Urgent caut gradinita si scoala sector 5 Buc
Dragele mele sunt intr-o mare dilema! Sunt din Constanta si in curand m-am mutat in Bucuresti. Am 2 baieti ,unul de 6 ani, care v-a trebui sa il dau la grupa pregatitoare , si unul de 13 ani , care trece clasa a 7a . As dori tare mult sa aflu o scoala sau gradinita buna in zona.
Pe cel mare l-am avut in Constanta la un liceu care avea si clase 5-8, am fost foarte multumita , de aceea as dori tot la un liceu sau colegiu ,sa ii gasesc si aici,in Bucuresti,daca se poate.
Ma gandeam la Lic. Gh Lazar sau alta sc in zona, ce parere aveti?
M-am tot uitat pe forum dar as fi vrut si parerea voastra, eventual recomandari.
Va multumesc!
Raspunsuri
grati.ela spune:
La Lazar s/a dat admitere si e greu sa gasesti loc...o alternativa buna e scoala 150.
madysophi spune:
Multumesc foarte mult de informatie,pana la urma baiatul cel mare l-am inscris la Liceul teoretic ,,Bolintineanu'', iar pentru cel mic inca mai caut , am fost la o gradinita ,, Floarea Soarelui insa d-na directoare era in concediu. Mi-a placut gradinita nr.178,,,Flori de tei'', unde la fel nu am gasit directoarea si asteptam inscrierea la sfarsitul lunii, sper, deoarece este in concediu. Ce parere aveti, am facut o alegere buna,cam acestea ar fi mai aproape de casa......
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madysophi Dragele mele sunt intr-o mare dilema! Sunt din Constanta si in curand m-am mutat in Bucuresti. Am 2 baieti ,unul de 6 ani, care v-a trebui sa il dau la grupa pregatitoare , si unul de 13 ani , care trece clasa a 7a . As dori tare mult sa aflu o scoala sau gradinita buna in zona. Pe cel mare l-am avut in Constanta la un liceu care avea si clase 5-8, am fost foarte multumita , de aceea as dori tot la un liceu sau colegiu ,sa ii gasesc si aici,in Bucuresti,daca se poate. Ma gandeam la Lic. Gh Lazar sau alta sc in zona, ce parere aveti? M-am tot uitat pe forum dar as fi vrut si parerea voastra, eventual recomandari. Va multumesc! |
in functie de buget iti recomand pt gradi curcubeul copiilor, iar ca scoala 150 sunt destul de aproape una de alta si gradi are si afterschool!
Vladut a fost in aceasta gradi 4 ani si acum va urma scoala 150 cu continuare la afterschool in gradi!
scoal se afla pe langa spitalul municipal vis-a-vis de parcul eroilor iar gradi pe strada cu hotel ibis vis-a-vis de palatul parlamentului!
bafta
Anca +36s
ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
bertha spune:
La aproape o statie de liceul Bolintineanu se afla scoala generala nr. 280, am inteles ca e mai bine cotata decat liceul.
Referitor la gradi, recomand gradinita nr. 268, dar numai daca-ti permite timpul sa faci drumuri mai lungi, pt ca e in zona Marriott, destul de departe de zona unde banuiesc eu ca locuiti.
Succes!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monica-elizabet spune:
noi suntem la 280 la scoala si la gradinita 72(dar gr are doar program scurt) 8-12 sau 13-17
te asteptam la subiectul Rahova sau apropiere(de la Prieteni dintotdeauna) 

madysophi spune:
Am ramas pana la urma la garadinita 178, este si mai aproape de casa, inca nu l-am inscris, asteptam pe data de 28 iulie ,intalnire cu directoarea, este in concediu.Sper sa reusesc sa-l inscriu,sa nu raman pe dinafara, va rog sa imi tineti pumnii.
Multumesc