Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 21
Noki_Lara spune:
E trecut de ura 12, deci putem baga uratura-muratura: sa ne traiesti 100 de ani fericita, vesela, sanatoasa, iubita si mereu calatoare in locuri superbe, Lavi draga!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
meems spune:
Lavi, LA MULTI ANI! cat mai fericiti si cat mai impliniti!!! Esti de admirat din multe puncte de vedere si ma bucur ca facem parte din aceeasi "colectie" Iti doresc o zi speciala, plina de afectiune, rasfat, si ganduri bune.
ioana_77 spune:
Lavi, Multi Ani fericiti si sanatosi! O mare imbratisare din partea mea si numai ganduri bune!!!!
Madau, La Multi ANi cu intarziere! Sa fii sanatoasa si iubita! Vazut,placut poze din Turcia
Va multumesc pentru concediile virtuale pe care mi le oferiti! Deocamdata eu visez la cele cateva zile petrecute in Bucuresti si sper sa putem evada la mare la sf lui august, incep lui septembrie. ceva cu buget limitat, dar musai trebuie sa ajungem.
Inaaaaaaaaaa, m-ai dat pe spate cu noul look. Copiii sunt deliciosi
Cristina, sa va fie de bine cantonamentul si plimbarea cu telecabina. Noi chiar am prins zapada la cota 2000 anul trecut SI nu aveam geci la noi Va tin pumnii sa mergeti peste tot unde v-ati propus vara asta.
Lavi, sa va fie de bine concediu!
Noki, nasoala faza cu spartul casei, bine ca nu erati inauntru, cred ca sperietura ar fi fost si mai mare!
Roxi, multi Sper sa iesiti din cerc si sa mai mergeti si in linie dreapta
Corap, sa stapanesti sanatoasa "noua" canapea. Apreciez ca si-a pastrat culoarea de fond!
mara95 spune:
Lavi, la multi ani,sa fii fericita alaturi de cei dragi si multe realizari!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
maria_alexia spune:
La multi ani, Lavi !!
Sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi tie! Vacante pe unde nici n-ati visat, copiii cuminti si fericiti si numai impliniri!
Oare azi nu e si aniversarea casatoriei voastre?
Corap, daaa, place mult canapeaua. Bravo pentru curaj, idee, executie, fantezie...
lavi02 spune:
Multumesc tuturor de urari si de gandurile bune!
Corap canapeaua! Cu ce ai facut fluturasii?
Maria poate selectezi totusi chiar si cateva poze, macar sa va vedem si noi putin. Chiar si cu hanorace, intelegem noi ca ati prins si soare!
Da, uau, ti-ai amintit, aniversarea casatoriei civile a fost ieri. 12 ani. Foarte de tinerei da' ne-am nimerit, asta conteaza. Acum imi dau seama cat de tineri am fost, ca am implinit 32 si tot tanara ma simt.
-------------
Apropo de cota 2000, f ciudat.
In Austria, in statiune erau vreo 700 m, am prins peste 30 de grade ziua, se racorea seara si dimineata.
Am urcat cu telecabina la 2000, acolo era cald si soare, ne-a si ars soarele, cred ca batea si acolo spre 30 de grade.
La 2500, pe Grossglockner, era cald dar un pic de vant. In tricou te simteai foarte confortabil.
La 3000, pe Kitzsteinhorn, se schia. Cu hanorac si geaca ne era frig.
La fel cand am coborat de pe Kitzsteinhorn la Alpine Center, la 2500/2600 era OK in tricou.
De unde diferenta asta de la 2500 la 3000?
Abia astept sa pun si pozele din Austria. Probabil pe duminica-luni, mai devreme nu promit pt ca maine mergem la o nunta.
maria_alexia spune:
Cu temperaturile la munte... din cate cunosc eu, depind in mare masura de relieful local, curenti de aer... Nu poti generaliza, ce gasesti intr-un maisv, nu gasesti in celalalt. Odata cu altitudinea clar scade temperatura aerului, ca si presiunea. Iar ultravioletele sunt mult mai puternice.
Ce-ati prins voi in Au seamana bine cu ce cunosc de la Balea (2000-2005 m): in perioada asta nu mai e zapada, doar ceva fasii, dar probabil ca ar fi fost pe varfurile de 3000m, daca am fi avut asa ceva .
PS. www.sibiul.ro/poze/serbarile-zapezii-balea-lac-2010/12402/" target="_blank">Serbarile zapezii la Balea au fost prin 11 iunie, inca mai era destula zapada...
corap spune:
LAVI, la muuuuuuuuuulti ani frumosi si sanatosi!
multumesc de comentariile pozitive la adresa canapelei - eram singura acasa si ma plictiseam (gabi era internat ca si-a operat deviatia de sept, copiii la constanta ... uh, cealalta varianta ar fi fost sa fac ordine in sifoniere ).
fluturii aceia s-au asezat pe diverse pete - dulci, desigur :))
Oricum, va recomand vopseaua, f buna, nu iese deloc la spalat, daca aveti vreodata nevoie spuneti-mi.
Lavi, fluturii i-am "aplicat" cu un burete taiat de-a gata, era intr-o trusa de acuarele de-a copiilor (mai aveam varianta "ursulet"). Cand am vazut ca ramane vopsea, m-am gandit sa ma extind si pe pereti
si noi am trait diferenta de temperatura (parca tot asa, pe la 3000 se racea brusc si schiau aia pe-acolo) in elvetia. probabil ceva curenti de aer la mare altitudine (sau vb prostii). de fapt la 3000 era un ghetar... o fi fost de la ala.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Maria, da, stiam faza cu presiunea si ca din cauza ei te arde soarele, am avut crema de soare la noi dar ne-am dat doar pe maini/brate si ne-am ars pe picioare :) Tot e bine ca ne-am dat pe maini, cred ca ne intorceam raci daca nu ne dadeam.
Pe mine m-a surprins ca diferenta de la 3000 la 2500 era mult mai mare decat de la 2500 la 2000. In Austria zic. La fel cum 2000 in Romania pare mai friguros decat in At, dar vorba ta, alt masiv, alta poveste.
maria_alexia spune:
Ana are eruptie in continuare. De fapt, e un nou val, sau cine mai stie... Am fost cu ea din nou la medic (a 5-a oara!). Cica e sau alergic, sau de la ceva paraziti.
Bine e ca starea ei e excelenta, are pofta de mancare, e extrem de vioaie... O sa incercam si pe caile astea, am primit antialergic si helmiflores, sa vedem cum ne merge.
Ma innebuneste bajbaiala asta .