Gravidutze si mamici de Cluj - 162
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
Ukume, . ai ales un nume foarte frumos pentru baietelul tau! Luca e numele preferat al sotului meu, iar Stefan , al meu!
nu stiu pe nimeni care sa fi nascut cu Sbarciu. am o prietena care trebuie sa nasca peste doua luni si care merge la el...o sa o intreb mai multe...
Florina, multumim pt lamururi. sper sa se deschida curind. e chiar linga servicul meu...asa as putea ajunge si eu la sala dimineata, ca am vazut ca vor deschide la ora 7.00...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Victo spune:
ukume, cred ca Alex a nascut cu el, daca nu ma insel.
Gabi,inca nu da semne micul print.
ma bucur si eu ca Meli a nascut, iar bb a ajuns la o greutate buna. Acum Doamne ajuta sa se recupereze si ea cat mai repede, cu toate problemele pe care le are.
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7 zile de dans in burtica
anca.b spune:
aaaa...si am uitat sa va spun...de cind cu plecarea in concediu, nu mai avem pampers decit la culcare...mai avem accidente, cam unul pe zi, cu pisu...dar astea erau inevitabile...sa speram ca ne iese si cit de curind scapam si de cele pt somn...ma gindeam sa iau pampers chilotel (pull-up) ca sa-i dau la somn...ar fi ca si chiloteii pt el, insa eu as fi sigura ca nu-mi boteaza patul...astept sa termine ditai pachetoiul de scutece si le schimb
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Anca, bine ai revenit! Felicitari lui Stefan pt pampers! Te asteptam mai des, daaaaaaaaaaaa?
Adriana, tu tot colinzi tara?
Paula, zi drept ca nu mai ai rabdare
Elena, o sa merg si la dr MIhut, acum nu m-am grabit ca de cand nu mai mergem la gradi nu au mai fost bolnave, decat de 2 ori dar nimic semnificativ, doar mucisori. Sanatate lui Dragos si sper ca IUlia sa nu agate nimuc. Ce face papusica?
Ioana, eu doar de bine am auzit de dr. MIhut, atata doar ca aveam senzatia ca prea ajung toti la operatie, se vede treaba, justificat.Recunosc ca mi-e teama de orice interventie, fie ea minora. Dar daca e spre binele copilului, clar nu e de ezitat. Eu am exemplul nepotelei mele operate de dansul, impecabil, nicio treaba nu a mai avut ulterior. In toamna, odata cu gradi, mai mult ca sigur ca vom fi si noi in aceeasi situatie, acum insa daca e sanatoasa de atata vreme si parca nici nu mai respira asa, mai aman, sa aiba macar 3 ani.
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ukume24 spune:
Anca felicitari for the big step. Stiu de la sora mea care are 2 fete de cate munca si rabdare e nevoie sa nu mai facem pipi in pampers
18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Gabriela77 spune:
Cresc mari fetele mele:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
mai cu rabdarea, mai treaca mearga...numa ca ajutoarele mele vin si pleaca...si eu nu mai nasc..si o sa raman tot singura pana la urma, ca na, lumea mai are si alte treburi decat sa stea cu mine.
a fost o matusa de-a mea vreo 10 zile..am mai facut ordine prin casa, garaj pivnita...
acum a venit soacra-mea in Cj..sta pana prin 20...si eu tot o amenint ca nasc azi, ca maine..si nimic.ea mai imi pune gemuri, compoturi,legume la congelator din astea
si uite-asa de Mihaita o sa ne ocupam noi 2, cat o sa ne lase Stefan care se da si el bebelus si deja vrea si el biberon si vrea in brate si din astea.
si noi am scapat de pampers, doar la somn ii mai pun, pt ca face- nu stiu dc noaptea sau dim. cd se trezeste, dar are mai mereu pisu. si tin prea mult la saltea ca sa mai conteze 50 lei pe care ii dau pe un bax de scutece care acum imi ajunge mult mai mult.
Gabi, despre ce fel de protectii pt saltea vb tu? sunt niste huse impermeabile pt patuturi de bebe, le gasesti la Cora. Pt pat mare, de o persoana insa nu stiu. eu nu am vazut.eu am niste huse pt patul lui Stefan..dar astea tin sa zic asa la transpiratie ..ca in rest, trece..pisu, voma, numa ca nu ajunge chiar tot tot la saltea, de aceea trebuie repede repede spalata in caz de accidente :)
Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 8 zile de dans in burtica
ALEX29 spune:
FELICITARI DIN TOATA INIMA MELI DRAGA ,SI BINE AI VENIT PE LUME VOINICELULE
UKUME eu am nascut cu dr Sb. ,pe parcursul sarcinii a fost super ok dar m a dezamagit chiar la finalul sarcinii :(pt ca mi a provocat nasterea :( fara nici un motiv ,asa ca ai grija ,scuza ma ,nu vreau sa te sperii ,tzin doar sa te avertizez
IOANA ce rau imi pare ca treb sa l operezi pe mititel :( dar sunt convinsa ca o sa fie bine
pupici ,avem serbare
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
anca.b spune:
Gaby, printesele! Ce mari sunt!!! Incredibil cum trece timpul! Incerc sa scriu mai des...numai sa reusesc...Adriana se intoarce la Cluj peste doua spatamini. o asteptam cu vesti...
Victo, e bine ca ai acum ajutor la treburile casei. Tu odihneste-te cit poti de mult! imediat vine bebe mic!
Ukume,
POZE NOI
Povestea Nasterii
anca.b spune:
WOW, cite mesaje am scris azi...cred ca am tastarnitza...ca sa compensez faptul ca nu pot vorbi...am laringita de vineri si nu pot scoate un sunet...ovi e cel mai fericit...nu mai pot striga dupa el toata ziua
POZE NOI
Povestea Nasterii