HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 6
Cris2010 spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb daca la spital ti se dau inapoi crema, servetelele umede, samponul, uleiul pe care le dai pt igiena lui bb. Va intreb, ca eu i-am luat niste produse bio-organice dela
Plafar. Daca nu le mai primesc inapoi, prefer sa iau pt spital niste chestii obisnuite, ieftine, gen Sanosan, bephanten...
Cris 36+ cu
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, vroiam sa va intreb daca la spital ti se dau inapoi crema, servetelele umede, samponul, uleiul pe care le dai pt igiena lui bb. Va intreb, ca eu i-am luat niste produse bio-organice dela Plafar. Daca nu le mai primesc inapoi, prefer sa iau pt spital niste chestii obisnuite, ieftine, gen Sanosan, bephanten... Cris 36+ cu |
da..pai cand le folosesc le cer de la tine si ti le dau imediat inapoi. mai sunt insa cazuri cand nu au toate mamicile din salon si le folosesc pentru mai multi copilasi ( cei din salon adica). banui ca asta nu e o problema.
Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Cris2010 spune:
HAI LALA!!!!
Curaj mamico! Nastere usoara, recuperare rapida si bebe sanatos, papacos si cuminte!
Cris 36+ cu
Florentina_C spune:
Neata si de la noi...avem treaba multa la birou...dar am reusit sa citesc cap asta...
Ochidut bafta multa cu alaptatul...Nici nu imi imaginez cat de greu poate sa fie, dar sa speram ca o sa se rezolve si la tine
citat din mesajul lui anca_vlad Ochidut o sa te sun sa imi spui cum a fost cu nasterea la Municipal numai sa care ar fi ora potrivita! Sa iti traisaca delfinasa cucuiata! Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE |
Anca=-vlad daca o suni pe ochidut sa imi trimiti si mie un PM cu info... Nu vreau sa o deranjam intr-una cu tel, trebuie de acum sa se ocupe de minunea de copil...
Fetelor eu de ce nu vad...pozele cu bebe de Ochidut si de Eladeea?? In contul delfinasi.2010 am gasit doar pozele cu delfinasa Georgiei...
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 31+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 8+ si vine minunea de bebe
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
da..pai cand le folosesc le cer de la tine si ti le dau imediat inapoi. mai sunt insa cazuri cand nu au toate mamicile din salon si le folosesc pentru mai multi copilasi ( cei din salon adica). banui ca asta nu e o problema. Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 3+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Asta nu e bai.
Ma gandeam ca nu le mai vad deloc. Nu mai stiu pe unde am auzit ca a dat o mamica un pachet intreg de pampersi si nu i-ai mai dat nimic cand a plecat la trei zile.
Nu mi-e de pamparsi, dar in cosmetice am investit ceva banuti...
Aveti idee cu ce pot scoate guma de mestecat de pe haine???
Cris 36+ cu
Otiliav spune:
Neata!
Nici nu stiu cu ce sa incep, ca am tot citit si am atatea de spus.
In primul rand:
Haide Mov!
Asteptam vesti bune, sa fie nasterea si acomodarea usoare!
Ochidut, am citit postarea ta si parca ma durea pe mine operatia. Eu continui sa cred ca era mai bine daca nasteai normal, la cum aveai tu copilul gata de iesire si la asa greutate perfecta de nastere normala. In final s-a uitat si de endometrioza, ti-a spus ceva? Oricum citindu-te parca ma vad pe mine dupa prima nastere. Ma refer si la dureri dupa operatie, si la febra laptelui si sani angorjati chiar cand am ajuns acasa, si la copil fomist care regurgiteaza. Vestea buna este ca operatia va durea din ce in ce mai putin iar problemele cu sanii vor trece repede daca bb suge cum trebuie si se pare ca fetita ta e puternica si fomista. Vrea sa creasca repede si frumos. Aveti o papusica de fetita si deja zambeste in somn
Ah, si ma bucur ca ai avut rezerva si ajutor de nadejde. Cezariana nu-i operatie dupa care sa te ridici din 5 in 5 minute la fiecare planset al copilului. Eu cred ca cel mai bine este ca mama sa fie menajata in primele zile ca sa-si revina mai usor.
Intr-adevar eu am pierdut pe parte de bonding cu copilul dar n-as fi facut fata sa o am cu mine in camera. De fapt nici nu mi s-a propus la ce anemie aveam dupa operatie. Pe cand dupa nasterea naturala dansam cu bb in brate la o zi dupa nastere. Ma uitam la un concert la TV si nu ca am fost fericita, am fost in extaz ca ma simteam atat de bine.
Eladea, i-am aratat si mamei poze cu Filip aseara, e un baietel voinicel, pare de cateva luni asa de bine stau hainele pe el. Ce fain ca a fost atat de bine la clinica si ai ramas cu o experienta frumoasa!
Carmen, multumim de vesti. Se pare ca Lala naste in zi mare, de sfintii Petru si Pavel
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
btz_ovi spune:
Si eu am auzit cevade genul aici la Iasi,cum ca cer mai multi pampersi de la mamici decat trebuie.
Pui materialul la congelator,iar daca e prea mare pui o bucata de gheata peste sa se intareasca
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
MOV, NASTERE USOARA!!!!! TINEM PUMNII SA FIE TOTUL OK CU VOI!
HAI LALA! NASTERE USOARA SI TIE SI BEBE SANATOS!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Neata mai la amiaza Am dormit la valiza-n gara si dup-aia cica mi-am slutit zona inghinala, cu oglinda, o intreaga aventura, dar promit ca nu o mai repet, ori ma duc cu padureanu la doctor, ori la epilat, ca eu scheme din astea nu mai fac...
Am vazut pozele cu Larisa Mai fetelor, eu chiaer trebuie sa bocesc la fiecare poze cu bbi pe care le puneti?
Florentina, pozele Oanei (Ochidut) le gasesti int-o invitatie (mail) pe iul.aug, iar pe eladeea a pus ea un link, la cap trecut, pg 16
Larisa, era sa uit, te-ai refacut bestial dupa nastere! Esti tare cu semnarea pt anestezie
Alina 34+ cu
gargarita
Sheritra spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, vroiam sa va intreb daca la spital ti se dau inapoi crema, servetelele umede, samponul, uleiul pe care le dai pt igiena lui bb. Va intreb, ca eu i-am luat niste produse bio-organice dela Plafar. Daca nu le mai primesc inapoi, prefer sa iau pt spital niste chestii obisnuite, ieftine, gen Sanosan, bephanten... Cris 36+ cu |
La Giuly fiecare patut are o torrbita in care bagi ce-i nevoie pt bebe, la plecare poti sa le iei, dar se uita cam chioras asistentele la tine, sunt copilasi care n-au si le folosesc si la ei, asa ca mai bine ia ceva mai ieftin, cantitate mai mica, sau mai consumate ca sa le lasi sa nu te injure in urma .
Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -8z