Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 20
Claudia-Lulu spune:
Buna seara.Am inceput dieta de 15 zile si mi-e foame de nu mai pot! cred ca am nevoie de ajutor fiindca din ce citesc de la voi, nu ar trebui sa fie atat de greu. Ma poate ajuta cineva prin a-mi trimite si mie cartea in format electronic pe adresa de mail: banicaclaudia@yahoo.com ? Am un mare avantaj, acela ca sotul meu urmeaza si el dieta odata cu mine, si astfel macar nu poftesc la ce ar fi mancat el (mare pofticioasa sunt!).Culmea, la el a dat rezultate mai bune, el slabind deja 6 kg! Multumesc anticipat colegei de suferinta ce imi va trimite cartea!
andreeag23 spune:
Claudia ti le-am trimis eu....sa stii ca perseverenta e cea mai buna arma in orice lupta....asta trebuie sa ne-o insusim toate....in diferite masuri.....Bafta..
A_ina spune:
Buna,fetelor!Am si eu nevoie de carte,asa ca va rog sa-mi trimiteti un PM cu mail-ul si parola.V-am urmarit si m-ati motivat suficient sa incep pentru a 2-a oara aceasta dieta.Succes in continuare si multumesc anticipat!
alinabojuc spune:
fetelor imi pare rau dar renunt la dieta
Am avut o saptamana tare grea cu alexandra. dintii astia ne termina nu am putut tine deloc dieta. m-am si ingrasat 100 de grame.
Ideea este ca de acum inainte va fi tot asa cu alexandra. nu mai gandesc ce mananc. numai ma trezesc ca bag in gura pufuleti, biscuiti, cereale cu lapte, gris cu lapte si alte minunatii.
Anul asta nici nu ma gandesc sa imi mai bat capul cu diete. Imi vad de alexandra mea
Poate unele ma intelegeti altele nu
Va doresc spor la slabit
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
ioanacioc spune:
Buna dimineata,
Va rog sa imi trimiteti si mie cartea,daca doriti! Multumesc anticipat!
ioanacioc@yahoo.com
honeydiana spune:
Buna !
Multumesc anticipat oricarei persoane care imi va face imensa bucurie de a-mi trimite cartea pe mail ! Adresa este lollita4ever@yahoo.com , recunostinta va fi eterna :) !
ps: m-am apucat de Rina de 2 zile...am mare nevoie de indrumari...
tfclaudia spune:
buna fetelor ..am citit aproape totul despre dieta Rina si mi se pare cea mai usor de tinut dintre tot ce am citit pana acum despre diete ...daca se gaseste cineva sa i-mi trimita si mie cartuliile cu dieta Rina , raman recunascatoare fata de voi , am inceput de azi aceata dieta , sper sa reusesc am mare nevoie de slabire multumesc mult tfclaudia@yahoo.com
Alecsia spune:
Dieta functioneaza. Am tinut-o si eu si oricum la stilul meu de a manca a fost floare la ureche. Am dat jos atunci 6 kg si nu le-am pus la loc. Am tinut-o app. o luna, nu mai mult. Acum prefer sa merg la sala, ca de mancat oricum nu prea mananc, dar as urma oricand principiile Rina.
Claudia-lulu, ioanacioc, honeydiana, tfclaudia- v-am trimis eu cartea.
cerushka spune:
Buna. vreau si eu sa ma apuc de dieta Rina...poate sa imi trimita si mie cineva cartea in format electronic? va roog!
astept cu nerabdare!
multumesc mult!
adresa mea de mail este: cerushka@yahoo.com
sivadar12 spune:
Buna tuturor. As vrea si eu cartile in format electronic, caci am aproape 100 kg, la 1.67. Multumesc anticipat cui imi trimite. sivadar12@yahoo.com