Puiuti de Randunici 2008 * (427)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Un barbat la librarie catre vanzatoare:
- As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie"!
- Utopie si SF-uri la etajul 1, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ursuleata, fac bine fetele ce fac la mare!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ca tot il lauda mimo pe DUDUtz hai sa-mi laud si eu puiul
- vorbeste de numa'numa...aseara l-am bagat la somn si s-a frichinit ba mami totita-olita ca face puff ,ba ne bazaia cate un tantar pe la ureche si zicea "mami bizz bizz"..m-am ridicat din pat si m-am dus sa iau aparatul de tantari din camera lui Catalin..a venit dupa mine lipa-lipa ...ne-am intors din nou in pat dupa care m-a luat de gat si mi-a zis "mami nu peaca,Andei ubeste" ..i-am zis ca mami nu mai pleaca dar a trebuit sa mearga la tati in camera sa ia aparatul ca sa nu mai avem bizz bizz...deci daca nu m-a luat de gat de n-ori ,am stat atarnata/sugrumata de el pana a adormit...
-cere olita si noaptea,dimineata depinde cand se trezeste ..azi dimineata pe la ora 6 mi-a cerut olita apoi iar pe la ora 9...dar tot ii mai pun pampers la somn ca se mai scapa...in rest sta fara
- acum a indragit sopala=soparla..pe unde vede soparla la tv sau prin gradina imi zice "mami ,mami sopala"...
-ieri faza f tare ..l-au muscat niste tantari si i-am dat cu mixtura mentolata cu eucalipt ,el nestiind cum arata,cum este machiat(alb pe portiunile inflamate) la un moment dat s-a dus in baie si s-a uitat in oglinda..striga disperat dupa mine"mami,mami iote" si imi arata fata lui
-ciocan-ciotan
-mica-mita ca tot suntem o tara corupta

nico felicitari pt condus si vreau sa-ti urez cat mai multi ani de locuit in Viena
eu ma spalat putin pe jos ,aveam de gand sa dau si cua spiratorul dar m-am razgandit pt ca ai mei copii intra incaltati prin toata casa asa ca il las pe Cata sa dea el dupa ce plecam noi la Bucuresti..ati auzit Da,vineri venim la Bucuresti si stam pana pe 9 iulie..tare as vrea sa ne intalnim...daca vrea cineva sa ma vada ,bineinteles

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

kya am pierdut...asta e.

nicoleta felicitari pentru inca un an in Viena...si la cati va doriti in continuare

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

stela ma bucur ca Tea se simte mai bine...manuta cu bubita...si eu am constatat ca unii oameni pur si simplu nu stiu sa se comporte cu copii

gecko mai povesteste sa stiu ce ma asteapta si pe mineazi eram prin oras si o mama impingea in carucior in timp ce avea o fetita de maxim 2 anisori langa ea ce plangea de mama focului...pur si simplu vroia atentie...ma uitam ma micuta cum tot incerca sa se agate sa o i-a in brate...imi venea sa o i-au eu in brate ma gandesc cu groaza cum ma voi descurca

tuchita stai linistita si eu uit ca masina are 2 oglinzi laterale...de obicei o folosesc pe ce-a mare din masina , incet incet o sa te obisnuiesti cu gabaritul masini. Daca m-ai vedea cat de incet pot sa parchez si cate manevre pot sa facsi pana la urma tot stramba e dar am zis ca sunt femeie si e normal

clodute offf mami, prin ce ti-a fost dat sa treci, ma rog la d-zeu sa nu mai ai parte de asa ceva toata viata. multa sanatate in continuare

nicoletaimi pare rau pentru locul la gradi

ursuleata ce fain va distrati

am reusit sa imi depun actele, cu un noroc chior,... cand mi-a spus tipa ca de fapt ultima din cele 30 de zile legale de depunere era ieri si nu azi ( nu stiu cum au calculat) am zis ca o pic dupa scaun, mi-a fugit pamantul de sub picioare instataneu, noroc ca una dintre tipe a avut un numar de inregistrare de ieri...le-am luat o cutie de bomboane, pana la urma puteau sa imi zica "asta e"...dar uite ca s-au gandit la mine ca pierd indemnizatia.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pfiuu, e o caldura aici!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

ramo-cata cat de cunoscute imi sunt frichinelile de genul: mami apa, mami fac pipi, mami x, mami y...numa sa nu adorma...dar pana la urma adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

daciana bine ca ai rezolvat..inteleg perfect prin ce ai trecut ca la fel am fost si eu..tara si sistem de rahat

nico si la noi pripeste soarele,parca vad ca iar ploua exact cand trebuie sa scot copii la plimbare ..de 2 seri numai asa se intampla...alaltaieri am fost la cumparaturi si cand sa ne plimbam s-a pus ploaia,aseara la fel...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va multumesc pentru cuvintele frumoase transmise fie prin sms,fie live,fie aici,pe DC,desi recunosc(,) ca pe astea nu am apucat sa le citesc
In prima faza nu am am vrut sa va spun,dar dupa ce am vorbit si cu Olga azi,mi-am amintit cum ruga noastra comuna,face minuni.Asadar,rugati-va si pentru mine zilele astea,caci nu stiu exact ce si cum va fi.Saptamana trecuta am petrecut-o in spital,sa-mi potoleasca nenorocitele de contractii,iar acum sunt banuita ca eliberez ceva lichid amintiotic si maine ma interneaza iar..Plecarea Bunului nu avea cum sa nu ma afecteze..E tare greu fara el! E greu sa accept ca nu ne mai asteapta-n capatul aleii,cu mana dusa la frunte,imitand salutul militaresc,dar pocit,asa cum il executa Mihai..E greu sa accept ca nu-l mai avem cu noi la masa,ca nu mai are cine sa-i dea lui Mihai banutii inveliti in foi de vitza,sub forma de sarmaluta-n foi de vitza,doare tare,tare,tare sa-i vezi camera goala,patul,poza lui Mihai pe noptiera..si nimeni care sa-l mai salute dimineata in soapta,caci cretzul dormea la ora la care se trezea Bunul Doare cand vezi ibricul de cafea pitit in noptiera,gol,doare cand vezi teancul de integrame neatins,doare cand nu mai auzi ca are Fane doua nepoate,cele mai frumoase si destepte din Univers,doare taaarecand stii ca n-o sa-l mai strige nimeni pe Dan-ciorane,ca n-o sa mai lase nimeni amprente murdare pe tocul usii,ca nu mai are cine ne apostrofa ca lipsesc mereu scobitorile de pe masa,ca painea-i taiata cu ratie sau ca noi,femeile familiei suntem niste scorpii-bineinteles,toate astea spuse cu cea mai mare dragoste si simt al umorului..Sunt multe..Va fi greu sa ne obisnuim fara el! Nu stiu cand se mai estompeaza durerea,cand o sa ne amintim de toate fara sa ne umflam de plans,cand vom inceta sa mai dam la o parte perdeaua de la usa camerei lui,pentru a-l saluta..Am pierdut una dintre cele mai iubite fiinte din viata noastra si cu ea,cred ca am pierdut si-o particica din sufletul nostru.
Nu am apucat sa-l mai vad oarecum lucid,decat vineri,cand am venit de la spital.Nu stiu sigur daca m-a recunoscut,dar a ridicat mana sa-l prind de ea,iar la plecare,a dus aratatorul la buze si mi-a trimis un pup Isi lua ramas bun pentru totdeauna,dar eu n-am stiut asta! Suferinta e vie si cruda!Nu doresc nimanui sa simta ceea ce simtim noi in momentele astea!
Multa lume l-a iubit si fooaarte multa lume i-a fost alaturi ieri,desi Duminica nu s-a tiparit ziarul si nu am avut cum sa-i anuntam decesul pana ieri..Nu stiu cum s-a raspandit vestea,dar..a fost coplesitor..
N-as vrea sa va intristez cu randurile scrise.As vrea doar sa va indemn sa va iubiti dragii cu toata inima si sa le spuneti,arati asta,in fiecare clipa.Chestiile materiale nu au nicio valoare..Bunul a plecat imbracat in costumul cumparat pentru nunta noastra si-atat si din ce a lasat in urma,nu ne bucura nimic,nimic nu valoreaza cat viata si bunatatea lui..Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Edit: Am uitat! Fetita noastra se va numi Maria! Si asta nu numai pentru a-i face pe plac lui Dan,ci si pentru ca,atunci cand i-am spus Bunului ca va avea o stranepoata,a sarit de la masa si m-a pupat,cu mana pe burta,zicand-Dupa Regele Mihai,trebuia sa vina si-o regina Maria!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am apucat sa vad mesajul lui gecko din capitolul asta,de unde trag concluzia ca ati reusit sa agitati prafuitele pentru ea!
Felicitari,din inima,draga Ligia!! Bine ai venit micutule Michael!! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa in 4!!

Va pup,randunici!! Aveti grija de voi! Concedii placute tuturor!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput