Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 17
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana_Perianu Am mai dat search si dr Parfene pare minunata, aproape sunt setata sa nu-mi fac programare cu dr mea ci sa merg cu incredere in sapt in care voi naste cu Parfene deci ... cu toata increderea inainte ! |
Buna Ana,
Eu ii scrisesem lui Cami despre Parfene pentru ca voi naste cu ea si mi s-a parut super ok.
Nu-ti face probleme dar nici nu te seta pe alt doctor decat al tau.
O sa vezi ca totul va fi bine, indiferent daca e Mirela Popa sau Parfene.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)
Bubante spune:
citat din mesajul lui e_cami Ana, ai dreptate, se nasc copii si mai devreme si sunt ok, dar am o strangere de inima ca dr P a zis ca trebuie sa facem tot posibilul sa mai stea bebe. Eu imi doresc dar ce pot sa fac? Pur si simplu nu am ce face decat sa astept. Si pot sa spun ca asta-mi creeaza o stare extrem de proasta. Stau cu inima stransa sa monitorizez orice durere, orice schimbare. Si nu e bine deloc, poate voi reusi sa ma calmez... |
Camiiiiiiiii !
Iar trebuie sa-ti pun placa cu ZOE FII BARBATA?
Aminteste-ti cum erai acum vreo 2 luni cand iti spuneam sa stai calma ca o sa ajungi la 36 de saptamani.
Nu te mai stresa ca o sa fie totul bine.
Evident ca e mult mai bine sa mai creasca bebe in burtica inca o saptamana dar nici daca ar veni acum pe lume nu s-ar intampla nimic grav. E normal. Dupa 36 de saptamani eu consider ca poate veni oricand, in conditii perfecte.
Gandeste pozitiv
_
e_cami spune:
Raluca,
Asa stiam si eu, ca de la 36 saptamani copilul se poate naste oricand. Asa imi spusese si medicul de la ecograf cand am fost ultima data la el. Numai ca m-a panicat dr Prfene si dr care era sambata de garda cand mi-au spus ca trebuie sa facem orice sa mai stea bebe. Iti dai seama ca, panicoasa cum sunt, atat mi-a trebuit.
Ana, iau si magneziu. O saptamana iau calciu, o saptamana magneziu. Sunt in saptamana de calciu.
Dupa ce ieri dupa amiaza am avut o stare groaznica, am si plans un pic, aseara mi-am mai revenit, acum sunt un pic mai ok, dar nu-mi place starea asta de "sabie de-asupra capului". Stau tot timpul sa vad daca ma apuca sau nu contractiile si ii multumesc lui DD cand mai trece o zi. Sincer, parca-s nebuna si mi-as trage niste palme sa ma trezesc odata.
Mi-e f bine ca mai vb cu voi, intru de o mie de ori sa vad daca ati mai scriis ceva.
maimu spune:
citat din mesajul lui Ana_Perianu cori mic - de unde ti-ai luat tapetul ? si eu am comandat de la o firma din TM, pe un perete pun fototapet cu printese, iar pe restul o combinatie : partea de sus roz pal cu buline albe, la mijloc bordura decorativa cu printese si jos dungi colorate. Sper sa potriveasca frumos si pe perete ... Le-am ales de aici:http://www.royaldeco.ro/colectii%20tapet%20si%20borduri%20decorative%20camere%20de%20copii.htm Zilele trecute ne-a venit leaganul, asteptam acum cu nerabdare si caruciorul, l-am comandat din anglia pt ca e mai ieftin. Cosmeticele si pompa de san, sterilizator, etc le-am luat deja. Hainute avem o multime (doi saci) si am mai comandat o multime de hainute /palariute pretioase de pe www.aldayandherbaby.com Abia astept sa vina si beneficiara acestor achizitii asa dragute, dar sper sa nu se intample inainte de termen ... |
vreau sa vad si eu ce hainute sunt pe link-ul dat de tine, insa nu fuctioneaza e corect?
e_cami mult noroc, si stai linistita sigur o sa fie bine
noi suntem am intrat in sapt 33, asteptam sa trecem de 36 sa ne mai linistim
cine mai naste in perioada 27.09-02.10, poate ne intalnim la "locul faptei"
cine are o listuta cu ce ii trebuie lui bebe dupa ce te intorci din maternitate
ar fi utila, sa ne orientam ce mai trebuie cumparat ssa nu alergam ca lesinatii aunci :))
Bubante spune:
citat din mesajul lui maimu cine are o listuta cu ce ii trebuie lui bebe dupa ce te intorci din maternitate ar fi utila, sa ne orientam ce mai trebuie cumparat ssa nu alergam ca lesinatii aunci :)) |
Da-mi o adresa de mail si iti trimit eu o lista
_
cori_mic spune:
Buna tuturor fetelor.. mama, ce agitatie pe-aici cat am lipsit..
Cami, nu te mai stresa si nu mai incerca sa stai atenta la fiecare semn, pentru ca daca tot stai asa in asteptare cu siguranta o sa incepi sa vezi/ simti semne chiar si atunci cand nu sunt reale. Am patit si eu asa prin luna a 5 a cand aveam o problema si doctorita mi-a spus sa fiu atenta si sa o anunt dc ma doare spatele. Am fost asa atenta ca la scurt timp de la a ma teme sa nu simt durere am ajuns sa o simt f f puternic. Dupa 1 zi de stat la pat am ajuns la spital.. mi s-au facut de urgenta teste si bineinteles toate au iesit negative. Iti spun sincer ca dupa ce mi s-a spus ca nu se trage de la nimic durerea mea, dupa ce m-am ridicat de pe scaun durerea aia nu mai exista..
Deci stai linistita ca bebe oricum e destul de mare si nu i se intampla nimic. Si dc stai tu linistita o sa stea si el. Bineinteles ca toti doctorii vor ca bebe sa stea mai mult in burtica, dar nu ptr ca ar fi riscant la aceasta varsta, ci ptr ca in burta bebe ia mult mai repede in greutate decat afara.. deci castiga dc sta la caldurica. Bafta
Ana, nu are firma de la care am comandat tapetul site, dar acum m-a speriat un medic, prieten de familie care ne-a spus ca facem rau ca ii punem tapet la copil in camera ca chiar si dupa ce se usuca o perioada f lunga inca se elimina toxine din lipiciul ala si asta poate fi periculos iarna cand se incalzeste zona de langa calorifere tare sau vara cand se incalzesc peretii. Nu stiu ce sa zic. Ma mai gandesc. Linkul cu hainute nu merge, il mai pui o data te rog?
In alta ordine de idei noi am facut 34 s dupa um (35 dupa ultima eco)deci inca mai avem emotii putin. Noi speram sa scapam de acea saptamana de vacanta a Mirelei Popa - o sa fie exact saptamana 37. In rest suntem bine, cam nerabdatori, dar o rog pe bebe sa stea acolo cat trebuie ca sa avem timp sa ii pregatim cum trebuie cuibusorul.
Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
melaniam spune:
Cami, stai linistita ca va fi bine. Deja ai 37 de saptamani si e super ok. Gandeste-te ca sunt mult cezariene programate la 38 de saptamani de buna voie. Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
cori_mic spune:
Eu am o listuta cu farmaceuticele ptr bebe si mama. Am si o lista mare cu tot ce am vrut eu sa cumpar dar cred ca e foarte subiectiva ptr ca unele lucruri care mie mi se par necesare altor persoane le pot parea niste mofturi sau invers. Nu este doar cu strictul necesar. Oricum daca vrea cineva dati-mi PM cu adresa de mail si le trimit.
Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alinab2 spune:
Fetelor, eu stiu ca primim oricum din maternitate lista cu cele necesare pt bebe, inainte sa iesim. Cele care au nascut deja pot sa confirme sau nu...
Cami, stai linistita, ocupa-ti timpul cu ce iti place tie sa faci si o sa vezi ca o sa fie super bine. Mai ales pt bebe trebuie sa fi mai linistita, ca sa nu ii transmiti aceeasi stare.
Eu ma gandesc cu emotii mari ca mai am 3 zile (cu tot cu azi) pana il vad pe bebe, parca nu stiu ce sa mai fac intai pe aici prin casa, ca sa fiu sigura ca totul e ok. :)
e_cami spune:
Melania, dupa UM am implinit 36 de saptamani vineri, dupa ultima eco am implinit 36s joi. Deci, da sunt in 37 saptamini pe cere le voi implini joi, vineri. Ce bine ar fi fost sa nu ma agit deloc in urma informatiei primite si sa stau cu gandul ca oricum, si daca se va intampla acum, nu va nici o problema. Dar daca bebe e prea mic, daca nu e bine cu plamanii? Ce fac, mai stau in plus in medlife, e oare posibil sa ma trimita in alta parte?