Gravidutze si mamici de Cluj - 162

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

da Am vazut,Paula Scuze ca am dat buzna asa pe tine,aseara dar nu stiam cum sa te abordez altfel
Indemnizatia mi-a venit,luna trecuta Ce folos ? Duminica nunta,am platit facturi la greu ca la toate am fost restanti,niste hainite la Andrei ca toate ii sunt mici Vaccinul....si cam gata banutii

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Si in august iar nunta La nasii lui Andrei Pot sa ma impusc de pe acuma

Mergi la inceput

oare ce as putea sa fac part time,seara ,Paula ?cate o injectie ca altceva nu-mi vine in minte
Chiar sunt astfel de joburi ? hmm si oare ce as putea face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

te cred ca s-au dus banii dc ati avut datorii.
nu-i nimic, bine ca acuma te cunosc cat de cat- ca am memorie vizuala cam proasta...poate ne vedem mai mult cd oi fi si eu cu carucior.
dar ochii frumosi albastri ai piticului tot i-am retinut! :)
ma duc la dus si apoi la monitorizare.

sotul tau a lucrat cu carte de munca? ai putea sa te reintorci la serviciu, dupa ce mai creste Andrei un pic un pic, dc e mai renatbil dpdpv financiar, iar sotul sa intre el in concediu pt ingrijire copil.( noi asa am facut dar numai o luna:):), cd Stefan a incpeut gradinita, p[t ca era tot timpul bolnav si nu aveam cu cine il lasa).

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Nup :( sotul nu a lucrat cu carte de munca Si serviciul meu era cu program numai dupa amiaza Asta inseamna ca nu mi-as mai vedea baiatul numai cand doarme Si cand il mai alptez?Nu stiu Nici cum nu e bine Am intors-o pe toate partile. 2 ani vreau sa stau acasa cu el Apoi mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata si de la noi,

La multi ani Timea si multa sanatate alaturi de parintii tai.

Fetelor sa va spun ce am patit. Mi-am refacut analizele uzuale in sarcina printre care si urocultura si mi le-am facut la Clinica deschisa in iulius Mall pentru ca este foarte aproape de mine. Toata mi-au iesit bunute mai putin urocultura la care mi-a iesit infectie urinara. Ma duc e fugutza la doctorita de familie suparata foc si se uita ea la rezultate si zice: 'Eu nu ti-as da inca antibioticasa usor. hai sa mai facem o data analiza la Synevo sa vedem ce iese.'
Si ce credeti? La Synevo mi-a iesit negativa. Nu mai inteleg nik....

18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Am fost la pensat si ceva shopping, slabut ca doar am buget de criza, dar macar mi-am mai racorit ochii, Sara acum a iesit afara, pe Sofi o sct eu imediat ce ii dau masa de fructe. Sofi ma topeste cu zambete ei. V-am spus ca ma prinde de fata cu amandoua mainile si ma pupaIncredibila senzatia. E asa generoasa cu zambetele si dragostea ei...Dar asta primeste si ea de la noi toti. Infinit de multa dragoste. Uneori simt ca imi iese inima din piept de atata dragoste...Sara se apleaca deasupra ei si ii spune: Ce faci tu, surioara mea? Pisicuta mica...

Simina, pentru astfel de clipe, eu zic ca merita TOTUL...Nici noi nu o ducem extraordinar cu banii acum, am avut vreo 5 nunti. venitul consistent e doar al lui C, dar mergem inainte si incercam sa nu ne plangem, prea a fost Dumnezeu bun cu noi,cu doi copii sanatosi. Vacanta de anul asta cade, dar tot fugim cateva zile la Hajdu cred, in formula completaSigur va fi bine si Andrei, trebuie sa ai incredere si sa incerci sa identifici cauza. Mai insista cu fructele, sigur ca prefera pireul fabricat ca e special pt ei...Combina mereu cu ceva ce stii ca-i place, marul de exemplu...Eu de-aia am evitat sa-i dau borcanel din prima, ca pe urma exista riscul sa nu mai ia pireu meu de fructe. Sigur, va primi si borcanel, dar dupa ce accepta intai fructele...
Nu zic ca nu e greu, din ce zici, e greu, stiu cum e csa fii singur, nici eu nu am pe nimeni in Cluj, dar incearca sa vezi partea plina a paharului, ai un copil superb, sanatos, si el va ofera cea mai mare motivatie
Uite, de exemplu, eu as fi platit la un moment dat oricat sa vina cineva acasa sa imi faca injectiile si nu stiam pe nimeni, deci, da, si asta e un tip de serviciu din care poti castiga un venit
Te imbratisez, iar daca te simti mai bine spunand toate astea, fa-o, de-asta suntem aici

Ukume, la fel am patit si eu in sarcina, cu anticorpii toxoplasma, la Synevo au iesit negativi, dupa ce ma speriasem ingrozitor. Eu de atunci am jurat ca nu mai merg decat la Synevo.

Victo, eu Infanrix am folosit si la Sara si la Sofi, veci nu au avut vreo reactie adversa. Acum, la Sofi nu am gasit cel pt 4 luni si am luat Pentaximul. E mai scump Infanrix, dar zic eu, merita

Ramo, e minunata Bea, am vizionat pozele impreuna cu Sara, asa frumosi sunteti toti, abia astept sa ne mai vedem sa o tii in brate si pe Sofi, poate se prinde

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dulcineea la mine e in alta parte nunta.Asa eram si eu la primul copil,nu-mi placea sa-l ia nimeni in brate...Cred ca la bebe 2 voi fi mai relaxata.
Cat despre dr Nitu,intreaba fetele care e nr de telefon,ca eu nu-l am.Cabinet are langa parcul mare,pe str.Eminescu.

Ukume ciudat cu analiza...eu zic sa o mai repeti o data la acelasi laborator.Care vrei tu.Eventual cel de la Iulius,ca acolo ti-a iesit pozitiv.Cat despre Synevo,am auzit ca a mai dat rezultate gresite...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

In seara asta mergem la film, am rugat-o pe Mihaela sa ramana, nici nu stie C ce-l paste: Sex and the city 2, cu siguranta va fi singurul barbat din sala

Ioana, asa e, interventia de amigdale necesita cateva zile de recuperare. Eu sunt convinsa ca va fi perfect totul, tare bun profesionist e Mihut

Paula, eu nu stiu cum as fi rezistat pana la 40 de saptmani, limita a fost 38 si deja innebuneam, noroc ca fetele sunt mai grabite

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabi ce dulci sunt fetele.exact asa mi-o imaginez si pe Bea cu fratiorul sau surioara.Cred ca se iubesc tare mult.Si eu de abia astept sa va intalnesc,desi noi dupamasa nu prea venim in jos,merge in sus,la bunici in curte.Ziua iese cu doamna,la calut.Stii ca s-a deschis gradinita pe Campului???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput