Mamici de Sept-Oct'10 - somn lin David (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sunt si eu prin zona, dar mi-e un sooomn!!
Azi am fost si eu harnica, dar nu la gatit, ci la facut curatenie. Bine, ca mi-a cam luat jumate din zi, ca am fost rapida precum melcul, dar am reusit si-am aspirat, am sters pe jos, am sters praful, spalat aragazul...din astea. Ar trebui stearsa iar mobila de bucatarie, dar parca nu mai am putere, sa vad maine. Daca nu apelez la sot. Tot pe el il asteapta maine stersul faiantei in baie, da' n-a aflat inca, abia a ajuns de la serviciu, il las in seara asta sa se bucure de meciurile lui si maine surprizaaaa!

pianna, bafta maine la eco, te asteptam cu detalii si, poate, poze!

Eu am sunat azi la dr. sa ma programez pt. miercuri, insa nu raspundea pe fix si n-am mai sunat pe mobil, am zis ca sigur daca nu e la cabinet are ceva imp. de facut. Maine daca nu raspunde pe fix, o sa sun pe mobil.

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi eu dorm, dar nu toata noaptea! Si te cam simti la vreo 2-3 ore nedormite! Ma enervez cand vad ca dupa 2 ore de foiala nu adorm! Aseara am deschis Tv-ul! Am mai dormit si "privind"...

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lora fain ca ai avut spor! Eu ma misc mai greu la curatenie! Noroc ca ma suplineste sotul cu aspiratul si datul cu mopul! La vase eu sunt prezenta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Si eu am programare maine dimineata pentru morfologie trim II. Abia astept. O iau cu mine si pe maica-mea sa-si vada nepotul. Azi se vaicarea prin casa, cica ii e frica... :-))) Ce rude mai are si bebelusul asta; taica-su m-a tot plimbat cu vorba, ca vine, ca nu vine, bunicii ii e frica :-))

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Uff,da e nasol tare cand nu poti dormi noaptea!Eu ma trezesc f des sa merg la misu,si imi ia o ora sa adorm iar. Si cand adorm,intr-o ora iar imi vine mai ales cand mananc lubenita.
Si cateodata o mai apuca acrobatiile pe bb-ita si nu ma lasa sa dorm.

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Pianna, Sorana bafta multa maine la eco. Va asteptam cu vestile bune.

Buburuza si eu am comandat astazi patutul pentru bebita mea si i-am luat si saltea tot din cocos. Si eu am auzit ca daca cumva dorm cu fata in jos ar putea sa respire prin salteaua de cocos.
Doamne parca sunt un copil......asa ma bucur la fiecare lucru care-l comand pentru bebe. Deabia astept sa le vad, sa le instalez la locul lor.

26+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Sunt si eu pe aici! Azi am fost harnica! Am facut varza cu carne de porc, parjoale si tarta de visine! Plus ca am facut cumparaturi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Si mie mi-a facut ieri mama praji cu visine si a fost buuun!!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Nu mai stiu care din fete a zis ca se poate intra in prenatal din saptamana 29 in prenatal. Asta inseamna 29 implinite sau 28+?

22+ cu

Eu stiu ca e vorba despre 29 sapt. implinite si asa am negociat si eu cu MF sa-mi dea prenatal. Insa am uitat sa intreb daca si atunci trebuie sa stam in casa intre 8 si 8 seara . Ar fi horror. Stie cineva cum e ?

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Sorana, bafta maine la eco! E emotionata bunica!

Alynta, prea mult spor n-am nici eu, dar ma straduiesc, mi-e groaza sa stau numai asa, ca o leguma, sa fac...nimic. Bine, asta pt. ca inca mai pot, daca n-as putea sau mi-ar interzice medicul, n-as face. Si de obicei fac doar cand nu e al meu sot acasa, ca atunci cand e, nu-mi da voie.

Ana, tocmai am mancat si eu pepene si-am o burta cat 3 normale la un loc...

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Nu mai stiu care din fete a zis ca se poate intra in prenatal din saptamana 29 in prenatal. Asta inseamna 29 implinite sau 28+?

22+ cu

Eu stiu ca e vorba despre 29 sapt. implinite si asa am negociat si eu cu MF sa-mi dea prenatal. Insa am uitat sa intreb daca si atunci trebuie sa stam in casa intre 8 si 8 seara . Ar fi horror. Stie cineva cum e ?

sorana 22+ cu

Nu, in niciun caz nu trebuie sa stam acasa, prenatalul nu e totuna cu un concediu medical.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput