Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 20
e_cami spune:
Fetele,
Deja azi avem 36s+4z, dupa UM, dupa eco suntem mai mari!!!
Cori, inca nu am simtit nici un fel de contractii. Dar oare cum o fi pana la urma: intai contractii, apoi se rupe apa, sau invers? Sau se poate rupe apa si fara contractii?
Am gasit un site in care sunt si sutiene de alaptat, habar nu am ce numar ar trebui sa-mi comand, inainte aveam 75B, port inca acele sutiene, numai ca la unele modele mi-am luat prelungitoare de la golden point. O sa ma masor, sa vad cat am acum circumferinta, dar ca si cupa? Sa merg tot pe B?
Ma gandeam ca nu am nici o bluza, camasa care sa fie in nasturi(care sa ma cuprinda) s-o port purta cand vin acasa ca sa-l alaptez pe bebe. Tot pe acel site am vazut camasi de noapte pt alaptat. Voi cum ati gandit?
Ana_Perianu spune:
Eu am luat sutiene de alaptat de la Mothercare dar am vazut si in Carrffour si la Triumph.
Mi-am luat aceeasi circumferinta si o cupa mai mare, preventiv
Tot de la Mothercare am si camasi de noapte de alaptat si numai asa am de gand sa stau in casa
E minunat ca nu ai contractii.
La unele femei intai se rupe apa, la altele incep contractiile, altele nici nu experimenteaza faza cu ruptul apei
e_cami spune:
In ceea ce priveste greutatea, vad ca ma-am oprit la 10kg, parca, parca am mai scazut chiar de sambata pana acum 1/2 kg. Cred ca stresul, caldura...Cu dulciurile stau fff bine...adica nu-mi lipsesc deloc: daca nu e nimic dulce, face imediat sotul niste clatite...Cu mancarea mai slabut, nu prea mai pot sa mananc. Dimineata 2,3 gurite de cafea, evident cu biscuiti, corn sau ce e prin preajma, apoi incerc in jur de 11 un sandwich si mai mananc seara cand vine sotul: un fel principal. Apoi o inghe sau pepene. Cam asta e mancarea la mine si cam asa a fost toata sarcina.
cori_mic spune:
Cami, dar tu ai numarul de telefon al uneia dintre noi sa ne anunti si pe noi cand e momentul? Sa nu te dam disparuta si sa stam aici cu frica-n san pana te intorci. Daca nu ai si esti de acord ti-l trimit pe al meu. Sa fim sigure ca ne sunt impartasite repede vestile bune.
Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
e_cami spune:
Cori,
Am nr de tel al Melaniei, dar vad ca ea intra un pic mai rar, e normal. Bebele n-o sa ne mai lase nici pe noi sa stam la calc toata ziua. Trimite-mi pm cu nr tau si va anunt, daca voi fi in stare.
alinab2 spune:
Buna fetele,
Da, deja am emotii. Ma tot gandesc daca am de toate, ce ar mai trebui. Dar sper sa fie totul ok. Azi ajunge si mama la noi, asa ca o sa fie multa lume incepand de azi :)
Eu am o camasa de noapte de alaptat de la Kiabi, cu un buzunar asa in dreptul sanilor. Dar as vrea sa mai imi iau una cu bretele, pt ca eu sunt f calduroasa si mi-e ca o sa-mi fie cald cu aceea cu maneci scurte.
Sutien de alaptat nu mi-am luat inca, sa vedem intai daca am lapte si il trimit atunci pe sot sa imi cumpere, m-am orientat deja ce si cum: ori de la C&A ori de la Carrefour.
Am si eu nr de tel al Melaniei, o sa incerc sa o anunt pe ea dupa ce nasc si ea o sa va scrie.
Fetelor, vad ca tot ziceti de bebele Melaniei, il vedeti undeva si eu nu stiu? Melania, ai pus undeva poze? Vreau si eu sa il vad :)
Sa stiti ca si eu de vreo luna asa mananc mult dulce, pana atunci nu am mancat aproape toata sarcina deloc dulce. Dar acum, mananc cam mult:) Am luat 14 kg, dar cum zici tu, Cami, am stagnat in ultimele 2 sapt. Adica nu am mai depasit 14.
Cafea nu am mai baut de vreo 2 sapt, pt ca am inteles ca poate sa agite bebelusul f tare, iar miscarile puternice ale lui pot declansa contractii. Asa ca am renuntat.
Eu stiu ca ti se poate rupe apa si fara contractii, nu e o regula.
La Euroclinic am inteles ca iti aduce bebele din prima zi in camera, acolo nu se sta la terapie intensiva. Si vine cineva si il ia cand vrei sa te odihnesti. Iar noaptea il lasa cu tine doar daca vrei, daca nu, il iau ei.
cori_mic spune:
Alina, nu cred ca a vazut cineva bebele, dar ne-a spus melania ca a luat bine in greutate si de-asta il felicitam. Dar ar fi o idee sa facem si noi o adresa de mail comuna si sa mai trimitem acolo o poza, liste etc sa le vedem toate. Acum, grase si frumoase poate nu vrem sa ne aratam, dar cu siguranta o sa vrem sa ne admiram mandretile de bebei. Ce spuneti?
PS Eu nu stiu sa fac capitol..
Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alinab2 spune:
Da, am putea face o adresa comuna pt poze.
Nici eu nu stiu sa fac capitol nou, dar ce, trebuie neaparat cand ajungi la 20 de pag, sau cum?
Melania, tu cum ai stat acolo, cu camasa de noapte de la ei sau cu a ta? Si tampoane sau vata ti-ai adus de acasa sau ti-au dat ei?
Si pt bebe, chiar doar hainele de iesire? Nici o alta hainuta sau scutec nu ti-a trebuit?
merci, pupici!
e_cami spune:
Nici eu nu stiu nici sa fac un nou capitol, nici cum sa pun poze intr-un cont. Dar daca ma invata cineva...
Eu asa stiu ca dupa 20 de pagini trebuie facut un capitol nou.
Alina, ce bine ca nu se sta la terapie intensiva la Euroclinic. Cred ca asta face f bine la moral, mie cel putin, tare bine mi-ar prinde.
Am citit pe un site ca nu te lasa cu nici un fel de bijuterie (nici cercei, inel, etc) atunci cand intri in sala de operatii. Si nici cu unghii facute, cu fard, asa e?