Gravidutze si mamici de Cluj - 162
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
am fost la monitorizare..m-am intors cum m-am dus.. nu tu contractii, nu tu nimic..bb bine mersi. il mai lasam o saptmana, apoi cica ma baga pe ulei de ricin ;)
deci maine ma duc la petrecere la copilul nasilor.
acu sa stea cuminte pana luni :)
gabi, atat e infanrixul, cat am aproximat eu, 4 mil? nici noi nu mergem in concediu anul asta..adica ma duc doar eu vreo 3 zile la "Hotel" :)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica
dariandra spune:
In primul rand as dori sa felicit proaspetele mamici:
FELICITARI ANDREEA SI MELI PENTRU COPILASII REUSITI SI BINECUVANTATI DE DUMNEZEU!!!
Noi suntem foarte ocupati cu mutatul, important este ca ne mutam cat despre cheltuieli si credite nu mai spun nimic.....Nici noi nu mergem anul acesta in concediu dar ne-am propus sa iesim duminica si vom sta probabil noi 2 la parintii mei (2 saptamani preconizam dupa mutare).
Ma alatur celor spuse de Gabi - suntem sanatosi, impliniti ca si familie, cat despre DARUL meu cel mai de pret DARIA, cuvintele imi sunt putine..., ne imbratiseaza de cate ori are ocazia, gaseste cuvinte de alint ("scumpica", "iubitica"...) si ii plac tare mult bebelusii.
ALEX - E tare draguta Tiadris la serbare si din cate am vazut ea se conforma cel mai bine.Asa ca mami...sa nu spui ca fata e strengarita.
GABI - Minunate printesele! Se cunoaste dragoastea si atentia Sarei pentru micuta Sofia.
ELENA - Puiutii sunt tare scumpei, Iulia a crescut mult iar Dragos este deja ajutorul tau de incredere.
IOANA - Doamne ajuta sa treaca cu bine operatia, iar Patrick sa fie cu zambetul pe buze, mereu copilasul cuminte si adorabil.
SIMINA - Incearca sa te concentrezi asupra puiutului tau si sunt sigura ca dragostea si credinta va vor ajuta.
UKUME - Cred ca analiza de la Synevo este cea relevanta.Eu am incredere in ei deoarece mi-au fost colaboratori vechi si stiu ce aparate performante au + personalul medical si nu numai.Parerea mea...sa mergi pe mana lor.
Va sarutam si mai revenim cu vesti!
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela77 Neata si de la noi! Simina, pentru astfel de clipe, eu zic ca merita TOTUL...Nici noi nu o ducem extraordinar cu banii acum, am avut vreo 5 nunti. venitul consistent e doar al lui C, dar mergem inainte si incercam sa nu ne plangem, prea a fost Dumnezeu bun cu noi,cu doi copii sanatosi. Vacanta de anul asta cade, dar tot fugim cateva zile la Hajdu cred, in formula completaSigur va fi bine si Andrei, trebuie sa ai incredere si sa incerci sa identifici cauza. Mai insista cu fructele, sigur ca prefera pireul fabricat ca e special pt ei...Combina mereu cu ceva ce stii ca-i place, marul de exemplu...Eu de-aia am evitat sa-i dau borcanel din prima, ca pe urma exista riscul sa nu mai ia pireu meu de fructe. Sigur, va primi si borcanel, dar dupa ce accepta intai fructele... Nu zic ca nu e greu, din ce zici, e greu, stiu cum e csa fii singur, nici eu nu am pe nimeni in Cluj, dar incearca sa vezi partea plina a paharului, ai un copil superb, sanatos, si el va ofera cea mai mare motivatie Uite, de exemplu, eu as fi platit la un moment dat oricat sa vina cineva acasa sa imi faca injectiile si nu stiam pe nimeni, deci, da, si asta e un tip de serviciu din care poti castiga un venit Te imbratisez, iar daca te simti mai bine spunand toate astea, fa-o, de-asta suntem aici Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) cum au venit pe lume printesele mele |
Gabieu nu-i dau borcanase In primul rand sunt scumpe si nu prea sunt de acord cu ele doar in cazuri in care e musaiPireul e unul instant,de morcov si orez,special pt copii cu pb ca si Andrei Si e groaznic la gust De miros nu mai zic Cred ca al meu nu l-a vrut pt ca era pasat cu furculita(in lipsa de alte aparaturi)cat am putut eu de bine,in schimb asta iasa O CREMA FINA,FINA smecher copil Si eu mananc fructe si are el probleme Lui nu i-am dat nimic de papa decat pireul asta
Paula,petrecere frumoasa Inseamna ca la bb ii este f bine acolo in garsoniera
mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)
Ioana13 spune:
Suntem acasa! A trecut repede operatia, ca a fost primul, mai mult am stat dupa sa vedem evolutia. Nu a avut reactie urita la anestezie, e mai miriit ca il doare gitul, sper sa fie bine toata ziua.. A dormit aproape non stop la spital, experienta in spital f ok, nu am avut de ce ma plinge.
ma duc sa ma ocup de el.. se mitiie.. dor amigadalele alea! De erau numai polipii jucam fotbal acum!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
Uf..bietu de el.. putere multa zilele urmatoare sa treceti peste dureri si maraieli..dar poti sa ii dai ceva analgezic, nu?
andreea(Daria), chiar vroiam sa intreb de voi.cunoastem cum sta treaba cu creditele..speram ca in aprox. 2 ani sa isi revina si tara asta si sa ne fie cat de cat ok. noi chiar dc avem salarii bune amandoi(ma rog, mai putin de acum incolo cu reducerile astea), ce folos ca dam banii la banca, ca a crescut cursul valutar..dar macar am casa, mobila, aparatura, asa ca nici eu nu mai zic absolut nimic. acum ne vom concentra pe strictul necesar-mancare, haine, incaltari pt copii..restul..mai tarziu.
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica
ALEX29 spune:
sal
SIMINA tare rau imi pare ca te necajesti asa ,of ,sper din toata inima sa se indrepte lucrurile si la tine si sa ti fie mai bine
ANDREEA ce bine ca v ati mutat ,o sa va facem o vizita prin toamna
multe si la mititica
RAMO hainele i le am luat de la Zara ,fustita si tricou
ce mult s a schimbat Bea ,e tare scumpa si tu arati f bine ,iar parul ala al tau ma zapaceste cat e de frumos
IOANA ce bine ca ai scris ,te am sunat ,ma bucur ca i ok mititelu
GABI f faina faza cu filmul ,tare as vrea sa vad reactia lui C,al meu sigur n ar rezista
foarte bine faceti ca mai iesiti
VICTO distractie placuta
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
dulcineea_cj spune:
Ioana,sanatate nulta si sa va reveniti cat mai repede
Alex,multumesc Sa stiti, conteaza f mult sa stiu ca am unde sa-mi descarc oful si ca sunt ascultata si sfatuita Si apoi sunt mai usoara parca Si o iau de la capat va multumesc pt asta
Ioana13 spune:
Uraaa! A mincat de nu il mai puteam opri! Primele inghitituri au fost mai grele, dar daca a vazut ca nu e asa tragic, a continuat. Si dupa ce a mincat a dansat! Durere va mai simti, dar macar maninca.
RAmonella, ce domnisoare dragute si finute! Imi place bretonelul lui Bea!
Alex, am vazut ca ai sunat, ne pusesem sa mai dormim.
Simina, prin cite trecu cu lipsa banilor... o mama de aia iti lipsea! Cred ca asta e cel mai greu din toate!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Simina, prin cite trecu cu lipsa banilor... o mama de aia iti lipsea! Cred ca asta e cel mai greu din toate! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Da Ai dreptate Mi-e mai greu din cauza asta si ea face sa-mi fie greu Imi face rau intentionat Ii spun ca doarme Andrei si ea incepe sa urle si sa tranteasca usi si peste o jumate de ora vine sa il vada ca"il iubeste mult"Si altele si altele... Nu pot sa spun ca m-am obisnuit Nu te poti obisnui cu un alcoolic Asa e si tata (a divortat de el)Am avut o copilarie groaznica Dar asta e alta poveste De asta tin mult la sotul meu El nu bea ,nu fumeaza si pt mine asta e f important Nu e perfect si ma enerveaza multe la el dar decat alcoolic mai bine asa cum e el
ALEX29 spune:
sal
IOANA ce bine ca papa puiutzu
SIMINA draga voi stati in casa mamei ?sau invers ?
e f aiurea situatia ta ,sa ma ierte Dumnezeu dar n as accepta asa ceva ,imi pare rau ca ai avut o copilarie asa urata :(( ,tocmai de asta nu accepta langa tine pe cineva ce ar putea face acelasi lucru cu puiutzu tau ....offf ,si viata asta tare grea e uneori
specializarea sotului tau care e ?amenajari interioare ?sper ca am retinut bine
iti doresc din toata inima multa tarie sa treci peste tot
Fetelor am vb cu MELI aseara ,din pacate a trebuit sa treaca prin aceleasi momente groaznice ca si la prima sarcina ,o sa va povesteasca ea mai multe ,important este ca lucrurile merg sper bine acum
multe
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003