Discutam despre: "Dieta RINA (12)"
Raspunsuri - Pagina 19
andreeag23 spune:
na'ziua! nu stiu daca cel mai bun mod de-a face o dieta e sa razi pana pici sub masa insa eu asta am facut de cateva zile inclusiv azi.....citind din urma ce a-ti scris ca sa va "cunosc" mai bine...sa-mi stiu partenerele de "plans de mila" dupa ce calcam in strachini....si sunt incantata ca sunteti tare de gasca....
am tot asteptat mail de la voi cu cartile dar poate crezand ca-mi trimite altcineva nu a-ti trimis niciuna... ei..!! nu-i nimik..speranta inca o am....si rabdare...ca doar sunt la inceput
maine am ziua de vitamine..de abia astept...caci in zilele de gatit nu am idei ce sa-mi fac....iar sotul zice ca el nu vrea sa slabeasca...deci halca de carne trebuie sa o gaseasca in meniul lui zilnic...
DarkBendis spune:
Andreea ti-am trimis eu cartile.
Fetelor, eu mai "trag" inca saptamana asta apoi cred ca voi intra pe "mentinere". Incep un job nou (asta dupa 4 luni de stat acasa cu cel mic) si inca nu mi-e clar cum ma voi putea "organiza" din pdv mese/pauze de snack etc. Om vedea...
Pana una-alta, azi am zi de amidoane. Adica pranz supa de broccoli+conopida (mi-a mai ramas o portie din ceea ce am gatit alaltaieri seara ) si o conserva mica de fasole boabe, iar la cina doar fasole. Probabil la familion o sa fac si cartofi copti la cina- merg chiar bine cu fasolica in sos de rosii - dar eu am de gand sa ma abtin de la ei.
Raportul inca nu-l dau...ca-s in perioada "aia" cand oricum fac retentie de apa. Planul e sa ma cantaresc la sfarsitul saptamanii
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andreeag23 spune:
buna ziua,
iti multumesc si aici DarkBendis....sa vedem ce vom face in continuare...e 12 si abia 2 mere mici am papat..nu mi-e prea foame...
voi cum stati?
nikolett2445 spune:
Ioana iti multumesc am primit o carte sunt mai multe?
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
elly_me spune:
salutare fetelor
Sa stiti ca nu am dat bir cu figitii dar am avut unele probleme si nu am reusit sa mai intr- dar nici sa mai tin regimul.
Am ajuns la spital de urganta- aveam 2 chisturi hemoragice ff mari- unu s-a spart si a tre buit sa ma opereze de urgenta .. de 2 ori ..
Acum sunt acasica- o sa verific si eu ce ati mai scris.
Voi reincepe regimul din weekend- pana atunci nu am voie sa mananc chiar orice ..
Fetelor sa nu va suparati ca nu v-am trimis cartile ..vi le voi trimite .
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
criss_2081 spune:
Vreau si eu sa intru in clubul vostru, dar mai intai as vrea sa ma documentez mai bine, asa ca am o mare rugaminte daca puteti sa-mi trimiteti si mie cartile depre dieta, adresa de mail este: criss_2081@yahoo.com
elly_me spune:
Fetelor v-am trimis cartuliile.
Daca am ratat pe cineva- imi cer scuze si rog sa-mi dea un PM cu adresa de mail.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
andreeag23 spune:
neatza!!! dupa 4 zile incheiate de dieta pot afirma cu mandrie ca am -2 kg ....si ma simt excelent....ieri am aflat despre o cunostiinta ca a tinut exact aceeasi dieta....rina....si a slabit 20 si ceva de kg...asta dupa o nastere....in vara cand am vazut-o nu mi-a venit sa cred cum arata de bine si nu stiam cum reusise in cateva luni....
multumesc elly-me de carti...acum am sa-mi ajunga ...:))
Anca Wish spune:
Buna la toata lumea.
Primiti-ma din nou, va rog,in randul vostru. Si scriu "din nou" pentru ca prin primavara am tinut 3 saptamani dieta, fara mari abateri, si am slabit doar 3 kg. Mi s-a pariut putin, foarte putin, asa ca m-am gandit io ca ar fi bine sa revin la vechile mele obiceiuri.
Intre timp m-am lasat si de fumat, foamea e mai mare...si kg si mai multe.
Agness, te rog sa ma treci pe listutza, pentru ca sigur asta ma motiveaza:
1,70 inaltime, 66 kg, target 55 kg.
Spor la slabit!