Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (1)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
madutza atunci sa vezi, 2 bebei cu pampers. poate reusesti sa-l dezveti pe cristi si sa faca la olita
.
S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s mandreac si pe mine ma intereseaza vopsitul, ca sunt blona si parca nu-mi place cand creste. vopseaua fara amoniac nu este buna de nimic, am incercat-o. S-a intamplat minunea mult asteptata 5+ |
Si eu tot blonda sunt si tocmai de aceea ma intereseaza. La nevoie as incerca si d-aia fara amoniac, macar nu se mai vede negru la radacina si s-o vedea un maroniu sau stiu eu ce culoare!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+ http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
roxy_s spune:
cu aia fara amoniac iese naspa, mie nu mi-a placut. incearca poate tie iti iese mai bine, desi ma indoiesc , ca avem cam aceeasi culoare la par.
5+
cristina_ph spune:
EHHHEEE.....si noi tot cu pampersi suntem si vom mai fi ceva vreme de acum incolo....Andrei nu spune cand face,olita e subiect de scandal intre noi,asa ca traiasca pampersii chilotei
.Am hotarat sa-l invat direct la WC ,DAR ATUNCI CAND VA FI PREGATIT.
Si eu incerc sa reduc luatul in brate treptat,oricum eu nu l-am tinut in brate decat atunci cand a trebuit,afara iesim cu caruciorul sau cu tricicleta si cand oboseste si cere in brate il pun in carucior.
Mamica lui Andrei(23.nov.2008)
5+
roxy_s spune:
cristina foarte bine ca puiutul nu este obisnuit prea tare in brate. ca este totusi eu efort destul de mare sa-l tot ridici.
5+
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui roxy_s mandreac si pe mine ma intereseaza vopsitul, ca sunt blona si parca nu-mi place cand creste. vopseaua fara amoniac nu este buna de nimic, am incercat-o. S-a intamplat minunea mult asteptata 5+ |
eu m-am vopsit in prima sarcina dupa ce am facut 4 luni.

mamica fericita de
2+ si
5+

AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra 'Neata fetele! yasmi, cum mai sunt ochisorii? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
multumesc frumos de intrebare. parca sunt mai ok. ar fi timpul sa treaca ca e asa de mai bine de o sapt si ceva.

mamica fericita de
2+ si
5+

mandreeac spune:
Fetelor m-am programat si eu joi pe 8 iulie ora 10 la primul control. Abia astept sa merg, desi am niste emotii!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor vineri la ora 18 merg la eco ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 5+ |
superr!!!!! eu la 15.30

mamica fericita de
2+ si
5+

Cristian - 29.12.2008 si acum