Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
Ce mamici vrednice pe-ici, Lora cu curatenia, Alynta cu mancarica! Super ! Eu cand vad ce e-n jur ma iau cu mainile de cap. Problema e ca mobila intarzie si mai mult, va veni in min 10 zile, timo in care suntem blocati!
Sorana multa bafta la eco! Sa mearga si tati si bunica!
Cristina
25+
bebecris26 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui piannaEu aveam azi programare la medic, dar s-a amanat pe maine din cauza unei nasteri. Sunt nerabdatoare sa merg ca nu am mai fost din saptamana 18, sunt curioasa sa vad daca a crescut pitica si sa ma lamuresc ce si cum e cu lungimea colului. La ultima masurare aveam 27-28 mm dar medicul nu mi-a dat de inteles ca trebuie sa ma menajez. Acum cand o aud pe bebecris, care are aceleasi "dimensiuni", ca trebuie sa aiba grija parca incep sa ma panichez. Cred ca o sa-l bolunzesc maine pe dr. 22+ cu ![]() |
cristina si bebe in burtica
25+sapt
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ce mamici vrednice pe-ici, Lora cu curatenia, Alynta cu mancarica! Super ! Eu cand vad ce e-n jur ma iau cu mainile de cap. Problema e ca mobila intarzie si mai mult, va veni in min 10 zile, timo in care suntem blocati! ![]() Sorana multa bafta la eco! Sa mearga si tati si bunica! ![]() Cristina 25+ |
Chichiuta, dar cine-o sa aiba camera curata si mobila noua?!
Stiu si eu cum e sa astepti mobila, noi cand ne-am mutat in bucatarie a venit dupa 2 sapt., va dati seama cum am stat cu oalele si castroanele in cutii...

Lora, mami de Iustina si

30+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Gata, merg sa fac un dus si ma bag in pat!
Noapte buna, somn usor!
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Lora asta e avantajul cand mananci pepene cand esti gravida! Te faci si mai gravida! Si eu papat un felioi si acum zac...![]()

Cristina
25+
chichiutza spune:
Daaa abia astept sa vina si sa le pun pe toate la locul lor. Am zis ca peste 2 saptamani, cand implinim si noi 28s, ma apuc sa cumpar primele lucrudoare de bebelin. 
Crinuta te inteleg cu lucrusoarele, eu inca nu mi-am facut curaj sa cumpar nici macar un ciorapel! 
Cristina
25+
chichiutza spune:
Ana eu fac traseu si cu pepene si fara. Nici macar nu mai vad diferenta!
Am uitat sa va zic, am comandat mobila azi, si-am ales vanilie cu ciocolata!
Astea vor fi culorile-n camera! Ne-am uitat la vreo 80 de nuante in mostre, si astea erau cele mai potrivite! Asa ca multumesc tare pt sugestia cu 2 culori, una vanilie! M-am gandit la o inghetata yummy si-am ales!![]()

Cristina
25+
sorana_23 spune:
Nici eu nu am cumparat nimic, tot dau tarcoale pe langa rafturile cu hainute dar nu mi-am facut curaj deocamdata.
Tot studiez carucioare pe net. Imi place tare mult unul de la ABC 3 TEC. Parca mai spunea cineva din grupul nostru ca l-ar alege pe ala ... Da' e cam greu, are 13 kg..si toata lumea mi-a recomandat sa ma orientez asupra unui carucior usurel. Voi ati decis ceva in privinta caruciorului ?
sorana
22+ cu 
ana_25 spune:
CHICHI faine culori ai ales! Cand vine mobila si e gata camera vrem poze!
Eu va zic noapte buna,ma pun in patut ca e furtuna la mine in burtica. Face fii-mea niste tumbee!!
Somn usor!!!

Ana
25+
Maia Elena

citat din mesajul lui pianna