HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Aelita eu nu inteleg ceva:de ce trebuie acoperita burtica cand intri in apa?nu e totuna cum se uda? pupici ![]() Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 34+ Carla Maria si Matteo CristianAMR -3 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |

in rest,da,am pareos,saluri,voaluri,etc pt cand mergi pe plaja desi eu de fel ori sunt pe locul meu sub umbrela,ori in apa.
ma gandeam,cand iesi din apa ,pana la locul tau,defilezi asa cu ditai burtoiu?
cu suncile

adica mie nu mi-.ar fi,doar sa nu le vad acolo pe celelalte gravide acoperite oana in gat si doar eu defiland..
chiar nu stiu de cand ma intereseaza pe mine ce zice lumea

dar sa fiu si eu in randu' lumii
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 fetele de unde ati cumparat crema de galbenele Melkfett ca la Sensiblu si in alte farmacii nu am gasit-o,iar de pe net nu as comanda o singura crema doar Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 34+ Carla Maria si Matteo CristianAMR -3 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
eu am luat de la plafar, earm in brasov si stiam ca e buna si am luat-o pt burtica!
Anca +33s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
rodyka spune:
cand va vad ca tot schimbati la semnaturi
parca ma uit la o telenovela (prima pe care o urmaresc cu mare placere), abia astept sa mai treaca o zi sa vad ce/cine urmeaza... si cand imi vad scumpetea in brate sau in patut, parca nu e a mea, n-am dus-o eu in burtica atatea luni!!!
si imediat incep sa zambesc: miculuta draga, sigur ca e a lui mami! printesita e topita dupa ea, dar e nedumerita de ce doarme asa de mult, cred ca isi imagina ca deja se poate juca cu ea. iar tati se invarte pe langa ea ca un catel, abia asteapta sa mai puna niste carnita pe ea s-o poata lua mai bine in brate!
intre timp, azi a papat doar de la san (mie mi s-a parut cam putin timp) dar, ori a papat mai cu pofta fara sa se prefaca
, ori au obosit-o drumurile de afara, ori pur si simplu s-a saturat cu cat a papat (30 min), ca doarme de 3 ore si nu da nici un semn ca ar vrea sa se trezeasca...
racusor, mi-am amintit ca Andrei face ca un ied
. a mea parca e o closca ce-si cheama puiutii!
si cand ii spun "closca lui mami", tati se incrunta la mine, zice ca e de-ajuns ca-i spun delfinas si papusica si maimutica si pisicuta si ghemotoc si tigancusa... dar closca nu!!! 
![]()
mamicutelor, eu am uitat ca au trecut aproape 9 ani de cand n-am mai schimbat atatia pampi, cam cati folositi pe zi?
apropo la "carpe": trebuie mult mai multe decat mi-am imaginat eu!
. pana acum am avut de tifon (patratele de aceeasi dimensiune, puse in 4), dar acum ca tot am finet ramas de la lenjerii, o sa-mi fac vreo cateva ca-s bune la orice si ai nevoie in tot momentul de ele!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 o intrebare: cate bucati de finet de diverse dimensiuni mi-ar trebui?tinand cont ca am 2 inimioare ![]() Racusor nu ne mai arati piticul tau cum creste? plantagingival de unde ai luat?farmacie naturista?glicerina cu nistatin preparata in farmacie nu e buna???? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 34+ Carla Maria si Matteo CristianAMR -3 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Io am 15 buc de 1m/1m, si din restul de material buc de dif marimi pe care ti le faci exact atunci cand stii la ce-ti trebuie.
Shery
36
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -8z
aelita spune:
RODICA,ti-am dat PM acum ,ca vad ca mailul nu ajunge.
eu schimbam 10 pampi pe zi/noapte,in primele luni.facea de 8 ori kk.
care fac mai putin,probabil rezista mai mult![]()
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
bumblebee spune:
Am venit si noi de la doamna doctor. BB e tot pelvin, sanse sa se intoarca nu prea, pe 25 iulie am program de taiere
. Mai mergem la doctor si pe 21 iulie, poate poate... cu toate ca piscinuta mica si putin lichid.
Vestea buna e ca avem 2400 gr
, am recuperat
. Colul e inchis, nu e impresionat de contractii
, asta e un lucru bun... Offf mai fetelor, ce ciudat mi se pare... "programam" venirea pe lume. Am un soi de neliniste, ma tot gandesc la experienta Otiliei. Cand m-a vazut drita asa de descurajata mi-a spus ca ea dupa ceza in 3 ore era in picioare si dupa 3 zile statea turceste. Ea a nascut si natural si prin ceza, mi-a povestit numai recuperarea de la cezariana... dar ramane alaptatul... offf, sper sa nu intru in depresie inainte de nastere...
Alina
34+ cu 
gargarita
paula_m spune:
Gata, am venit si de la dr.
Totul e minunat, asa de minunat, incat mi-a zis ca ar tb sa ma gandesc si la cezariana, atat e de mare copilul...Si dr meu chiar nu e adeptul cezarienei!!!
Una peste alta, bebelul meu se simte minunat, e mare, a depasit 3 kg si nu da nici un semn ca ar veni inainte de termen. Dimpotriva, dr care e in concediu pana in 2 august, mi-a zis sa-l sun in data de 1 august ca e aproape sigur ca nu voi naste pana atunci, la cum se prezinta colul( lung si inchis) si la cat de fericit e Raul in burtica...
Dar poate ca pana la urma o sa dea dovada puiutul meu de mila si va vrea sa vina mai repede...o sa vb cu el in fiecare seara sa ii explic cum sta treaba![]()
Mi-a zis sa continui cu calciu si cu centrum materna...si dupa aceea n emiram ca e copilul asa mare. Chiar nu stiu ce sa fac...sa mai iau sau nu?
Maine ma duc sa semnez contractul cu maternitatea si o sa-i mai intreb si pe ei...
Merci Oana, de informatii.
Inca tot nu vreau sa iau in calcul cezariana, mai cer si alte pareri...Daca Eladea a putut sa-l nasca pe Filip, banuiesc ca nu e chiar o misiune imposibila![]()
Paula,
36+ cu
, Raul Codin
AMR 28 zile

Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Daca-ti aduci aminte acu vreo 2 luni imi spusese si mie o dr eco faimoasa ca la max 34 sapt o sa nasc ca-s mica in cuibar si nu-incap maimutelele, ca-i pare rau sa-mi dea asa veste ![]() si sa pun mana sa mananc barem sa iasa cat mai mari.Si iaca Profu vrea sa mi le scoata la 38 sapt, cred ca daca se enerveaza ma baga si la natural Perna ta de alaptat este din burete dur sa u semi=moale? Carucior le-ai luat? Eu sunt cu ochii pe unul de la Inglesina in tandem, bleumarin ca nu mai suport rosu si roz Ieri au trecut nasii fetelor pe la noi si ne-au adus niste hainute de papusi pt scos bebelinele din maternitate, si mie nici nu mi-au trecut hemoroizii, nici nume....Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -8z |
Perna mea nu e din burete e din bumbac inauntru.
Carutu il asteptam, mi l-a cumparat cumnata din State acolo-s mai ieftine, al meu e maroniu cu orange
La capitolul hemoroizi, al meu nu ma deranjeza, nu ma doare, nu ma mananca, nimic.....doar atarna acolo
Cat despre lucrusoare noi am primit o gramada de la Baby shower, am primit un card cadou de la fete si mi-am facut de cap prin magazin.
Nasica lui Felix ne-a adus 2 sacose mari cu hainute, pampersi pentru nou nascuti, biberoane, tampoane de sani, de toate pentru spital

Am acum o gramada de hainute., le-am spalat, le-am pregatit deja bagajul bebeilor si pe al meu, le-am pus intr-un colt si asteptam marele moment.
Barbatul meu a implinit azi 30 de ani din care 8 petrecuti alaturi de mine sau mancati de mine cum ar zice soacra

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
Sheri uite asta e carutu nostru, pentru unii e mai bun ala side by side noi insa am considerat tandemul mai bun, de ce?
Intra mai simplu pe usa apartamentului, liftului, magazinelor, eu l-am testat in magazin si il manevrez mai usor pe asta, evit sa se bata bebeii intrei ei sau sa-si traga biberonul, etc (asta e unsfat d ela o mamica de gemeni baieti), pun foarte simplu scaunele de masina, se strange foarte usor, e destul de usurel. Tre sa ma gandesc ca sotu nu e mereu cu mine sa ma ajute si trebuie sa ma descurc singurica, il pliez si intra in masina in spate foarte bine.
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
Carla eu mananc mult seara, ziua pana pe la 4 nu-i vine sa pap nimic inafara de lapte cu paine si dulceata dimineata si fructe, apoi dupa 4 mi se deschide apetitu si rontai continu pana la 12 noaptea 

Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.