Cum ne organizam cheltuielile acum!
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
Mai b.nica, doar nu crezi ca respectivii au facut toate astea din naivitate! Lucrurile s-au derulat pagubos pentru ca s-a putut, pentru ca mereu s-a permis, pentru ca asa merge treaba!
Peste tot, in educatie, in sanatate, gestionare de fonduri europene, masuri (asa zice masuri) anticriza...
Te face sa te intrebi daca nu cumva era mai bine ca ei sa fi fost cu adevarat naivi - poate atunci aveau o scuza?
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanadara Androix, nu a facut caterinca de neputinciosi.A accentuat faptul ca este foarte greu de trait acum in Romania si a dat exemplu de masuri "de criza" luate de un guvern ce nu-si bate joc de oameni. Un guvern care chiar vrea sa rezolve ceva. |
Androix, si eu sunt de parere cu ce a scris Ioanadara ca nimeni nu a facut misto de cei din Romania care o duc din ce in ce mai greu. Si Romania a ajuns in starea sta pentru ca a avut guverne peste guverne care mai de care mai incompetente si mai puse pe capatuiala proprie.
Peste tot in lume se simte criza, peste tot s-au marit taxele si redus salariile dar nu cu asemenea procente cu care vine Boc-Poc asta la inaintare. Sa scazi salariul cu 25 % dintr-un foc este mult, sa cresti TVA-ul cu 4-5 % este tot la fel de mult, si daca aceste mariri sunt si simultane este aproape sufocant pentru oricine .
DAca noi cele din dispora venim cu postari referitoare la ceea ce se intampla si in alte tari, asta nu inseamna ca face cineva caterinca ci dimpotriva urmarim si noi ceea ce se inatmpla in Romania si mai comparam cu ce pot face alte guverne, care tot oameni sunt.
petra spune:
citat din mesajul lui DanaAlex hai ma b.nica ca nu vorbim de politica acum...ceea ce se intampla in tara e din vina mea si-a ta si a inca altor cateva prietene, base a incercat sa relanseze economia, guvernantii s-au luptat cu noi sa ne bage mintile in cap si noi am facut praf bugetul tarii cumparandu-ne posete si machiaje scumpe...despre ce vorbim??? eu una nici hartie igienica nu mai cumpar de cand am copiii, ma spal sau ma sterg cu servetele umede cand suntem pe afara iar la intrebarea ta de inceput "ce produse de stricta necesitate vot fi cel mai mult afectate de cresterea TVA" ti-am dat raspunsul "toate"...ce, nu-ti vine sa crezi??? si scuza-ma hartia igienica nu intra in categoria "produse de stricta necesitate" e un moft pe care al ultimilor decenii, poti incerca cu coceni pentru treaba mare si o carpa pentru treaba mica, spalata din cand in cand Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007) |
Off topic!
Dana,
Nu te putem scuza pentru descrierea groteasca a ideilor tale despre cum se poate inlocui hartia igienica! SA credem ca asta este felul tau de a inlocui/elimina cheltuielile cu hartia igienica din bugetul tau ?! Cam nasola idee!
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petra
Androix, si eu sunt de parere cu ce a scris Ioanadara ca nimeni nu a facut misto de cei din Romania care o duc din ce in ce mai greu. Si Romania a ajuns in starea sta pentru ca a avut guverne peste guverne care mai de care mai incompetente si mai puse pe capatuiala proprie. Peste tot in lume se simte criza, peste tot s-au marit taxele si redus salariile dar nu cu asemenea procente cu care vine Boc-Poc asta la inaintare. Sa scazi salariul cu 25 % dintr-un foc este mult, sa cresti TVA-ul cu 4-5 % este tot la fel de mult, si daca aceste mariri sunt si simultane este aproape sufocant pentru oricine . DAca noi cele din dispora venim cu postari referitoare la ceea ce se intampla si in alte tari, asta nu inseamna ca face cineva caterinca ci dimpotriva urmarim si noi ceea ce se inatmpla in Romania si mai comparam cu ce pot face alte guverne, care tot oameni sunt. La toti numai bine! |
Stai linistita Petra si tu si fetele din Diaspora!
Inseamna ca este "Caterinca" fara frontiere,!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui DanaAlex eu una nici hartie igienica nu mai cumpar de cand am copiii, ma spal sau ma sterg cu servetele umede cand suntem pe afara si scuza-ma hartia igienica nu intra in categoria "produse de stricta necesitate" e un moft pe care al ultimilor decenii, poti incerca cu coceni pentru treaba mare si o carpa pentru treaba mica, spalata din cand in cand. |
DC vine de la Divertis Club?
DanaAlex spune:
bine ca macar tu ai inteles...
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui b.nica
Cel putin ultima ta remarca mi se pare "ciudata",ca sa nu zic mai mult! Ce nu inteleg,este faptul ca ignori persoanele cu pretentii de politicieni seriosi,fosti guvernanti,actuali "fete mari" si care nu se recunosc responsabili pt. cum au adus tara in aceasta situatie! Tara este in impas pt. ca a FOST GUVERNATA PROST SI PAGUBOS IN ULTIMII 20 DE ANI! |
asta am spus si eu in primul mesaj si mi-ai replicat ca sa nu politize...asa incat am discutat in al doilea strict de "produsele de stricta necesitate' si am explicat de ce consider eu ca hartia igienica nu e din aceasta categorie
produsele de stricta necesitate sunt: graul, apa, carnea, porumbul, fructele si legumele ...restul sunt apanaje ale modernismului
si din pacate in romania toate vor fi afectate de cresterea tva...Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui capcaunul
DC vine de la Divertis Club? |
si romania e LAND OF JOKES
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
Androix spune:
Situatia care impune stocuri considerabile de hartie igienica nu vine de 8 luni incoace ci de 20 de ani, pentru ca numai idioti ne-au guvernat, nu idioti ci nenorociti pusi pe capatuiala, care au furat pana, iata, ce supriza! nu mai e nimic de furat! Si daca in timp ce aia ne-au furat si pamantul de sub picioare n-ai auzit un bugetar spunand ceva, sau facand vreun denunt ci dimpotriva gandindu-se cum ar putea sa faca sa-i iasa si lui ceva, eu de ce m-as perpeli acum? In afara de tva? Ar trebui sa-mi smulg hainele de pe mine in piata mare? Nu prea cred. Cand am avut de strigat am strigat si a fost degeaba.
Nu, nu cred ca se va rezolva ceva cu marirea tva-ului si scaderea salariilor. Pensiile nu sunt taiate pana la urma, dar s-a micsorat punctul de pensie am inteles.
Va fi din ce in ce mai rau. Inainte sa fie si mai rau. Si intr-un final ca sa raspund strict pe subiect: vom ajunge toti sa cumparam strict numai ce ne trebuie, ba mai mult decat atat vom inlocui si vom renunta: mai putina carne, mai putine lactacte, peste doar la zile de sarbatoare. O sa fie iar "cantarea cartofului"!
Acum e bine! Pensionarii carora le da mana sa aibe masina in batatura inca pot petrece clipe de neuitat pe valea cerbului. Dar la iarna sa te tii datorii la intretinere. Deja se fac debransari pe banda. Radetul ar trebui aruncat in aer orcium. O sa falimenteze, hai ca nu e chiar asa de rau, macar de ar crapa. Da nu creeeed, nu-i lasa, le arunca o ciosvarta cat sa nu moara asa pe ultima suta, o sa vedeti, una platita de toata lumea asa ca nu va culcati pe-o ureche care v-ati pus centrale ca tot veti palti si voi.
Oricum pana nu vine un guvern care sa vrea sa faca drumuri nu sa puna borduri o sa ma simt in continuare luata peste picior de comparatii fel de fel.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
Am uitat sa spun: cand era vorba ca nu merg sa aleg intre base si geoana se spunea cu mana pe inima ca e nu un drept ci o obligatie cetateneasca exercitarea votului! Cum mai e acum? Trebuia sa ma fi dus sa-l votez pe prostanac? De ce? Poate marea si el tva-ul dar nu uita el sa trimita niste ajutoare sociale, asa ca guvernul canadei
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!