Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 7
Kya spune:
Aoleu...
Clodet am murit si am inviat inca o data cu povestea ta...! Bietul copil, bietii de voi... Slava Domnului ca e bine acum!
Vecinika imi pare foarte rau de experienta pe care ati avut-o! Eu mai stiu ca de la spaima se contracta vasele de sange si chiar de complicat de recoltat. Mai ales ca spui ca cealalta asistenta a fost foarta calma, s-a purtat frumos cu Teutzu, i-a dat jucarii... s-a relaxat si copilul si a mers totul usor. Acum bietul pui daca s-a mai si speriat asa de rau... Off! Sanatate multa va doresc. 
Ariel cum merge cu pregatirile de vacanta? 
Cami foarte bine bravo tie pentru aranjament! ![]()
Asa e si radunoiul, soi bun
Cand vine acasa i-a fost atat de dor de copil, incat e si mama si tata si bona si bucatareasa, si de toate. Eu pot sa-mi iau vacanta
Si abia astept concediul, ca o sa fie intr-adevar relaxare pura pentru mine 
Acum stau si ma uit pe camera video la mandra la gradi. Au zi de costumatie pentru cei din grupele mai marisoare. Si sunt toti la party in sala de mese. Sanziana a luat de nu stiu unde o sapca cu un cap de crocodil, si-a pus-o pe cap si e foarte mandra cu masca ei! Mor de dragul ei!!!
Si fetele de acolo se poarta asa de frumos cu toti picii... E mai mare incantarea sa te uiti la ei 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, ce fain ca o poti vedea pe camera!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
Neata
Clodet
infiorator, ma bucur ca a trecut si sper sa nu mai treceti niciodata prin asta!
Geckoo manca-l-ar mama de kil de faina cu drojdia lui cu tot
Mi te si imaginez, sa-ti dea Dumnezeu putere sa-i duci pe toti trei singura acolo ca numai usor nu ti-o fi 
Am uitat intradevar sa le salut pe iubirea mea Sovi
si pe Midasnu , sa-ti traiasca Stefanul 

Kya, te-am trecut si pe tine pe lista "rasfatatelor" chiar daca in lunile de vaporeala nu prea ai timp de respiro...ma mai gandesc daca sa ma inverzesc sau nu cand te vad
Vreau si eu sa vad mandra la gradi
, pot pot pot...pliiizzzz1
Va ofticati daca va spun ca am pupat-o aseara live pe Butucica?
Cami zici ca fetele (valen si Luny) nu vor mai fi in vama in weekend? sigur?
Iar pe voi unde va gasesc? Ca pe mine stiti deja, la 2 mai, la textilisti ![]()
Alice nu mai tine scorul mama, ca nu ma pun eu cu Nicoleta
Eu o singura data , din greseala, am atins 160/ora si m-am speriat rau ....asa ca astept curioasa sa-mi raporteze senzatiile noi incercate!
Nicoleta vieneza, vad ca te asezi incet incet spre definitiv pe plaiuri austriece! Bafta voua in continuare 
Ma duc in parc.....aseara am auzit un cuvant nou
CALGON
Dupa reclama, fireste! Asta sigur ne va fi de mare folos in conversatii de acum inainte 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Kya, asta vroiam sa cer si eu, dar nu mi-am permis... ![]()
aliceionescu spune:
Cafea si iubire va doresc!
Mimo, cum sa nu fie util cuvantul 'calgon'? Data viitoare, kk va mirosi a calgon. :)))) Nu musai mai bine, dar mult mai interesant!![]()
Clodute, ce spaima ati tras!!! Bine ca s-a terminat cu bine!
Nico, ma bucur pt prelungirea sederii acolo. La mai mult si la mai mare! Iti doresc sa se rez. si pb. cu gradinita, gandeste pozitiv!
Cami, Tonic, sa ciocniti si pt mine o bere rece, cand va vedeti! Distractie maxima!
Mihutza, am inteles! Bafta!
gecko, ZEN-ul fie cu tine! Ma bucur ca avem promisiunea ta de a petrece impreuna, peste 18 ani. E si asta un inceput!![]()
Kya, ce fain se distreaza Sanzi la gradinita!! Abia astept sa incepem si noi 'colectivizarea'![]()

Stela, sunteti pe drumul cel bun.
mare pt Tea, sa se refaca repejor!
Ariel, unde ai disparut?
Bubu, cum e noua coafura?
Cata, Ili se va obisnui cu bona, e pustoaica desteapta, va intelege. 
Mai trec...
Kya spune:
N-aveti mey cum sa-mi vedeti copilul, pentru ca e cu user si parola, si nu pot fi doua IP-uri conectate in acelasi timp ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Alice, ce mesaje frumoase scrii tu! Se vede ca esti relaxata!
Kya, bine mey!
ramo_cata spune:
gecko
si sa ramai ZEN pana la adanci batraneti
las'ca din mic se face mare,al meu a fost cat o lingura si uite ca se apropie de 14 kg si e un voinic dupa care ma topesc pe fiecare zi,minut ,secunda
clodute offf
m-au trecut toti fiorii cand ti-am citit mesajul ...doamne fereste de asa momente
ursule f misto pozele ,asa da relaxare pe capul vostru

ma duc sa-i bag pe maimutoi la somn...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze