Nasterea la Medlife (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

alina - da, si eu stiu ca la euroclinic iti aduce bebe din prima zi, mi se pare ca altfel trec durerile cand vezi minunea de langa tine ... si te iei cu toata lumea care vine in vizita
Daca vrea cineva sa faca schimb de nr de telefon si cu mine, eu sunt deschisa :-)
Chiar mi-ar placea sa stiu de voi, toate ... Stiu ca vorbim de cateva zile doar dar deja m-am atasat de fiecare
Si mie mi-ar placea sa avem o adresa comuna dar nu prea ma pricep sa fac. Nici prima pagina ....

Fetelor eu am sunat-o pe dr mea sa o intreb daca pot face injectii de maturarea plamanilor si a zis ca da,daca asta ma face sa fiu mai linistita asa ca imi caut Celestone si joi le bag, ca sa dorm linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Fetele, am facut adresa comuna de mail mamicidemedlife@yahoo.com. Va trimit prin PM parola. Nu este album, pur si simplu trimiti poza de pe mailul tau pe cel comun, sau chiar de pe cel comun pe aceeasi adresa si asa vedem si noi. Mie mi se pare mai safe asa. De exemplu cu albumul pe picassa creeat de odiseea la care sunt inscrisa au fost niste probleme...

Dupa ce va trimit parola trimit si eu o poza-doua dar pana vine sotul nu am din cele cu burtica ca sunt inca pe camera. Mai trimit si listutele mele si niste e-carti ce mi se par f utile, dar sunt in engleza.

Si stati linistite ca pana la 24-25 pg pe capitol e ok.Intre timp poate ne lumineaza si pe noi cineva..

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Nu stiu daca am omis pe cineva. Daca da, dati mesaj aici si va poate trimite parola oricare dintre fetele carora le-am trimis deja. Haideti fetelor, puneti pozici sa ne cunoastem si poate ni-l prezinta si melania pe bebe mic de medlife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Buna si multumim de felicitari pt bebe grasunel. O sa pun astazi ceva poze. Daca am inteles bine le trimitem pe acel mail?
O sa incerc sa va mai raspund si eu la cateva din intrebari.

Centura eu nu am avut, acum as vrea sa-mi iau pentru ca pana acum vreo 2-3 saptamani de-abia suportam sa ma ating eu in zona operatiei, dar sa ma mai si strang cu ceva.....

Camasi de noapte va vor trebui foarte multe, adica vreo 6-7 sau chiar mai multe, sau tricouri cu nasturi. Spun ca trebuie multe pentru ca va mai curge laptic, plus eu mai ales in primele saptamani transpiram foarte mult si trebuia sa ma schimb si de doua ori pe zi. Eu mi-am luat unele dragute si subtiri si ieftine de la Peacocks din Afi, adica vreo 25-30 de lei. Cele speciale pentru alaptat sunt mult mai scumpe si la asa un numar mare....

In sala de operatii m-au lasat si cu bijuterii si cu unghiile facute, deci nici o restrictie.

Cami, intru pe forum zilnic, asa ca te rog sa ma tii la curent :)

Ana, din pacate nu-l vedem pe bebe decat cand il nastem. Mie mi l-a pus putin si la san cand mi l-a aratat. Am uitat sa va spun cand v-am povestit despre nastere ca atunci cand mi l-au pus pe bebe pe piept si am inceput sa vorbesc cu el, a tacut si nu a mai plans. Asa ca vorbiti cu el chiar din prima clipa cand il vedeti, ca sa va recunoasca si sa se simta in siguranta. Mie mi-a adus sotul meu poze cu bebe la terapie si mi-a trecut dorul. Oricum eram asa de varza....si ma durea destul de tare, ca nu stiu daca as fi fost in stare sa-l tin in brate.

Alina, ce bine ca tie ti-l vor aduce din prima zi. Ca un ultim sfat: incearca sa dormi cat mai mult astazi, maine, pentru ca cu o noapte inainte nu vei putea dormi, dupa operatie nu prea si vei avea nevoie de fiecare clipa de odihna dupa aceea, mai ales pentru laptic. Daca vrei sa alaptezi sa iei Galactogyl chiar din prima zi si sa bei mult ceai din ala de la ei. Eu in ziua externarii aveam sanii plini deja si nu i-am mai dat lui bebe formula. Si dupa ce ajungi acasa secretul e sa mananci bine, dar ai grija ce ca sa nu faca bebe colici.

Fetelor, mancati acum ce va pofteste inima, ca la urma nu mai puteti manca mai nimic: nici fructe, nici legume, ciocolata, etc

Sper ca n-am omis nimic....

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Melania, multumesc mult pt sfaturi.
Sa imi cumpar eu Galactogyl sau imi dau ei in maternitate? Sa stiu daca cumpar de acum sau cand ies.
Nu mi-ai spus daca acolo ai stat cu camasa de noapte de la ei sau cu a ta? Si tampoane sau vata ti-ai adus de acasa sau ti-au dat ei?
Si pt bebe, chiar doar hainele de iesire? Nici o alta hainuta sau scutec nu ti-a trebuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Am pus si eu o poza pe mail-ul comun.

Felicitari Melania, ai un bebe tare frumos! Sa fie sanatos!

Galactogyl-ul trebuie sa-l avem cu noi in maternitate? La fel si garmastan-ul? Sau nu sunt necesare din prima zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

gata, am pus si unele recente

Mergi la inceput

Melania, ce frumos e bebe Stefan si ce a crescut.. . Sa fie sanatos si sa te bucuri de el.

Si am vazut si doua mamici frumoase cu burtici mari.. a mea e mica..sau asa mi se pare mie . Pun si eu deseara poze cu bortonelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Melania, e simpatic foc Stefanut...si grasut :) F frumoase pozele.
Eu am luat mai multe body-uri fara maneca, ma gandeam ca e f cald. Stefanut transpira?Cum sta cu caldura?
Pana la urma nu ai nascut cu Dr. Albu? Ca am vazut ca scrie acolo pe placuta aceea, alt nume de doctor.

Ana, sa stii ca ultimul link nu se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

melania - uf, am lacrimat cand am vazut pozele din materninate ... ce emotionant, sa-ti traiasca !
Si pe mine m-ar interesa daca ti-ai luat Garmastan, Galactogyl etc la spital

Eu mi-am terminat aseara bagajul si mi-am pus si doua camasi de noapte,si garmastan si galactogyl, si tampoane, chiloti de unica, protectie de silicon pt sfarcuri (stiu o fata care a facut rana din spital, etc)
Am o valiza de zici ca plec 2 saptamani in Maldive. Ocupa mult si trusa de celule stem (ca sa ma scuz)
Eu am o burta ...sanatoasa, toata lumea ma intreaba daca am gemeni :-)

Mergi la inceput