Discutam despre: "Dieta RINA (12)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello gagici
Vin si eu la raport
Azi dimineata cantaream 63,7 kg. Eu zic ca e foarte bine mai ales ca am intrat in doua perechi de blugi care imi plac mult si care nu imi mai veneau. Am dat 2,4 kg dar recunosc ca nici nu prea am mancat pt ca am fost ocupata. pranzul l-am mancat dar cina am sarit-o de vreo doua ori si dimineata am mancat putine fructe.

Eu ar fi trebuit sa tin acea zi de apa dar am cam sarit peste. Tot zic ca imi fac socotelile sa vad cate zile de dieta am dar uite ca nu mi-am facut timp pt asta.

De vreo doua zile asa as manca numai bunataturi. Nu stiu ce e cu mine. Sper sa imi treaca.

Fetelor as manaca o salata de vinete dar nu stiu la ce zi se poate manca. aveti idee?

Bafta multa la slabit fetelor.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Eu sunt prin zona, dar am luat o saptamana pauza la dieta... din motive de vizitatori din Romania. Dar de joi ma apuc iarasi

Elenada, ma gandesc ca salata de vinete contine: vinete, ceapa si maioneza (ou cu ulei). Deci, eu as baga-o la proteine...eventual ca garnitura langa o felie de gratar, ca daca paine nu se poate... Zic si io ...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Salutare fetele,
azi sunt la amidoane si am facut o varza calita
bun bun

elenada, vinetele le poti consuma in ziua de amidoane dar cu conditia sa la pui foarte putin ulei si fara maioneza. Vinetele sunt sarace in calorii, problema e cu uleiul.

hai gsca la slabit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna

Si eu ma gandeam sa fac vinetele fara maioneza doar cu putin ulei de masline si ceapa.

Azi si eu sunt la amidonuri si am facut un ghiveci calugaresc. Am pus ceapa, rosii, cartofi, vinete, morcovi, telina, pastarnac, mazare, fasole verde, ardei gras si foi dafin piper boabe si o lingurita de boia de ardei dulce. Am pus un paharel de apa si suc de rosii si am bagat totul la cuptor. Miroase demential. Sper sa fie si bun la gust. am pus cate putin din toate sper sa nu fi facut cine stie ce bomba calorica.

Pupici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance de altamira spune:

v-as ruga frumos sa-mi trimiti la adresa: medalichi@yahoo.com si mie cartea despre aceasta dieta care pare f.interesanta.Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Neata,
Azi fructe si legume la greu !!!!!!
Abia astept sa ma cantaresc luni. Stiu din experienta ca primele zile sunt cele in care se dau kg foarte repede (cel putin la mine asa a fost prima data).Oricum ma simt foarte bine.
puup si va astept sa spuneti cum mai merge. Sper ca nu m-ati lasat singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna ziua!
Am inteles ca exista "Dieta Rina" in format electronic (eu am downloadat o multime de retete de la dieta respectiva dar cartea nu am gasit-o). Va rog mult, cine e dispus, sa mi-o trimita si mie ca nu se mai poate, arat de parca ieri am nascut!? Adresa de mail este clejutza@yahoo.com
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin la raport, am mai slabit 1/2kg, merge mult mai greu decat data trecuta, dar important este ca slabesc. Haideti fetelor la raport.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

23/08/2010-----75-----73,5-----73-----72,5
target-----65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus fetele. eu am lasat dieta am fost in vizita cateva zile la socri apoi a fost ziua lui alex. acu mai am inca tort si alte bunatati de la ziua ei. de luni sper sa ma pot apuca, de data asta ca lumea
spor la treaba

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana2806 spune:

Bun#259; ziua doamnelor! Sunt nou#259; pe forum, dar v#259; urm#259;resc post#259;rile de ceva vreme.
M-am apucat din nou de dieta Rina în urm#259; cu 3 zile. Mai precis, azi sunt la Carbo si mananc pizza + biscuiti si ciocolata. Sper s#259; m#259; primi#539;i #537;i pe mine în „gasca” voastra pusa pe fapte mari.
Precizez c#259; am mai tinut cura asta, in urma cu doi ani. Am slabit atunci 17 kilograme in cele trei luni, de la 77 la 60. Intre timp nu am prea avut grija si am in acest moment am 70 la 1.61. Vreau sa ajung macar inapoi la 60, dar greutatea pe care mi-o doresc e 55.
Cu rabdare si vointa se poate. Fac si sport (zumba, pilates si dansuri) in completare.
Daca imi puteti trimite cartile in format electronic v-as fi foarte recunoscatoare. Adresa e ioanacristina_teodorescu@yahoo.com.
Multumesc anticipat si toate cele bune va doresc!

Mergi la inceput