Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor vineri la ora 18 merg la eco

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

superr!!!!! eu la 15.30

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!

eu nu sunt in bucuresti si deabia peste 3sapt vin - pana atunci deci nu reusesc sa ajung la doctor desi sunt tare curioasa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

nah ca am uitat sa va mai intreb ceva.....asa ca sa aveti subiect de barfa pana ma intorc... cum stati cu

Ohoo, stam foarte bine si comod! eu intr-o parte a patului , sotul in cealalta

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Foarte tare raspunsul Madutza, chiar m-am prapadit de ras! SA stii ca si la noi e la fel, nu am chef acum , ce sa fac, nu am si nu am!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Citat:

multumesc de ideei.

cred ca maine fac si eu o supa de rosii cu galuste!! cristina imi spui tu cum o faci?? eu fac fffff rar si de obicei cu orez.

roxy noi nu suntem prea incantati dupa supe/ciorbe dar fac si eu la 2 zile pt iasminica.

azi m am hotarat sa fac cartofi frantuzesti la tava cu afumatura.

yammm deja salivez eu nu stiu sa fac supa de rosii

eu am papat acum cartofi prajiti si dovlecei

_

Mergi la inceput

Citat:

mah acum pe bune.....la a doua sarcina chiar nu mai pun atata importanta pe toate astea.....parca nici miere nu era voie, nu???
merg sa imi cumpar un carnat de casa afumat (ala e voie?? ) ca sa pe\rega pt cartofi frantuzesti....

sa stii ca si eu sunt lafel acum, mult mai relaxata in privinta mancarii, acum daca poftesti mananci dar nu exagerezi cu mancarea care nu este prea sanatoasa eu pe principiul asta merg

_

Mergi la inceput

Citat:

nah ca am uitat sa va mai intreb ceva.....asa ca sa aveti subiect de barfa pana ma intorc... cum stati cu

io slab

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

copiloi stai linistita ca nici eu nu am cine stie ce simptome, nu prea am.
de ce trebuie sa renuntam la oja?? asa ceva n-am auzit. cu ce afecteaza oja?? am vazut intotdeauna gravidute cu unghiile facute.
fetelor cum stati cu constipatia? ca eu abia azi dimineata am reusit sa ies dupa 2 zile. eu nu prea aveam probleme. cred ca trebuie sa mananc mai multe fructe si sa beau lichide multe.

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

papa fructe si iaurt cu fibre

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Da am auzit si eu asta cu facutul unghiilor, se pare ca daca ai avea baietel in burtica i-ar provoca nu stiu ce afectiuni la organele genitale, asa ca nu mi le fac.

Asta cu mancarea, daca e sa gusti din toate eu zic ca e bine. Eu cu apa ma fortez sa beau, sa mananc fructe, desi eu nu prea ma omor dupa ele, dar daca trebuie, trebuie. Sper sa ajung si eu la 2 litri pe zi, dar sincera sa fiu cred ca ajung.

Cu vopsitul, asta ma doare pe mine cel mai tare, dar nu are nimic, ce nu se vede frumos blond cu radacina neagra?

Eu am gatit acum 2 zile supa de pui cu galuste si pui cu sos rosu, cu ciuperci, ardei gras, rosii tocate marunt si ceapa. Mi-au iesit grozav.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yuhuuu, am ajuns acasa !
Avem 4.3 mm, o inimioara mica si voinica, pe am si vazut-o si am si auzit-o . Totul este bine, nici urma de vre-o pb gen hematom sau alte nebunii. Cand am iesit de acolo imi vevea sa cant si sa dansez

Si acum imi vina sa cant na-na-na-na-na-na-na

bebe are 6 sapt si 1 zi, deci este mai micut cu 2 zile decat varsta dupa um, asta inseamn ca am ovulat in z16 si dupa calendarul chinezesc am sanse la fetita . se vede corpul galbeg pe ovarul stang, iar pe cel drept am f multi foliculi..nu-s ce cauta acolo

Concluzia: sarcina unica in evolutie!

Cat despre lacul de unghii, eu toata sarcina cu Cristi am avut unghiile rosii si nu a avut nici o influenta negativa. Asa se zice ca si crema de fata tb evitata ca are nu stiu ce parabeni(cred ca am scris corect...) si cremele de protectie solara..etc
Pai ce sa facem fratilor sa intram intr-un glob de sticla si sa stam acolo 9 luni?!?
Cred ca moderatia tb sa fie cuvantul de ordina.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Tocmai am citit pe niste site-uri nemtesti ca nu exista nicio dovada (bazata pe argumente stiintifice) ca oja ar fi daunatoare. In schimb lacuriile de indepartare a ojei bazate pe acetona pot fi daunatoare, mai ales folosite intensiv si mult timp.
De aceea se recomanda lacuri de indepartare a ojei fara acetona si de preferinta sa fie folosite in spatii aerisite sau in aer liber.

Alina

Mergi la inceput

Felicitari Mada pt micuta inimioara cu care tocmai te-ai intalnit.
Tu vrei fetita..eu vreau baiat sa vedem ce o iesi Ce calcule ai facut tu?

_

Mergi la inceput