Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap, ah, da, si acolo era ghetar, dar ma gandesc ca si de-asta rezista atata, ca e frig.
Cum se simte Gabi dupa operatie, s-a rezolvat problema?
Ordinea in sifonier era faza cu scosul hainelor de vara? Ti-am zis eu ca acusi vine toamna si nu mai are rost...

Oricum eu sunt mandra ca am reusit aseara de am golit toate valizele si le-am pus la locul lor.

Maria, aoleu, chiar ca e nasoala bajbaiala dar asta este, medicina nu e o stiinta exacta. Vorba ta, bine ca starea generala e buna. N-or fi bubite de la caldura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

uh, maria... sper sa scapati curand de bubite - chiar asa, sa nu fie ceva alergic.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La multi ani, Lavi! Sa fii sanatoasa si mereu asa fericita si implinita cu familia ta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, LAVI! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Corap, arata super canapeaua ta!

Maria, sanatate multa! Tinem pumnii sa scapati repede de bubite!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, cum arata exact gashca de bubite? Baga o descrie plastica, te rugam.

Doresc aer racoros de la cota 2500 la mine-n birou unde e o zapuseala de moooori. Mor IO, va dati seama atunci cum ar muri alde Maria sau alte fete di pi la munte.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

ok, sa va povestesc de bubite
tura asta a inceput fix de o saptamana, cu "obraji palmuiti" = ultra-rosii si fierbinti, tari... dupa vreo 3 zile au inceput sa apara pe brate eruptii dantelate. (din cate am citit eu, e patern clasic de boala a 5-a/parvovirus, mai ales ca in urma cu o sapt o tratasem si pentru o "raceala".) apoi s-a tot extins pe brate, de alaltaieri a prins si trunchiul, de ieri coapsele...
nu stiu cum s-o descriu: eruptie rosiatica, plata, nu bubite rotunde ci model dantelat, pe suprafete marisoare.
Doctora e de parere ca nu e boala contagioasa, caci ar fi avut si gatul/limba urate, starea mai proasta, un pui de febra... Ar fi luat si Cristi ceva, la o adica, sunt tot cap in cap. Mergem pe varianta cu alergia si/sau parazitii deocamdata...
nu e de la soare, nici de la caldura, bubitele acelea i le cunosc.

e dubios cu bubitele astea, am citit despre destule cazuri in care x medici de la infectioase au dat tot atatea diagnostice pentru un caz. daca ei le confunda, eu ce sa mai zic... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Lavi!
sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Morgano, Cami & Catutza multumesc!

Maria - of, n-am nicio parere.
Cristi cum a avut? Lui i-a trecut de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

- Cristi & bunicul & moi am avut doar "raceala" = o viroza care a prins nas-gat-urechi-ochi si care la mine & bunicul a trecut in 4 zile cu paracetamol cand imi aduceam aminte [:P]. fara eruptie, fara pb. La Ana otita a fost ff suparatoare, a primit antibiotic. Si Cristi a primit, caci venea w/e si parea sa-i calce pe urme.

- argumente in favoarea alergiei la Ana: lipsa de Ca (domnisoara bea maxim 150 ml lapte pe zi, iaurt - maxim jumatate, branza sa nu vada etc etc ). ingurgitat diverse chestii cu nume sonor de alimentara, de cand am fost la mare incepand.
- argumente in favoarea parazitilor: deja e a doua eruptie, lungita... obicei cu bagat in gurita toate cele, pofticioasa etc. etc.
- argumente contra bolilor contagioase am dat. totusi, tot citesc si mie tot www.desprecopii.com/info.asp?id=1660" target="_blank">asta mi se pare ca se potriveste cel mai bine la ce are Ana. Doctora nu e de aceeasi parere. Ea a vazut mai multe la viata ei, asa ca prefer sa o cred.
Oricum, mare diferenta de abordare nu e. Starea Anei e buna, deci regim usor, multe lichide, ferit de soare...

scuze, nu va mai plictisesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hai, mai , maria, ca nu plictisesti pe nimeni. Spers a-i dati de capat cat mai erpede.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput