Nasterea la Medlife (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Desi nu am nascut si nici nu voi naste la Medlife, va citesc si am zis sa le incurajez pe cele care vor sa nasca vaginal. Eu am nascut la Euroclinic si va spun ca am numai amintiri frumoase. Daca va simtiti pregatite pt o nastere naturala, vorbiti cu medicul. Nu acceptati cezariana pt ca 'se poarta'. Nu zic ca e usor, placut,ba, bla...o nastere e dureroasa oricum (naturala la inceput, pana vine epidurala, cezariana ,dupa), dar daca va doriti, e o experienta unica. La mine a asistat si tati, el a facut prima poza cu printesa.
Nasteri usoare, indiferent de metoda!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Neata fetelor!
Cami, eu nasc cu Parfene. Deja ne-am ”obisnuit” una cu alta si este o tipa super.
Dar, asa cum ti-am spus, chiar daca Pelinescu va fi in concediu, nu-ti mai face probleme cu cine nasti. La Medlife toti sunt profi si isi dau interesul.
In ceea ce priveste modalitatea de nastere, Parfene ma intreaba mereu cum as vrea, nu e setata pe cezariana, mi-a spus doar ca majoritatea pacientelor (panicoase ca noi) care vin la ei prefera ceza pentru confortul lor psihic.
Iar in ceea ce priveste refacerea.... depinde de la organism la organism.
Eu am abia 26 de saptamani, asa ca mai am de asteptat pana sa ma hotarasc. In plus, placenta mea e un pic imbatranita si vom vedea ce e mai bine pentru bebe.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Cori si cele care veti naste natural - de cate ori am fost la eco in grivita,am fost sa vizitez si acvariul (nu ma puteam abtine) si doar o singura data am vazut la patutul uni bebe scris ca a fost nascut normal,in rest toti prin cezariana.Nu prea cred ca merg gagici care sa nasca natural la privat.In principiu cred ca asta e si unul din motivele pt care se alege nesterea la privat : ca ai parte sigur (daca vrei) de cezariana fara comentarii.
In alta ordine de idei felicit din inima gagicile care vor naste natural si va rog sa nu ne criticati sau judecati pe noi cele care vom face cezariana din diverse motive.
Mai e cineva in 23-24 de saptamani sau prin apropiere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Raluca,
Multumesc pt informatii, cred ca toti medicii de acolo sunt profi, dar pt comfortul psihic mi-e bine sa stiu ca pot apela la ea. Sper sa ma acomodez repede si sa ma simt la fel de "in siguranta" cu ea, ca si cu pelinescu.

Fetele care ati nascut deja prin cezariana, cum decurge perioada de cand te asezi pe masa pt operatie si pana il scoate pe bebe? Auzim tot ce vorbesc ei in sala, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noyo5879 spune:

Mamicutelor,

Tara de provenineta a infacolului este Anglia. Si eu am avut probleme cu fetita mea cu colici si dupa ce i-am dat infacol in 4 -5 zile nu a mai plans de burtica. Trebuie dat inainte de FIECARE masa (chiar daca mananca de 10 ori pe zi) si daca dupa 5 zile nu isi face efectul se poate spune ca nu e bun pt bebe. Eu am intrat pe net si am gasit un distribuitor. Daca vreti va dau nr de tel al persoanei de la care l-am cumparat. Am incercat si eu cu sab simplex si bonisan, dar nu a mers. Infacolul a fost singurul care a ajutat-o.

In ceea ce priveste alaptatul, este foarte important sa iti doresti sa alaptezi si apoi mancati Galactogil care va va ajuta sa aveti lactatie. Va vorbesc din experienta, ca dupa o cutie de galactogil aveam lapte sa dau la 3 bebei flamanzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Multumim tuturor fetelor pentru sfaturi .

Departe de mine ideea de a critica fetele care prefera cezariana. Fiecare face propriile alegeri avand in vedere ca fiecare isi cunoaste propriul corp si limitarile fizice sau de curaj in astfel de situatii. Iar atunci cand se impune medical nici nu se pune problema. Dar am o problema cu medicii care nu incurajeaza nasterea naturala nici atunci cand totul e ok si pacienta are vointa de a incerca asa. Asta mi se pare absurditate si comoditate.

Sunt chiar curioasa cum va fi in cazul meu (nu am discutat inca pt ca mi s-a spus ca pana la 32-36 saptamani e cam SF sa iti faci plan de naturala cand nu stii dc bebe se aseaza etc). Oricum, daca nu va fi un motiv medical voi insista pt naturala. Va tin la curent sa vedem cum e Mirela Popa din acest p d v.

Cori 29+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna fetelor,

Astazi am fost cu bebe pt BCG si controlul gratuit inclus in pachet. Chiar daca nu ma asteptam, Stefanut nu a scos nici un sunet. Doar la vaccin a marait foarte putin. La vaccin a fost si dna doctor neonatolog care l-a asistat la nastere, dna Ana Olteanu-o super draguta, care mi-a zis ca pt colici pot incerca alternativ sab cu infacol inainte de fiecare masa, asa cum zicea si Noyo.
Bebe e bine, medicul pediatru a zis sa-i fac ecografia de sold la 6 sapt, ca i se pare ca ar fi o mica problema, dar tot el a zis ca nu e concludenta decat ecografia, deci nu m-am speriat.

Cami, ambele nume sunt frumoase. Si eu am cochetat cu Octavian ca al doilea nume, dar ambele se terminau in -an, Stefan - Octavian, asa ca am renuntat.

Noyo, poate ne lasi numarul domnului cu Infacolul. La fetita ta i-au trecut de tot? La mine acum nu plange, dar permanent are un somn agitat si maraie mai tot timpul. Adica trebuie sa stau permanent dupa el. Incerc cu suzeta, cu feonul, cu paturica calda, cu de toate. Tu mai ai vre-un truc, ceva? Sau Infacolul a fost suficient? Cat are fetita ta acum si cam cat au tinut-o durerile de burtica?

Multumesc

Mergi la inceput

Buna Melaniam.

Nr de tel al persoanei de la care eu am cumparat este: 0720072275. Nu stiu numele dansului deoarece eu am luat nr de tel de pe net. Il poti suna si ii spui ca ai nr lui de tel de pe net si ca vrei infacol. O sa stabiliti cum va intalniti si eu parca am platit 35 ron pe o sticluta.

In ceea ce priveste colicile Ana a fost destul de rau pana i-am dat infacol, se plia si plangea de imi rupea inima. Am incercat si cu o centura care avea un saculet cu ierburi speciale pt colici care trebuia bagat in microunde si apoi plasat pe burtica, dar o calma pe moment dupa care o luam de la capat cu plansul. Dupa ce i-am dat infacol, iti spun sincer ca la 3 zile nu a mai plans deloc, asa ca pana pe la 7-8 luni i-am dat infacol inainte de fiecare masa fara sa stiu daca ea mai are colici sau nu, dar ca a fiu eu sigura. Acum fetita mea are 10 luni jumatate si de la 8 luni nu ii mai dau deloc. Se pare ca nu mai are probleme:) Nu a mai plans niciodata de burtica, dar in schimb nici acum nu doarme noaptea fara sa se trezeasca:))) (nu le putem avea pe toate)
Acum, sunt copii si copii. Am prietene care au bebei si ele, si din 7 bebelusi numai unuia nu i-a priit infacolul....Sper ca bebelusului tau sa ii faca bine.

Am mai auzit mamici care spuneau ca atunci cand bebele are colici il pun pe burtica lor si il mai calmeaza....nu stiu daca merge, ca eu am fost asa de disperata incat nu am stat sa mai incerc trucuri ci am incercat direct cu infacol.

Sper sa le treaca micutilor vostri durerile de burtica si sa se simta bine cat mai repede.

Va pup

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca durerile de burtica au inceput in jur de varsta de o luna. Am incercat initial cu sabsimplex si bonisan cam o saptamana - doua, dupa care am trecut la infacol ca restul nu aveau efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sab simplex si infacolul au aceeasi substanta activa, acelasi drac dar cu alta denumire, alt producator.
Infacolul la farmacie e vreo 23 ron

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput