Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (1)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ph spune:
scuzati ca am postat de doua ori dar prima data imi dadea eroare si totusi s-a postat
Mamica lui Andrei(23.nov.2008)
5+
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman lasa ciolanul jos ca nu ai voie afumatura anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Ai fost totala, Ankule!!!!!!

Mamica fluturasului Andrei si
6+
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi mah acum pe bune.....la a doua sarcina chiar nu mai pun atata importanta pe toate astea.....parca nici miere nu era voie, nu??? merg sa imi cumpar un carnat de casa afumat (ala e voie?? ![]() ![]() mamica fericita de 2+ si 5+![]() ![]() ![]() AMR 8 zile !!! pana la Antalya!! |
In primul trimestru sunt interzise carnuri nefierte si procesate, din motiv de toxoplasmoza.
Tot ce inseamna carne trebuie foarte bine fiarta!
Si cu mierea care-i treaba? Ca pe asta chiar nu o stiam.
Nu de alta dar nu pot sa traiesc fara limonada facuta dintr-o lamaie si 2 lingurite de miere, plus ca am fost cu mari dureri in gat si am bagat ceai de lamaie cu miere la greu.
Eu nu imi amintesc sa fie interzisa.
6+
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman eu bine dar dupa ce imi trec uratii anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Mie tare mi-ar placea sa ajungi aici la odisee si Mariuca sa aiba cu cine se bate pe jucarii!

6+
Happiness_4_us spune:
Si acum neata ptr toate burticile!
Luni am facut mancarica de fasole verde si acum am pe foc ciorba de leguma pe care o sa o acresc tzapan.![]()
Pe mine nu ma incanta deloc carnea. In mod normal nu prea mananc, dar acum, beah.
Sa aveti o zi frumoasa fara greturi si alte neplaceri!
6+
Happiness_4_us spune:
Referitor la miere:
A pregnant mom can safely eat honey. Her digestive tract is acidic, and will prevent a botulinum spore from growing -- no toxin will be produced. There is no danger to the fetus from the mom-to-be eating honey or honey-containing foods.
Normally, swallowing spores is not a problem for healthy adults or older children. The spores usually remain spores. The bacteria do not grow well in mature intestines teeming with beneficial bacteria. Pregnant women, other adults, and older children are routinely exposed to spores without being affected.
It's perfectly safe for a pregnant woman to eat honey, though it should not be fed to children under age 1 because it may contain the deadly bacterium Chlostridium botulinum.
6+
roxy_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Ohoo, stam foarte bine si comod! eu intr-o parte a patului , sotul in cealalta ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |

madutza exact asa si eu, n-am nici un chef...da' deloc

mai ales pana nu ajung la doctor.....
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
madutza_bra spune:
happiness, cu mierea e cam cum e cu drobul de sare. Cica apicultorii le dau antibiotice albinelor ca sa nu se imbolnaveasca
, iar aceste antibiotice trec in miere
, care miere o mancam noi, iar cel putin in primul trim de sarcina, antibioticele sunt interzise 
Cam asta e povestea"mierii".
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
cristina ce bine suna ciorba aia....ce-as manca o portie acum.
fetelor eu cred ca o lingura de miere n-are nimic, ca doar nu mananc cate un borcan pe zi.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
Happiness_4_us spune:
Mda...
Eu pana acum am mancat 1 borcan si ceva de miere.![]()
Am sa o las mai moale si o sa incerc sa pun zahar, desi la mine, orice e dulce, imi face si mai greatza. Brrrrrrr.
6+

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
2+ si 

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!