Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ce mamici vrednice pe-ici, Lora cu curatenia, Alynta cu mancarica! Super ! Eu cand vad ce e-n jur ma iau cu mainile de cap. Problema e ca mobila intarzie si mai mult, va veni in min 10 zile, timo in care suntem blocati!

Sorana multa bafta la eco! Sa mearga si tati si bunica!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Eu aveam azi programare la medic, dar s-a amanat pe maine din cauza unei nasteri. Sunt nerabdatoare sa merg ca nu am mai fost din saptamana 18, sunt curioasa sa vad daca a crescut pitica si sa ma lamuresc ce si cum e cu lungimea colului. La ultima masurare aveam 27-28 mm dar medicul nu mi-a dat de inteles ca trebuie sa ma menajez. Acum cand o aud pe bebecris, care are aceleasi "dimensiuni", ca trebuie sa aiba grija parca incep sa ma panichez. Cred ca o sa-l bolunzesc maine pe dr.
22+ cu
nu trebuie sa intri in panica pt ca nu este nimic grav, numai ca, fiind colul scurt si toata greutatea din uter apasa pe el atunci se poate deschide si sa intervina nasterea prematura. trebuie doar sa avem grija cu ridicatul, mersul pe jos, statul in picioare. nici mie nu mi-a zis pana azi ca ar fi o problema colul scurt atata timp cat este inchis bine, dar acum ca s-a marit sarcina si apasa pe el trebuie mai multa atentie.

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ce mamici vrednice pe-ici, Lora cu curatenia, Alynta cu mancarica! Super ! Eu cand vad ce e-n jur ma iau cu mainile de cap. Problema e ca mobila intarzie si mai mult, va veni in min 10 zile, timo in care suntem blocati!

Sorana multa bafta la eco! Sa mearga si tati si bunica!

Cristina 25+

Chichiuta, dar cine-o sa aiba camera curata si mobila noua?!
Stiu si eu cum e sa astepti mobila, noi cand ne-am mutat in bucatarie a venit dupa 2 sapt., va dati seama cum am stat cu oalele si castroanele in cutii...

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Gata, merg sa fac un dus si ma bag in pat!
Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora asta e avantajul cand mananci pepene cand esti gravida! Te faci si mai gravida! Si eu papat un felioi si acum zac...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LORA,CHICHI la noapte faceti si voi traseul la baie!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Daaa abia astept sa vina si sa le pun pe toate la locul lor. Am zis ca peste 2 saptamani, cand implinim si noi 28s, ma apuc sa cumpar primele lucrudoare de bebelin.
Crinuta te inteleg cu lucrusoarele, eu inca nu mi-am facut curaj sa cumpar nici macar un ciorapel!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Ana eu fac traseu si cu pepene si fara. Nici macar nu mai vad diferenta!

Am uitat sa va zic, am comandat mobila azi, si-am ales vanilie cu ciocolata! Astea vor fi culorile-n camera! Ne-am uitat la vreo 80 de nuante in mostre, si astea erau cele mai potrivite! Asa ca multumesc tare pt sugestia cu 2 culori, una vanilie! M-am gandit la o inghetata yummy si-am ales!

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Nici eu nu am cumparat nimic, tot dau tarcoale pe langa rafturile cu hainute dar nu mi-am facut curaj deocamdata.
Tot studiez carucioare pe net. Imi place tare mult unul de la ABC 3 TEC. Parca mai spunea cineva din grupul nostru ca l-ar alege pe ala ... Da' e cam greu, are 13 kg..si toata lumea mi-a recomandat sa ma orientez asupra unui carucior usurel. Voi ati decis ceva in privinta caruciorului ?

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CHICHI faine culori ai ales! Cand vine mobila si e gata camera vrem poze!
Eu va zic noapte buna,ma pun in patut ca e furtuna la mine in burtica. Face fii-mea niste tumbee!!
Somn usor!!!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput