Romanii chiar vor accepta taierea salariilor???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

O intrebare naiva :
nu s-ar economisi mai multi bani daca toate persoanele angajate la stat ar primi acelasi salariu? sa zicem 13 milioane in mana ,inclusiv parlamentarii.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Xio, te-ai inscris in PRM???

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Este o intrebare fireasca , de om care nu le are cu politica.
Din moment ce se scad salariile cu 25% si se mareste TVA-ul, unii lucreaza gratis, ca sunt mai fraieri , altii mor de foame sau ca nu au bani de medicamente , si din moment ce nenea de la FMI a dat alt sfat , de ce nu se face un salariu la toata lumea ?
N-are tara bani , hai sa ia si parlamentaru in loc de XXX milioane , X milioane.
Acum sincera sa fiu asteptam o lamurire,nu mistouri da ce sa zic , mersi mult , sunteti niste dragute

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Xio, tu ce lamuriri astepti la intrebarea ta atat de naiva?! Cum crezi tu ca vor da guvernantii sau parlamentul o lege prin care sa-si scada drastic salariile, bonusurile, sporurile si toate cele cate mai primesc?? Cred ca si daca ar vedea ca jumatate din populatia tarii moare de foame la propriu (ceea ce nu este departe de adevar) nu ar face asa ceva!
Ma intreb de multe ori cum dorm ei noaptea...sper ca au cosmaruri! Mama lor de ticalosi! Pe astia numai moartea proprie cred ca i-ar mai speria!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Pai asteptam una din urmatoarele:
-e o optiune posibila
-este ceva imposibil de realizat dpdv legal

Si ma mutumeam cu asta , sau cu adaugiri de genul "parlamentarii nu vor face asa ceva , ca ar insemna sa renunte la salarii" , "teoretic e o idee buna , dar practic nu se va aplica vreodata" , "si daca ar vrea parlamentarii nu se poate vota asa ceva" etc etc etc.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Dpdv legal ei au demonstrat ca pot face orice (faza cu CC a fost o manevra pt a putea introduce cresterea de TVA alaturi de scaderea salariilor).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
[Mama lor de ticalosi! Pe astia numai moartea proprie cred ca i-ar mai speria!

Asta e super adevarata.

Xio ceea ce zici tu este irealizabil. Nu este legal pentru ca exista grila de salarizare .Deci, tu esti bugetar pe grila pe locul xx pe cand cel de langa biroul tau este bugetar pe grila pe locul xxx (sau x la puterea x).De aici decurg multe alte diferente ce nu pot fi nivelate.Pe de alta parte, impozitul returnat la stat este proportional cu salariul deci daca ar avea toti 13 milioane s-ar putea ca statul sa nu mai poata asigura plata concediilor medicale, plata celor doi ani mult ceruti pe aici pentru concedii de maternitate, etc.
Sporurile insa nu se impoziteaza deci ele ar trebui taiate primele de aceea am scris mai inainte ce am scris.
prima aia de veselie din primarie pe mine una ma enerveaza de nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara
Sporurile insa nu se impoziteaza

Pe bune? rai in Romania nenica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Revin,m-am interesat, ultimii doi ani au fost totusi impozitele pe salariul brut puse deci asta inseamna toate salariile si cele "de merit " si sporurile. Eu nu am mai avut contact cu piata muncii din Ro pentru ca am bebe si de aceea am crezut ca sunt inca neimpozitate.
Oricum raman la ideea ca tanti la primarie nu are nevoie de spor pentru ca sa-mi zambeasca pe cand unui invatator sau unui rezident care iau oricum foarte putin nu ar trebui sa le taie din salariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:

Exemplu2:
Constantin Jujan - director Compania Nationala a Huliei are un salariu de 209.000 de lei an, Marcel Piteiu - director Romgaz, salariu 208.000 lei, Constantin Baltoiu - director Compania de Electricitate Craiova are salariul de 216.000 lei pe an, Claudiu Coletiu, Director CONPET primeste un salariu de 212.000 lei pe an, directorul de la Transgaz primeste bonusuri de 260.000 lei pe an.

Pai economia reala la buget nu se face taiand de mai sus, ci taind din alocatiile copiilor (a propos, se mmai taie?), ca doar pic cu pic se face lacul...
Deci mai Xio, daca se aduna de la alocatiile copiilor, si cu o mica marire de TeVeAu, poate o sa fie bani de salariile medicilor alora de care ziceai...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
[Mama lor de ticalosi! Pe astia numai moartea proprie cred ca i-ar mai speria!

Asta e super adevarata.

Xio ceea ce zici tu este irealizabil. Nu este legal pentru ca exista grila de salarizare .Deci, tu esti bugetar pe grila pe locul xx pe cand cel de langa biroul tau este bugetar pe grila pe locul xxx (sau x la puterea x).De aici decurg multe alte diferente ce nu pot fi nivelate.Pe de alta parte, impozitul returnat la stat este proportional cu salariul deci daca ar avea toti 13 milioane s-ar putea ca statul sa nu mai poata asigura plata concediilor medicale, plata celor doi ani mult ceruti pe aici pentru concedii de maternitate, etc.
Sporurile insa nu se impoziteaza deci ele ar trebui taiate primele de aceea am scris mai inainte ce am scris.
prima aia de veselie din primarie pe mine una ma enerveaza de nu se poate.

Multumesc de lamurire , Ioana
Anka , nu vad care e legatura.Am spus eu cumva sa se scada alocatiile ca sa fie platiti medicii? Sau insinuezi tu ca medicii si personalul sanitar ar trebui sa lucreze GRATIS si sa nu ii intereseze ca n-au bani de chirie , intretinere , mancare sau injgrijit copiii. Ca au si bestiile alea copii.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput