Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 16
e_cami spune:
Alina,
Nu simti nimic cand elimini dopul. Pur si simplu ramane pe hartie ceva gelatinos. La mine asa a fost. Nu a avut forma de dop, a fost pur si simplu ca o gelatina.
Doctorita a reactionat ff bine, iti dai seama ca la ora aceea dormea, dar am simtit ca s-a "adunat" f repede si mi-a zis ce trebuie sa fac. Dupa ce am ajuns la medlife si m-a vazut dr de garda, a sunat-o pe dr Parfene, i-a spus ce si cum, apoi a ramas s-o mai sun eu. Cand am ajuns in Ploiesti am sunat-o din nou, mi-a mai dat cateva indicatii si asta a fost.
e_cami spune:
Feteleeee...
Ce faceti?
Eu am niste emotii pe care vad, cu regret, ca nu le pot controla. Oare o sa rezist pana joi, macar? Am incercat sa citesc, sa ma uit la tv, sa dorm, dar...nu-mi iese nimic. Nu e deloc in regula sa stau in tensiunea asta. Trebuie sa ma adun, ca-i fac rau lui bebe care e un super miscacios. Oare o fi asa ca vrea sa iasa?
alinab2 spune:
Se zice ca bebe se misca ceva mai mult cand vrea sa iasa, dar nu stiu daca e general valabil. Dar poate sa fie asa si din cauza agitatiei tale. Incearca sa te calmezi, bea un laptic cald, eventual....ah, am uitat, tu nu bei lapte. Poate un ceai, ceva si sa te linistesti.
Dar pana acum cum a fost bebe, miscacios tare sau mai linistit?
Daca era inchis colul, poate sa mai dureze cine stie cat, chiar mai mult de o saptamana. Doar n-o sa fi asa agitata pana atunci in continuu...
Eu incerc sa nu ma gandesc ca saptamana viitoare pe vremea asta bebe e cu mine, voi fi in spital si de maine intr-o saptamana voi fi acasa cu el. Am facut ceva de mancare, cred ca ma apuc sa spal o usa, ceva. Orice, numai sa nu stau sa ma gandesc numai la asta :)
alexa101 spune:
Fetelor eu am nascut la Elias, am o minunatie de fetita. Va doresc multa sanatate, nastere usoara, bebei sanatosi si mancaciosi si daca aveti nevoie de solisti sau formatie pentru botez, nunta, petreceri, aniversari - va rog contactati-ma sau vedeti aici:
www.petricaciobanu.ro
www.formatiabuchet.ro
http://alexandraciobanu76.hi5.com
e_cami spune:
Alina,
Era miscacios si inainte, dar acum parca mai mult, parca ma doare putin si mijlocul, stau ca pe ace si pandesc orice transformare, nu e bine deloc ca nu ma pot relaxa. Diseara vin niste prieteni, poate ma mai detasez un pic. Mi-e asa o ciuda pe mine!!!
Alexa, felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
E_Alexa spune:
Cami ce culoare are "dopul gelatinos" si oare e valabil ca toate gravidele
sa-l elimine?
e_cami spune:
Alexa,
Nu cred ca e o chestie care trebuie sa se intample tuturor, unele cred ca-l elimina si nici nu-si dau seama. e exact ca o gelatina, la mine a fost fara firicele de sange.
Ana_Perianu spune:
e-cami - ma bucur ca dr P a reactionat bine, banuiesc ca asta te-a facut sa ai si mai multa incredere in ea
Acuma evident ca mi se pare mereu ca parca mi-a cazut ceva in WC.... Of, eu am inceput sa-mi fac bagajul si in orice caz, lista e pusa la punct . Azi am mai luat niste hainute de bebelina, parca nu ma mai pot opri ....
Draga mea, bebelusul tau e oricum destul de mare, chiar de-ar fi sa se nasca acum trebuie sa fii convinsa ca e ok, se nasc copii si la 34 s si sunt bine-merci
Cum mai esti acum, in ce stare ?
e_cami spune:
Ana, ai dreptate, se nasc copii si mai devreme si sunt ok, dar am o strangere de inima ca dr P a zis ca trebuie sa facem tot posibilul sa mai stea bebe. Eu imi doresc dar ce pot sa fac? Pur si simplu nu am ce face decat sa astept. Si pot sa spun ca asta-mi creeaza o stare extrem de proasta. Stau cu inima stransa sa monitorizez orice durere, orice schimbare. Si nu e bine deloc, poate voi reusi sa ma calmez...
Ana_Perianu spune:
e-cami te inteleg perfect, ea ti-a zis asa probabil ca sa stai cumintica dar pe tine n-a facut decat sa te panicheze.
tu iei magneziu ? poate te ajuta sa te linistesti si e super-ok si pt bebe, eu am luat toata sarcina