HAI MOV79 , LALA ! iulie-august 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui coteasca
Otilia, multumesc de raspuns dar prefer sa nu folosesc nici un fel de pilula. Poate am si eu norocul Vivelei, cine stie. Si nici epi nu vreau sa fac ca cica face copilul mai lenes la iesire, cam il afecteaza si pe el. Cred ca pana la urma o sa merg luni, iau 2 guri de whisky inainte ca sa prind putere si curaj, e si anestezic si cu Domnul inainte. Vedem ce-o sa iasa. 39+ ![]() Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
nici pilulele astea homeopate nu declanseaza nasterea...doar o ajuta dupa declansare. totusi medicamentele homeopate nu se i-au dupa ureche asa ci pe baza de recomandare de la medic.
Corina de ce nu-ti cumperi o minge din asta?
http://www.youtube.com/watch?v=kK3DywGm89w&feature=player_embedded
Eu mi-as lua una dar nu stiu unde sa o mai pun! Burtica ta e jos...bebe e coborat? Of inducerea asta nu e deloc placuta

Fa miscare multa zilele astea...urca si coboara niste scari...fara a forta nimic insa. Poate poate cine stie...hai ca pana luni mai e....mie mi s-au rupt membranele fix in noaptea in care intram in ziua de DPN fara sa fac nimic deosebit...
Larisa
36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 o intrebare: cate bucati de finet de diverse dimensiuni mi-ar trebui?tinand cont ca am 2 inimioare ![]() Racusor nu ne mai arati piticul tau cum creste? plantagingival de unde ai luat?farmacie naturista?glicerina cu nistatin preparata in farmacie nu e buna???? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 34+ Carla Maria si Matteo CristianAMR -3 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Eu nu-ti recomand sa le dai cu ceva in gurita decat daca vezi limbuta alba, incarcata. Asa preventiv nu vad rostul. Eu nu i-am dat Elisei si nici n-a facut vreo candidoza bucala sau vreo ciupearca. Si vorba aceea, am alaptat-o 15 luni.
Iar daca face ceva cred ca mai indicat este sa faci un exudat bucal sa vezi ce anume este si sa primeasca tratament corespunzator.
Si tot uit sa scriu. Stiu ca serul fiziologic este destul de scump daca il luati la fiole micute. Se poate cumpara si o cantitate mai mare, 500 ml, si la pret mult mai bun.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+
Iulia Alexandra
larissa_79 spune:
belu, auzisem si eu ca daca la prima nastere s-au rupt mebranele cam asa se intampla si la a doua, daca la prima intri in prelungiri tot asa si la a doua etc.
Mi-am intrebat doctorita si mi-a zis ca nici o sarcina nu seamana cu alta si sunt pure superstitii si sa nu mai mai gandesc la membrane rupte ![]()
Eu azi chiar am facut curatenie, ma aplec, duc gunoiul am f multa energie...si parca nu imi vine sa cred ca am voie sa fac toate astea.
Doar ca obosesc repede si simt nevoia sa ma asez...
A si azi am terminat oficial cu statul in pat...am dus al doilea laptop in birou. Pana acum lucram cand la unul cand la altul...mai mult la cel din pat insa. Acum gata!
uff Slava Domnului ca a trecut perioada de stres si a trecut mai usor si datorita voua! 
Larisa
36+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
coteasca spune:
Larissa, burtica nu e coborata, insa bebe e in pozitia de start de la 28 de sapt, doar ca el e un pic mai lenes nu vrea deloc sa paraseasca garsoniera, e mai bine acolo. Asa ma gandeam si eu ca pana luni mai sunt cateva zile, chiar in seara asta am de gand sa urc niste scari, mi-e un pic cam lene dar tre sa fac efort poate, poate o iesi ceva.
39+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Eu nu-ti recomand sa le dai cu ceva in gurita decat daca vezi limbuta alba, incarcata. Asa preventiv nu vad rostul. Eu nu i-am dat Elisei si nici n-a facut vreo candidoza bucala sau vreo ciupearca. Si vorba aceea, am alaptat-o 15 luni. Iar daca face ceva cred ca mai indicat este sa faci un exudat bucal sa vezi ce anume este si sa primeasca tratament corespunzator. Si tot uit sa scriu. Stiu ca serul fiziologic este destul de scump daca il luati la fiole micute. Se poate cumpara si o cantitate mai mare, 500 ml, si la pret mult mai bun. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra |
nici eu n-am dat-o preventiv doar daca mi-a facut bubite in gurita. a mea a facut de cateva ori si ii treceau f repede. eu la ser am folosit niste fiole din plastic micute.
Larisa
36+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
rodyka spune:
lala, vad ca esti pe lista. maine ne trezim de dimineata si facem galerie.
HAI LALA
noi am fost la control la spital, a fost foarte bine! am avut niste emotii de n-am dormit nici eu nici sotul de grija asta... erau o multime de mamici la control, eu nu aveam programare... nimic, doar biletul de externare al Isei si merg cu tupeu la un asistent (mai tarziu am aflat ca era doctor
) sa intreb ce si cum. ia hartia, se uita lung la mine si-mi face semn sa-l urmez. mergem la sectia de neonato exact unde mergeam eu de n ori la alaptat, o pune pe o asistenta sa-mi dezbrace delfinasa, o masoara, o cantareste, mai trage de ea in toate partile si zice sa continui tot asa ca e mai mult decat bine, eventual pot reduce suplimentul sa ramana doar pe lapte matern. ce ma bucur!!! si dragul meu sot a insistat sa intre si el dar nu intelegea nimic din ce vb cu dr
, a trebuit sa-i explic apoi cu amanunte ce vroia sa zica dr...
asa ca de acum inainte suntem pe cont propriu, pana avem eco la o luna 
aelita
m-am uitat iar la PM dar n-am nimic de la tine... decat mesajele de dinainte... eventual incearca pe yahoo.es, am adresa in listuta... 
enik, o sa moara kitty!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
M-am invrednicit sa schimb si eu saptamana la semnatura. Eu stau cuminte si-mi astept dr. Cred ca de la 38+ incep si eu cu 'numai nasc odtata!'
Carla, asta e reteta de la Katalina. Nici eu n-am pus crema si nici n-am insiropat-o ca mi-a iesit destul de moale (se facea terci daca o mai insiropam) si am facut portie dubla, chiar am pus 6 oua, iar visine am pus la fel ca in reteta.
" E foarte simplu de facut, fara batut albusuri si alte complicatii.
Deci, pentru o forma de tarta (rotunda) reteta este urmatoarea:
- 2 oua
- 1 praf de sare
- 4 pliculete de zahar vanilat
- 5 linguri de lapte
- 5 linguri de ulei
- 5 linguri de zahar
- 6 linguri de faina
- 1/2 pliculet praf de copt Dr. Oetker
Se amesteca toate pur si simplu si se toarna in forma de tarta. Deasupra se aseaza cam 500 gr de visine tinute in prealabil la rece in zahar. Creste fara probleme.
Se lasa la copt timp de 20-30 min.
Dupa ce se raceste se aseaza deasupra o crema speciala pt tarta cu fructe de la Dr. Oetker. Se orneaza cu frisca daca vrei. Dupa ce se raceste eu o insiropez putin cu siropul ramas de la visinele tinute in zahar."
Cris
37+ cu
carla_2008 spune:
Larissa,Otilia multumesc de lamuriri.dar nu am de gand sa-i dau preventiv in gurita cu ceva,doar daca e cazul!!!
Cris merci de reteta
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+
Carla Maria si
Matteo Cristian
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
baby78 spune:
HAI LALA
HAI MOV_79
Usor usor umplem delfinariul......ce emotii am....Abea astept sa imi tin si eu comoara in brate...
Iuliana
cu minune 35+
Tudor Constantin
AMR -4
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Anca dar cum se manifesta pentru ca eu inca nu sunt sigura daca am sau nu, doar presupun. ![]() 32 + cu o de ![]() AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
e ca o scurgere albiciaosa care la inceput pare omogena apoi da mancarimi si incepe sa se sedimenteze...asa a fost la mine eu m-am dat si cu crema cu clotrimazol!
Anca +33s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

de