Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Meems multumim de aprecieri. Eram imbracate aprox in acelasi stil pt ca eu aleg hainele pt toate 3 cand plecam Si dupa aia incep negocierile cu fetele; m-a omorat Nati in ultimele zile din Austria cand deh, se cam terminasera hainele curate la ritmul de 2-3 tricouri pe zi cum murdarea ea dar nu voia nici aia, nici ailalta....

Cristina intre Busteni si Sinaia trebuie sa circule ceva microbuze. Ai dreptate cu banii de telecabina.
Foarte frumoasa excursia voastra si frumoasa relatarea!!
Pe Simona, prima comentatoare la articol o stii? Nu cumva e din Timisoara? Ca stiu pe cineva cu acelasi nume, o fetita Adela si umblatori pe munte. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Io m-am itors (din nou ) din Croatia, gratie lu' Lavi! Super pozele. Stiam asta.

Cristina- fain traseu! Exista microbuze care circula super regulat intre statiunile d epe Valea Prahovei. deci poti lasa linistita masina in una din ele si s-o iei din cealalta.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Buna fetelor
sunt pe mega fuga, mai citesc pe-aici da' n-am timp sa raspund ca prevad o placinteala si ma las pagubasa...
Am intrat sa:
* salut
* sa zic ca noi lasam masina in gara de intoarcere (resp. sinaia) si plecam cu trenul la busteni, bla-bla, coboram si gaseam masina in gara la sinaia.
* sa-i spun inei sa mai lase pozele un pic, ca n-am apucat s-o vaz si de la serv nu pot
* sa ma bucur pt cami ca nu a avut complicatii nasoale
* sa urez insanatosiri grabnice bolnaviorilor
* si sport placut copiilor care se indeletnicesc cu asa ceva (in alta ordine de idei si fi-mea cand merge in mare se baga la fund ca sirenele - are ceva asemanari cu irisuca - inclusiv dragostea pentru peter pan)

asa... in alta ordine de idei, va salut pe toate si mai vb cred saptamana viitoare, cand imi pleaca childrenii la mare inca 2 saptamani.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

n-o cunosc pe simona personal, dar stiu ca e din cluj. fetita ei se joaca cu noi la bricolat.

de microbuze stiam, problema e cine se sacrifica sa se duca dupa masina... .

intre timp am cautat descrieri pe net, chiar nu merita telecabina de la babele la pestera, e traseu de o ora jumatate. apoi de la pestera poti pleca direct spre omu...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina, am vazut acum si poza fetitei, nu e acceasi, e coincidenta de nume.

Corap - hellou!!!

Maria apropo de vacante si poze, n-am vazut picior de poza din vacanta voastra!! Astept cu interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, pentru rigoare habauca: "nu am vazut PIXEL de poza de la Maria". rad tare

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

fug la sedinta

PS. m-am tot cugetat cu pozele de la mare: jumatate sunt cu infofoliti, jumatate cu nudisti. pe ultimele nu le-as pune (vezi subiectul de azi de la generale !!!)... dar ar ramane alea cu infofoleala si ati crede ca am avut numai vreme dintr-aia... asa ca, in mod democratic, n-am pus nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ha! am uitat sa va intreb daca va place "noua" mea canapea

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

ha! am uitat sa va intreb daca va place "noua" mea canapea

SUPER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

CristinaH, asa pofta mi-ai facut cu pozele tale! Mie-mi place tare mult zona aia.

Xandra, atata doar?? Mai povesteste-ne despre voi!

Corap, canapeaua!!

Mergi la inceput