Puiuti de Randunici 2008 * (427)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Am vorbit cu Luny! Si ghici ce? Randunoii exemplari s-au ocupat in totalitate de copii, si ele au fost 2 doamne! Nu chiar pe sezlong cu cocktailul in brate, dar pe aproape!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Eram precisa!!! Asta ma asteapta si pe mine 10 zile , am facut "pact" cu randunoiul: el se ocupa de Luca si eu de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

S-a rezolvat chestia aia misterioasa. Maaai, ce-ati patit? Asta-mi doriti voi mie?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na seara..multzam celor ce au intrebat de noi.
Suntem spre bine,adik noaptea trecuta am putut si eu sa dorm mai bine (fara febra) iar azi a fost tot fara febra,undeva peste 37.
Dar apatica la maxim,m-a omorat cu refuzul mancarii si al LICHIDELORnu vrea nik,nu-i convine nik...in continuare asteptam,urocultura nu e gata...are incheietura mainii neagra si vena umflatasi spune intr-una ca "nenea dutu" i-a facut buba...nu pot sa inteleg cum de s-au plimbat cu acul prin mana ei,au intepat-o de 3 x si abia abia au iesit cateva picaturi de sange...iar acum e traumatizata mititik si nu vrea sa mai auda de nenea dutu.Eu cred ca o mana dibace nimerea vena cum trebuie si nu chinuia atat copilul...
Dovada ca in urma cuo saptamana,tot la IOMC am mers la control de fontanela si pt ca fontanela are inca gaura,s-a dedis sa i se recolteze sange pt analize speciale de vit D (analiza care se face doar in Germania si care m-a costat 250 lei),fosfati etc...iar atunci o asistenta dibace cu suflet mare nu numai ca s-a purtat super cu Tea si i-a dat jucarele,dar a nimerit vena din prima si i-a luat 2 eprubete cu sange rapid...iar de data asta mi-au chinuit copilul infiorator de nu vreau sa-mi mai amintesc cum umbla tot plimba acul prin mana copilului,intepata a 3 a oara,cum storcea bratul copilului,cum eu abia o tineam si simteam ca mor,cum Tea se zbatea de durere de mai avea putin pana la lesin...horror...fereasca Sfantul sa mai las copilul sa treaca prin asa ceva..
Asa ca asteptam,eu mai stau cu ea in medical o zi,sper sa fie spre bine,sa identificam infectia/virusul si sa ne linistim ca am avut zile groaznice..
Sanatate tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Hai ca vad ca v-ati pierdut interesul pentru stirea mea... Vom mai sta inca un an aici.

Stela, sanatate multa micutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Blanka!

La multi ani de Petru si Pavel!

Alice inca nu am hotarat exact cand sa o dam la gradi.. as vrea si eu sa imi gasesc un job si mai multe..
Stela sanatate Teutei!
Nicoleta succes cu germana!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...do you remember me???????...ca sa nu ziceti ca sunt disparuta pe veci. Daca planuiti vreo petrecere comuna cand or face piticii 18 ani sa imi puneti si mie un tacam pe masa. Traiesc cu speranta ca ma voi elibera de alaptari, pampersi kkciosi, nopti albe si alte alea pana atunci si voi putea sa vin la o poveste si o distractie cu voi.
Intre timp, toata stima si respectul pentru mamicile cu 2 si mai multi purandei care au facut/fac totul singure...fara bone, bunici, gradinite. Eu cu groaza ma gandesc si daca am 30 de minute singura cu amandoi. Gheu mama gheu. Acum suntem inca in faza de acomodare si poate de aia ma simt nitzel depasita...vin ele si zile/nopti mai linistite.

Michael...tot la fel de miculut e...in viata mea nu am vazut asa copil mic...uneori nici nu stiu de unde sa-l apuc. Cand s-a nascut Patrick am avut senzatia ca mi-au dat in mana o paine coapta, aurie, numa buna de pus pe masa...la Michael inca nu scap de senzatia ca mi-au pus punga de faina in brate, drojdia si oualele si mi-au urat "spor la treaba". Nu zic ba ca de crescut creste si tare mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca s-a mai pus nitzica grasime pe ici pe colo...dar parca vreau sa mearga treaba mai repede.
Alaptez ovcourse si ca si la Patrick merge treaba unsa...dar parca m-am cam plictisit cu atat scoate tzatza/bag tzatza in ultimii 2+ ani asa ca nu m-as mira daca intr-o zi ii voi prezenta formula.

Patrick...hmmmm...Patrick...mai greu sa stiu ce e in sufletul lui ca el nu e mare expert in vocabular...dar parca nitzel sufera si se vede ca nu intelege ce s-a intamplat. Nu reactioneaza urat (inca) dar face tot posibilul sa aduca situatia in favoarea lui. Daca alaptez imi cere sa stau pe canapea...ca sa se poata si el cuibari pe bratul liber, daca Michael adoarme in bratele mele imediat Patrick imi aduce balansoarul si imi spune ca acolo face baby nani. Cel putin o data la 4-5 zile a aparut in miez de noapte cu toate catrafusele la noi in dormitor...sa doarma si el cu noi...e inca mic si are nevoie si el de alint.
Din weekend a inceput sa-mi ceara sa i-l pun pe Michael in brate si ii zambeste tare frumos si imi spune ca ii da un kiss sau cudle lui baby.

Cam astea-s de pe la noi...

Zoze, condoleante, Dumnezeu sa-l odihnesca in pace.

Midasnu, felicitari pentru bebe Stefan. Taci si faci si faci foarte bine. Sa fie sanatos, mancacios si necolicos.

Multa sanatate piticilor bolnaviori si vacante faine pe unde va perindati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Gecko, ce bine imi pare ca te vad!
O sa te obisnuiesti cu 2 si o sa-ti descoperi energii si capacitati nebanuite!

Stela, sper sa fie bine Tea pana la urma, sa te linistesti si sa te odihnesti!
Sunt convinsa ca te doare sufletul sa o vezi asa....

Nico, felicitari!
La mai multi ani de sedere in lumea civilizata!

Eu sunt deja la munac.
prima zi cu bona a fost relativ ok, Ilinca cu fite insa sper sa gaseasca doamana o cale de comunicare cu ea si un mod de abordare intelept.
Ziua mea cu masina s-a incheiat prost, pentru ca am parcat cu greu in fata casei si i-am facut cunostinta cu gardul!
ma rog, azi am luat-o de la capat.
trebuie sa gasesc un poligon sa ma antrenez la parcari pentru ca masina e mare si eu parca-s batuta in cap si uit ca are doua colturi si 2 oglinzi pe care trebuie sa le folosesc!

gata, ma apuc de treaba!
Zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Gecko, ma bucur sa te recitesc. Pfiuu, imi amintesc foarte bine primele zile-luni-saptamani acasa cu Matei, cu tzatzaiala nonstop, cu relatia scartainda cu Stefan care intelegea, intelegea, dar pana cand? Cu oboseala maxima (la voi nu va fi asa, cu siguranta!). El era totusi mare, insa nu chiar atat de mare... Insa acum este bine, asa cum va fi si la tine peste cateva... ore.

Tuchi, sper ca masina a fost mai rezistenta decat gardul :). Spor la condus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata fete dragi,

Intr-adevar dupa mult timp...
Imi e tare greu sa povestesc dar am zis sa o fac sigur pe scurt pentru ca nu ma lasa copiii ...
Era inainte de ziua mea de nume de aceea si o sa tin minte toata viata ziua cind s-a intimplat pe 20 mai seara. Am venit din parc si acasa i-am dat sa manince fetei si apoi l-am luat pe Patrick ... L-am pus in scaun si odata s-a blegit si se uita in gol. l-am luat in brate simteam ca arde un pic am strigat la mama si la sot au venit repede am tipat la mama Tine-l in brate mama ca nu mai respira si am simtit ca mor ca se crapa pamintul si ma inghite.
A sunat sotul la 112 si eu tipam pe strada sa vina salvarea eram disperata fata mica urla si ea din cauza de oboseala...din cauza mea.. era ora 7 fara 5 cind s-a intimplat.
In final a urcat o tipa cu sotul de pe strada si i-au facut lui Patrick respiratie artificiala pentru ca eu ziceam ca nu respira el fiind vinat in jurul gurii si la degetele de la miini si de la picioare in final cu putin otel pe la nas si-a mai revenit dar nu complet ca era tot blegut. A venit salvarea i-a luat temperatura si a zis 37,4 la subbrat dar eu nu cred ca au luat-o bine... ne-au dus la spitalul 9 cu oxigen la nas.
Acolo a vomitat mititelul cum am ajuns apoi noaptea i-a crescut temperatura la 39,8 si eu ii schimbam sosetele cu apa rece. a mai vomitat odata noaptea si dimi i-au dafacut encefalograma si a fost ok dar ne-au transferat la Babes si pentru ca intre timp facea si scaune moi...
A mai facut o convulsie si la spit.9 in prezenta medicilor apoi i-au facut de urgenta RMN totul ok si apoi perfuzie si plecat cu el dormind in patura la Babes.
Acolo iar analize si apoi antibiotic dupa o sapt totul ok ne-au trimis iar la 9 pentru investigarea convulsiilor dar am plecat acasa si am facut totul ambulator. Nu are nimic... Adica poate sa mai faca sau nu... nu stim ci stam cu ochii pe el .

Intre timp de simbata a inceput si fata sa faca febra dar numai noaptea 38,4 va dati seama ca dupa episodul cu Patrick nu am dormit in noaptea aia i-am facut impachetari cu cersaf ud si nurofen la 8 ore dar seara urmatoare iar a facut acum nu mai face... S-ar putea sa fie de la dinti desi are 10 luni si o sapt nu are nici un dinte dar ne urla Doamne Doamne...
In rest e tot mai greu sa citesc pe forum nu am timp de nimic nici cu mama care ma ajuta...
Ne mai ducem si mai stam si la ai mei ca e mai racoare la noi e cuptor chiar si acum cind afara s-a mai racorit. De dormit nu va spun ca dorm uneori cu amandoi pentru ca Patrick s-a obisnuit cu mine si se trezeste si mindra din ora in ora noaptea si uite asa ne distram noi. De plecat in vacanta sincer mi-e frica sa nu se intimple ceva cu patrick prin alte locuri si sa ...Doamne fereste ca nici nu vreau sa ma gindesc.
Cind mai reusesc sa citesc si sa aflu vesti bune de la voi sint tare bucuroasa.
Felicit si eu toate gravidutele. O felicit pe Gecko pentru bb2 si incerc sa urmaresc evolutia mamicilor de bb 2 pentru ca eu sint indragostita iremediabil de cei 2 atomici ai mei dar tare nu stiu cum sa ma impart la 2 pentru ca eu am fost singura la parinti.
Va pup pentru ca de azi ne mutam iar la bunici pina duminica seara.

O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

Tocmai am aflat ca nu ne dau noua locul la gradi... si eu am platit cursul ala tocmai sa vada ca ma duc la curs, am motiv sa-mi dau copilul la gradi... dar a venit o mama care si lucra... daca nu apare un loc la vreo gradi, va trebui sa renunt si la curs. :(

Clodute

Mergi la inceput