la zi cu toate hartoagele pe care le-am avut de completat, am luat biletele pt noi pt vacanta in Ro, pt parintii mei care vor veni in septembrie....am comandat mare parte din cadouri pt familie si prietenii din tara.....cred ca incep sa fac si ordine prin sertare sau prin dulapuri....

Paul la vizita de saptamana asta adica 16 luni si 1/2 avea 12,4 kg si 85 cm.......noi suntem la categoria grea....si am terminat aproape cu vaccinurile....mai are la 20 de luni un MMR si gata .....pana la 6 ani....

Ce poze frumoase am vazut si ce licurici frumosi avem!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca in rezultatele de la tabloul sanguin scrie normocitoza si normocroie inseamna ca e bine, nu?

chisturi de lambrii absente, oua de paraziti absente

asta tot la tablou, cuprocultura doar maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxana legatura intre otita si alergina la proteina din lapte e urmatoarea: in momentul in care se declanseaza reactia alergica, corpul incepe sa produca mai mult mucus, pe caile respiratorii, nas, urechi si asa se acumuleaza lichidul acela in ureche. Lichidul la prima viroza cu muci se infecteaza din cauza disfunctionalitatii trompei lui eustache. deci are legatura cu permanenta lichidului din ureche, care la el a dus si la deficientele de auz. De aceea acum ne-au recomadat sa ii dam in continuare medicamentele pt alergie, pt ca astea contribuie la impiedicarea acumularii fluidului in ureche.

Uite aici explicat mai in amanunt mecanismul, Aidan are toate simptomele, inclusiv petele rosii de pe obraji.
"The protein in cow's milk is what provokes the allergies. Because milk is a species-specific protein, cow's milk is suited to bovine intestines. Exposure of human intestines to bovine protein may cause irritation and damage to the intestinal lining, allowing these allergenic proteins to be absorbed into the circulatory system. The immune system recognizes these proteins as foreign and attacks them, causing the usual allergy symptoms of wheezing, runny nose, or a red, rough, sandpaper-like rash, especially on the cheeks. Milk allergies are often the underlying cause of repeated colds and ear infections, due to fluid building up in the respiratory passages, sinuses, and eustachian tubes of the ears. Milk allergy has been implicated in subtle behavioral changes, such as irritability and nightwaking. "

Revin mai tarziu dupa ce vizionez pozicile.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aha, da, la asta nu ma gandisem.
da' atunci ce te faci cu testul negativ? ca simptomele astea nu-s provocate numai de alergia la proteina din laptele de vaca. atunci cand a facut testele era pe formula cu proteina de lapte de vaca, nu?
Crsti, e ok daca e cu "normo"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele noi am facut aseara 38 cu 2
nu stiu daca e de la dinti
ca avem ambii canini de jos inflamati
stau sa sparga
si caca moale de ceva zile
da ieri doar unul
mancam de regim
da ce ma fac cu febra
offffffff
sper sa nu creasca
ca am de prezentat si teza
nu prea dormim noptile
din cauza de canini

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Alergia la proteina din lapte e uneori mai pregnanta si cu manifestari evidente numai cand bea lapte (normal). Cantitatea de proteina din formula si alte lactate (gen branza, iaurt) este mai mica, de aceea poate sa nu manifeste alergie la astea sau simptomele sa fie aproape insesizabile.

Testul de piele poate sa fie negativ si totusi sa aiba alergie (testele astea sunt concludente dupa 4-5 ani cel mai bine). Adica dc a iesit pozitiv inseamana cu siguranta ca e alergic la un anumit factor (cum e la noi polenul), dar dc i-a iesit negativ asta nu exclude neaparat posibilitatea sa fie alergic.
Iar Aidan are fluid in ureche si simptome de alergie de la controlul de sase luni, de atunci mi-a sugerat pediatru ca ceva e in neregula, dar pt ca nu avea manifestari evidente gen tuse, nas curgator (doar ochii rosii si lacrimosi si un pic de fluid in ureche), am pus-o pe seama faptului ca isi build up sistemul imunitar, stii cum sunt medicii pe aici, mai relaxati asa, uneori e ok, dar alteori iti vine sa le dai un sut in fund sa grabeasca naibii pasul

Asta am inteles eu si mi-a fost confirmat de toti medicii pe care i-am vazut pana acum.
Toate sunt legate: alergia-asthma- ear infections-viroze, e un cerc vicios si trebuie sa il rupem odata, cel mai simplu este prin eliminarea cauzelor.

Mergi la inceput

Paula ai un baietel de reclama!
Dar nici musafirul nu e mai prejos, ce scumpi sunt ei jucandu-se impreuna!

Cami multa sanatate, probabil sunt doar dintisorii!

Mergi la inceput