Gravidutze si mamici de Cluj - 162
Raspunsuri - Pagina 20
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 sal IOANA ce bine ca papa puiutzu ![]() SIMINA draga voi stati in casa mamei ?sau invers ? e f aiurea situatia ta ,sa ma ierte Dumnezeu dar n as accepta asa ceva ,imi pare rau ca ai avut o copilarie asa urata :(( ,tocmai de asta nu accepta langa tine pe cineva ce ar putea face acelasi lucru cu puiutzu tau ....offf ,si viata asta tare grea e uneori specializarea sotului tau care e ?amenajari interioare ?sper ca am retinut bine iti doresc din toata inima multa tarie sa treci peste tot Fetelor am vb cu MELI aseara ,din pacate a trebuit sa treaca prin aceleasi momente groaznice ca si la prima sarcina ,o sa va povesteasca ea mai multe ,important este ca lucrurile merg sper bine acum multe ![]() SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007![]() http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61![]() http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls http://picasaweb.google.ro/sanda252003 |
Salutare !
e apartamentul mamei Are grija sa-mi aminteasca asta tot timpul
De cate ori nu a zis sa ne luam bagajele si sa plecam As pleca cu viteza luminii dar unde ?Si mi-e teama pt Andrei ca creste in mediul asta 
E f aiurea situatia mea Nu ma pot bucura de copilul meu Nu ma pot bucura de nimic Cand am ramas insarcinat am plans f mult Ma bucuram dar mai mult plangeam pt ca stiam cum va fi Plangeam pt soarta puiului meu Atata ma rog si sper sa gaseasca D-zeu o solutie si pt noi Nu vreau sa-mi cresc copilul in conditiile astea Da sotul meu lucreaza in amenajari interioare_constructii Si perioada asta e f proasta Acum slava Domnului are de munca dar e prost platit si la iarna nu stiu cum va fi daca va gasi unde sa se angajeze E greu dar poate nu ar fi asa daca nu ne-ar face mama zilele amare Alcoolici distrug vietile celor din jur Si vreau sa-l protejez pe Andrei de asta
mami
de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)
dulcineea_cj spune:
Imi pare rau pt Meli ca a trecut iar prin clipe grele Doamne ajuta sa fie bine de acum inainte si ea si bebe
mami
dulcineea_cj spune:
Cand am nascut a veit la spital beata Cand a vazut ca se imbraca sotul nu l-a lasat sa plece din casa pana nu a luat-o si pe ea Acolo,la spital,s-a postat in fata salii de nasteri si cum intra sau iesea cineva ,intreba de mine,cat sunt dilatata(de parca toti se uitau in fundul meu sa vada asta Scuzati expresia)I-a inebunit pe toti Tot spitalul a stiut ca am nascut Saracul sotul,l-a inebunit El e f pasnic si mi-a spus ca ii venea sa o bata Pe langa ca era el stresat il mai enerva si femeia asta Mancare mi-a trimis matusa in noaptea aia ca ea nu s-a gandit sa imi aduca nimic Si in zilele urmatoare tot beata a umblat Cand am venit acasa din spital,m-am apucat sa spal haine,sa-mi fac mancare si curatenie,eu nascuta de 3 zile
Cand ma gandesc cate mi-a facut si cat m-a facut de rusine mi se pare SF
mami
dulcineea_cj spune:
Nu stiu de ce asa le este dat la unii sa sufere toata viata Asta e crucea mea !
M-am bucurat cand a divortat de tata Ma gandeam ca se va indrepta Nici vorba Ganditi-va ca eu de la 12 ani fac mancare,curatenie,spal haine,pun muraturi,compoturi Si ii suportam pe amandoi cand se imbatau si faceau scandaluri A fost groaznic Si este in continuare
Am stat 2 ani in chirie si ne-am papat toti banutii Eu am avut 2 joburi 3 ani de zile Ma trezeam la 6 si la 12-1 noaptea mai puneam capul pe perna Dar nu conta Eram linistiti
Sotul abia acum de vreo 2ani face ce-i place E meticulos si serios in ce face Pana acum si-a tot cautat "menirea"
Pe banii si nervii mei A tot schimbat joburi Poate sunt sotie rea dar tot timpul il pistonez cu asta :"Uite ce au realizat altii in cativa ani de casnicie si noi nu avem nimic"
dar nu rezolv nimic Cum am zis,eu sunt multumita ca nu bea ,nu fumeaza si e un tata minunat El seara citeste "mama si copilul" :):) Degeaba ma uit la ce nu are Nu-l pot schimba Asta e el Mi-ar place sa fie mai dinamic,sa se zbata,sa se streseze ...dar asa sunt eu Doi de un fel cred ca nu ar fi tocmai ok 
mami
dulcineea_cj spune:
iar am logoree
Cred ca ajunge !
Week end placut !

mami
elenuta23 spune:
MAGDA, LA MULTI ANI!!!!!! MULTE REALIZARI SI IMPLINIRI
PT VICTORAS
scuze pt intarziere ![]()
ma bucur ca sunteti bine si totul e ok 
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
smina
sunt alaturi de sufletul tau
daca te pot ajuta cu ceva ???
ti-as da hainitele lui Dragos insa eu le-am dat altora, dar incerc sa iti fac rost de cateva 
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
dulcineea_cj spune:
Multumesc Stai linistita Elena,m-am descarcat si eu un pic
Aici pot sa o fac Chiar acum am vorbit cu o prietena care mi-a trimis mai toate hainele care le am la Andrei si a zis ca-mi pregateste altele
Abia astept Pentru vara avem acum Din toamna sa vedem
Noapte linistita !
mami
eladea2005 spune:
Neata!
of, Simina...mi se pare asa ireal tot ce povestesti tu acolo...doamneee, nu pot sa cred...
imi pare tare rau ca treceti prin astfel de situatii...
daca te pot ajuta cu ceva, orice, da-mi un semn...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dulcineea_cj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata! of, Simina...mi se pare asa ireal tot ce povestesti tu acolo...doamneee, nu pot sa cred... imi pare tare rau ca treceti prin astfel de situatii...![]() daca te pot ajuta cu ceva, orice, da-mi un semn... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Conteaza mult ca am cui povesti

Salutare !
Am reusit sa fug pana in parc sa-l felicit pe cumnatul meu L-am lasat pe A ,dormind afara cu matusa (sora tatalui meu)Am stat ca pe ace Inainte de a adormi se uita la mine cu niste ochisori disperati care spuneau :"nu pleca,mami"
De fapt cred ca totul e in mintea mea
Faza e ca s-a trezit cu 10 min inainte de a ma intoarce eu si asa cumintel a fost Si cand am venit nici nu m-a bagat in seama
asa bine ii era Dar aseara am fscut teste L-a luat matusa si l-a dus sa-i arate frunze,balarii...de alea si nu a stat decat un min si i-au dat lacrimile Apoi l-a luat verisoara mea ,acelasi lucru si a inceput sa planga saracutul Dupa amiaza poate merg un pic si la restaurant Sa vad ce noroc am 
Va pupam !
mami

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61