Gravidutze si mamici de Cluj - 162
Raspunsuri - Pagina 13
dulcineea_cj spune:
FELICITARI,MELI ! multa sanatate tie si lui David Sa te refaci repede Bun venit pe lume,David!
mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)
Victo spune:
[quote]citat din mesajul lui anca.b
WOW, cite mesaje am scris azi...cred ca am tastarnitza...ca sa compensez faptul ca nu pot vorbi...am laringita de vineri si nu pot scoate un sunet...ovi e cel mai fericit...nu mai pot striga dupa el toata ziua
Anca si Stefan (13.01.2008)
ha ha ha..asa am patit si eu prin martie! si tot asa iulian a fost fericit, ca nu-l mai bat la cap. stefan nu pricepea cum e treaba si tot zicea..Mami, nu asa usor :):)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica
Victo spune:
Gabi, dar ce marsioara e deja si Sofi..sta in fundulet..si ce ochisori mari are ea...si sunculite...sa o mananci..:):)
nazdravana de Sara cum mai e? cum va intelegeti dupa ce pleaca bona?
AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica
Ioana13 spune:
Anca, chiar ma gindeam ca ne-ai cam abandonat!
GAbi, ce ochi MARI are Sofi! Minunate amindoua! Adica toate trei! Era sa gresesc
LA citi ani a fost operata nepoata ta?
PAtrick nu a avut multe raceli, dar niste episoade de muci de 3-4 saptamini cu tusea aferenta, care cica daca il opeam nu va mai avea. Vom vedea.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
baby-boom spune:
Alex, gasesc faza cu Sbarciu socanta. Eu m-am imprietenit de suflet cu o mamica pe care-am cunoscut-o la scoala mamei, in spate la castellari(ce vremuri), este si ea membra DC, si ea tot la Sbarciu a nascut. Si ei i-a provocat nasterea in saptamana 38. Era posibil ca musiu dr. sa nu fie la clinica, pleca in vacanta, asa ca ea a mers la monitorizare si pan' la urma a nascut.
Florina si Elise (9 iulie 2004)
puisorul spune:
FELICITARI MELI!!! IMPORTANT E CA AI NASCUT SI DAVID E SANATOS!!! SPER SA TE REFACI CAT MAI REPEDE SI SA VENITI AMANDOI ACASA!!!
FELICITARI ANDREEA SI BEBE FILIP!!!
Ma bucur ca papa asa bine Filip. Sa nu ii faci program la supt si sa nu ii dai nici apa nici ceai. Restul va decurge firesc stai linistita
Anca, bine ai revenit, atat pe forum cat si din concediu . Felicitari ca ati scapat de pampers. Noi suntem inca departe de obiectivul asta dar nu ne stresam.
Elena, ce dulce e mamaruta. Am admirat-o azi pe facebook
Ioana, bafta la operatie sa treceti cat mai usor peste ea
Victo, si mie mi se pare scump la Sinaia. Dar au acolo niste scoici cu sos de vin . Asteptare usoara cat mai este
Gabi, multumim de mesajul despre Meli. Despre protectiile de saltea nu stiu nimic ca nu m-au interesat pana acum.
Alex,in ce o costumezi pe Tiadris la serbare?
Ukume,bine ai venit pe forum. Si eu am nascut cu dr.Sbarciu dar eu am fost multumita de el. Si mie mi-a provocat nasterea dar din motive medicale( aveam hidronefroza la rinichiul drept si nu mai puteam astepta). Daca nu vrei sa iti provoace nasterea ii spui si gata. Eventual poti aborda subiectul preventiv. Sarcina usoara in continuare
Simina, cum mai e Andrei cu scaunul?
Noi suntem foarte bine, deocamdata ne-am mutat la Aiud pt 2-3 saptamani. A trecut si concediul . Am fost in Italia, a fost frumos dar destul de obositor pe cont propriu asa ca anul viitor alegem Turcia fara discutie. A trecut si prima serbare a lui Stefi cu emotii mari din partea tuturor. Poze din concediu si de la serbare puteti vedea pe facebook http://www.facebook.com/album.php?aid=15525&id=100000654205506.
Imi pare tare rau ca nu pot intra mai des dar parca se comprima timpul . De ieri am inceput sa fac si sport acasa asa ca am mai taiat o ora din timpul liber.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ilinca79 spune:
ukume,asa e, sunt pe ultima suta de metri si sunt pregatita sa nasc oricand. Voi naste la Gine I cu dr. Mironiuc. Astept impresii despre scoala mamei A, si uitasem ieri sa-ti spun ca eu am facut la Aquina aqua gym pentru gravide in ultimele 5 luni si m-am simtit excelent...e cam scump, 35 lei/sedinta, dar eu zic ca a meritat ca am scapat de toate durerile de spate.
O seara buna tuturor!
Ilinca 39+
adab spune:
MELI... Felicitari din suflet, ai reusit pana la urma! Bravo mamico, sa te refaci repede si David sa fie sanatos si papapcios!
Gaby, eu de la Jysk (Real) am luat protectie saltea. Nu am gasit exact dim. saltelei mele (ca e mai atipica), dar am luat mai mare si am indoit-o sub saltea. Pupici la fetitze .
Paula chiar ma intrebam azi cand eram la gradi ca oare oare nu nasti. L-am intrebat si pe Stefan si mi-a zis ca Mihaita e inca in burtica. Am stat la joaca cu Sara si baietii dupa-masa la joaca in parculetul de sus de la gradi.
Noi tot dintr-o nunta intr-alta. Acum sambata vom avea doar cununia civila si pe 18 iulie nunta la care suntem si nasi. Mi-am gasit pt. mine de toate, mai putin pt. Sara. Vreau o rochitza de miresuca(dar nu prea stufoasa) crem, sa fie in ton cu mireasa. Inca nu am gasit marimea ei. Nici nu mai stiu unde sa caut ca am cutreierat tot orasul
alinabojuc spune:
servus
plecam azi in maramu nu voi avea net asa ca ne auzim saptamana viitoare.
va pup, sa fiti cuminti si sanatosi
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Victo spune:
ada, chiar ma gandeam si eu cum faci, pe unde te ascunzi, ca iti vad masina in parcare la gradi, dar nu te vad pe tine.
mai nou Stefan pleaca f repede de la gradi, ca eu nici nu mai apuc sa vin pana la locul in care e el, vine fuga fuga cd ne vede.
Micu vad ca nu se grabeste..asteptam, asteptam..
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica