Nasterea la Medlife (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Ne ajuta si noi cineva cu capitol nou???

F frumoasa mireasa Cori!!!
Si burticuta Ana!

Pe mine tocmai ce m-a sunat o amica care are un lant de farmacii si care mi-a spus ca mi-a cumparat produsele cosmetice pt bebe (nu a gasit decat trei produse avene, restul a luat klorane), clestisorul de unghii, babyphone,etc...O sa treaca spre seara sa mi le aduca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Si eu mi-am facut "bagajul": intr-un portfard mi-am pus un pieptan, deodorantul, crema de fata, servetele demachiante si cam atat. Sunt oare nebuna?
Alina, de ce ai luat atat de multe cu tine? Nu-ti da de la Euroclinic tot? Hai ca m-ai speriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Cami, nu eu sunt cu bagajul acela mare. Ana a zis ca si l-a facut.
Eu, in afara de kitul pt celule stem, nu am nimic, nici un bagaj :D
Tocmai de aceea vroiam sa o intreb pe Melania daca sa imi iau totusi o camasa de noapte, tampoane, ceva pt bebe...sau chiar nu e nevoie deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Voi ati luat babyphone ?

Eu inca nu, sper sa nu-mi para rau
Adica nu-mi dau seama daca sa-mi iau cu videophone sau nu, in sensul ca e casa mare si n-as vrea sa urc scarile de 50 ori pe zi daca scanceste si adoarme la loc

Eu mi-am luat bagajul mare pt ca nu stiu ce imi dau ei si ce nu.
Plus ca mi-am dorit (mofturi) sa am camasa de noapte roooz si papuci brodati si alte prostii din-astea.
Mai sunt si calduroasa si prefer sa am libertatea ca ma pot schimba cand si cum vreau

Fetelor sunteti f dragute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Ana, tu cate saptamani ai? Si cu cine ai spus ca nasti? Curiozitatea..

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Multumesc Cami .

Eu am unul cu video, dar din cate am inteles sunt mai utile cele fara ptr ca acestea au interfernte mult mai des. In plus dupa ce devine bebe miscaret oricum nu il mai prinzi pe unde focalizeaza camera care e micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

cori - am 35 s, vineri intru in 36
Cu dr Mirela Popa teoretic, practic vedem ...pt ca e posibil sa nasc cat e in concediu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

fetelor, multumesc de urari. V-am vazut pozele si sunteti f dragute. Nu aveti nevoie de nimic, nici nu cred ca va lasa cu camasa de noapte de acasa, pt ca va dau din alea sterile de-ale lor. La fel tampoane, chiloti, va dau de acolo...

Garmastan si Galactogyl mi-a cumparat sotul a doua zi. Mi-au zis doctoritele de acolo.

Sper ca n-am omis iar ceva, dar sunt prinsa cu bebe si mai uit:). Mai intrebati....

Mergi la inceput

Eu am 34 dupa um, 35 ecografic. Poate ne intalnim acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Am nascut cu Dr. Albu, Olteanu Ana e dr. neonatolog

Mergi la inceput