Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 5
e_cami spune:
Am luat rezultatul analizeloe:
- Ca total seric 8,24
- Ca ionic 3,7
- Sideremia 41
In concluzie:
- maltofer fol 1/zi
- Elevit 1/ zi
- Ca lactic 1 de doua ori /zi
Deci starile pe care le aveam (negru' in fata ochilor) de aici mi se trage
E_Alexa spune:
Asa,baga vitamine sa va faceti vioi.Si medicul meu a zis la fel,adica nu reprezinta risc decat la nastere normala.
noyo5879 spune:
Buna ziua tuturor noilor mamicute si burtici!!
Nu am mai intrat de mult dar astazi v-am citit postarile pe tot anul in curs :)
Cand citesc ce scriu burticile tanjesc a mai fi iar graviduta:) Desi fetita mea, care are acum 10 luni si jumatate nu doarme noaptea nici acum.
Sa va faceti poze gravidute si sa va bucurati de fiecare momenet al sarcinii ca o sa ajungeti sa va fie dor:)
Va pup
Gianina34 spune:
buna burtici,
am intrat aici la voi din... nostalgie
va pup pe toate si va doresc numai bine
eu am avut o sarcina cu fffff multe probleme si de aceea stiu ca la medlife au toata dotarea necesara si pot face fata oricarei situatii nedorite de nastere prematura (inainte de sapt 36) singura problema sunt costurile tare mari din pacate (mai mult de 100 mil /zi)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui E_Alexa Cami sa stii ca si eu am avut de 2 ori pana acum faza cu "negru in fatza ochilor" si eram si forte ametita si slabita.In principiu e de la anemie (lipsa de fier) dar poate fi si de la tote schimbarile prin care am trecut.Nu tre sa te sperii,se mai intampla. Eu am alta problema,am fost la eco de 22 de spatamani si cica e riscant sa nasc natural(nu ca as fi tinut neaparat ) pt ca bebe are cordonul in jurul gatului,de 2 ori.Sper sa nu fie nicio problema. |
Buna, scuza-ma ca intervin si eu dar cred ca ar trebui sa iti spun faptul ca un cordon in jurul gatului la 22 de sapt nu prea inseamna nimic.. bebe face atatea tumbe in perioada asta ca si-l poate da jos intr-o secunda. Sau si-l mai poate rasuci de doua ori . Eu am facut multe eco din diverse motive si bebelina mea a avut cordonul in jurul gatului rasucit de doua ori pana la 26 s. Apoi l-a dat jos. Doctorii mi-au spus clar ca e prea devreme sa insemne ceva. La eco de 36 s iti spune cu adevarat ceva.
Eu imi mentin intrebarea, poate vede cineva care are experienta in domeniu : chiar nimeni nu a nascut natural la medlife?
Cori 29+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
e_cami spune:
Buna fetelor
Sper ca sunteti toate bine, cele care au nascut sper ca s-au obisnuit cu bebeii si ca au trecut deja problemele cu colicii.
Gianina, costurile pentru un prematur sunt 100 mil/zi? Atat de mult? Ai trecut prin asa ceva?
maimu spune:
Salutare,
Si eu sunt curioasa daca a nascut cineva natural la Medlife, din cate am vazut numai cezariene sunt...
Cine mai naste la sfarsitul lui Septembrie acolo?
Anuc spune:
Buna
Sunt insarci in 7 saptamani si merg la dna dr Parfene, la Medlife. A mai nascut cineva cu ea? Eu merg pe natural...ca asa am nascut pana acum..la Medlife se fac numai cezariene?
Probabil s-a mai discutat despre asta, dar sunt 17 capitole....scuze! :(
Multumesc si sarcina usoara!
Mami de Ioana&Filip
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimu Salutare, Si eu sunt curioasa daca a nascut cineva natural la Medlife, din cate am vazut numai cezariene sunt... Cine mai naste la sfarsitul lui Septembrie acolo? |
Eu . Am DPN intre 20-24.09. Si sper sa nasc natural. Nu atat ca sunt eu dornica de durere cat pt ca imi doresc sa incep cu dreptul in relatia cu bebe si sa nu fac nimic ce ar putea sa amane momentul alaptatului si sa dea ocazia ca bebe sa se invete direct cu lapte praf etc.
Mi se pare logic ca ptr doctori sa fie mai comod sa programeze elegant cezariana decat sa se trezeasca noaptea cu 3 disperate gata sa nasca si de-asta se merge in aceasta directie. Sau poate mamicile sunt cele ce solicita, nu stiu.
Dar observ ca sunt mai multe mamici care vor natural asa ca ne intarim randurile .
Maimu, poate ne intalnim acolo. Cand ai DPN?
Anuc, sarcina usoara si bebe sanatos si grasut.
Cori 29+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
Anuc spune:
Cori, sa te auda D-zeu! Asta-mi doresc, sa fie sanatos si grasut (adica mancacios), ca astia doi pe care-i am deja mi-au mancat ficatii! Ma chinui sa manance ceva...
Nastere usoara si tie! Nu te speria de naturala...eu am scapat usor de 2 ori pana acum...si m-am recuperat fff repede vs cele cu cezariana...
Mami de Ioana&Filip