Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana_Perianu spune:
Hello,
Acum am descoperit subiectul acesta ! Si eu voi naste la Medlife, sunt in 35 s si sunt pacienta dr Mirela Popa. Din pacate, chiar azi am aflat ca d-na dr va fi plecata in vacanta intre 30 aug-6 septembrie, adica fix saptamana cand speram eu sa nasc.
M-am cam panicat insa m-am gandit mai bine si ar fi ca variante sa nasc pe 28-29 sau sa incerc sa ajung pe data de 7 sept cand se intoarce d-na dr.(eu am DPN pe 9 sept insa as prefera sa nu ajung la cezariana de urgenta pt ca trebuie sa-mi intrerup tratamentul de trombofilie cu 2 zile inainte)
Ca alternativa mi s-a oferit sa nasc cu d-na dr Parfene (despre care nu stiu nimic) daca e sa optez pt intervalul 30.08- 6.09. Ideea este ca eu am trombofilie si ma cam sperie sa nasc cu cineva care nu stie nimic despre ...trecutul meu medical.
Si totusi: stie cineva ceva despre dr Parfene ?
E-alexa - Medlife te primeste sa nasti de la 35s, stiu sigur pt ca eu m-am interesat si chiar celebram azi intrarea in s35
35+
melaniam spune:
Alexa, mie mi-a spus la 34 de sapt, dar se pare ca sunt medici care zic de la 36 de sapt.
Fetelor, eu m-am ingrasat destul de mult, 22 kg. In sapt 31 aveam 13 kg si pana am nascut am mai luat 9, adica cate un kg pe sapt. Foooarte mult in ultima perioada. Acum mai am 9 de dat jos, dar nici nu am incercat sa tin vreo cura pt ca scate productia de laptic. Bebe a implinit astazi 6 saptamani si are 5 kg. A plecat de la 3,250. A luat foarte bine.
Ma bucur ca ati intrat si ne-ati mai spus ce mai faceti. Sper sa mai intrati soi dupa ce nasteti sa ne impartasiti din experienta voastra.
Pupici
e_cami spune:
Buna Ana,
Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine. Adica mie mi-a urmarit sarcina prof Pelinescu si, mi-a spus de la inceput, in luna august va fi in concediu. M-a lasat pe mana dr Parfene pt monitorizare in luna august si pt cezariana, daca se va intampla inainte de 30 cand se reintoarce el si sunt programata pt operatie.
Am avut prima intalnire cu dr Parfene, e f draguta, calma, deschisa. O sa merg saptamanal la control la ea, mi-a dat sa fac o gramada de analize, saptamana viitoare ne vedem din nou.
Asa ca, trebuie sa stai linistita ca e e super ok. Oricum, am inteles ca toti medicii de-acolo, de fapt tot personalul, este profesionist.
Bafta multa!
NicoletaB spune:
Ana- si eu am urmat tratament pt trombofilie! Cezariana era programata joia la 38 saptamani si 4 zile si mi s-a rupt apa sambata la fix 38 saptamani fara sa fi avut un semnal ca se va intampla astfel.
Eu facusem si injectia la 22 cu o seara inainte si am nascut la 13, apa rupandu-se la 8. Am nascut a -3-a si ultima in acea zi.
Nu a fost problema, trebuie anuntat medicul anestezist si medicii cu care vei naste.
La mine doctora credea ca o sa sangerez in abudenta, dar nu a fost cazul!
Si eu eram speriata ca si tine si nu afost cazul!
Mamica lui Mihai Rares
alinab2 spune:
E-Alexa, intr-adevar, contractiile sunt ca o durere de menstruatie, doare si burta si spatele, si se intareste burta.
Dureri de burta in partea de jos am tot avut si eu, si intepaturi. Dar nu sunt contractii.
Ana_Perianu spune:
e-cami - ah ce ma bucur, ma simt mai linistita, si d-na Popa mi-a zis ca dr Parfene e draguta, dar putea spune asta si ca sa ma incurajeze pt ca sincer mi-a cazut fata in mod vizibil. Tu cand ai DPN ? si pe 30 in ce saptamana vei fi ?
Ma bucur ca ti s-a parut draguta, dar oare are experienta ? Sunt un pic stresata pt ca trombofilia presupune niste conditii speciale si nu se pricepe toata lumea, dar in fine ... eu totusi am optiunea sa nasc cu dr mea, as fi in sapt 38 deci ...la termen, nu ?
melaniam- dar tu imediat dupa nastere de cate kg ai scapat ?
Nicoleta - hai ca ma inviorasem cu mesajul tau insa problema e ca eu fac Clexane 0,8 si cred ca voi creste doza din cauza retardului.
Tu ce fel de anestezie ai facut ? Ce anestezist ai avut ?cate kg a avut bebe la nastere ?
Eu nu mi-am facut nici un bagaj pt spital ... pt bebe in maternitate poti sa iei ce hainute vrei, sau nu te lasa sa-l imbraci cu hainutele tale decat la iesire ?
Si stiti cumva daca se poate sa lase un fotograf sa faca poze de dupa un geam sau ceva ?
Multumesc mult ca imi raspundeti, e important sa am cu cine sa vorbesc ca sa ma mai linistesc
e_cami spune:
Ana,
Eu am DPN 31 august - 4 septembrie. La mine e la limta data de 30 august. Asa ca, numai cu un mare noroc reusesc sa nasc cu profesorul.
Stiu ca Parfene a fost rezidenta lui Pelinescu si am auzit numai lucruri bune despre ea. Eu sunt convinsa ca daca nu ar fi buna, nu ar mai fi la Medlife. Am inteles ca, cu ceva timp in urma, era un medic la Medlife care nu stiu ce greseala a facut si a doua zi a fost zburat.
In ceea ce priveste bagajul, am aflat ca nu ne trebuie absolut nimic, numai ceva cosmetice, daca vrei, iar pt bebe hainutele cu care il scoti din maternitate. Aici tot fetele care au avut experienta asta pot da detalii.
alinab2 spune:
Eu nu o stiu personal pe Dr. Parfene, dar am vazut o data un reportaj la tv despre diversi medici care lucreaza la privat si povesteau despre ei cum au fost toti adusi din strainatate - au prezentat-o si pe ea, se pare ca a stat nu stiu cati ani in Israel si de acolo a venit inapoi la Medlife.
Mie mi-a inspirat incredere, cred ca are ceva experienta.
melaniam spune:
Ana, cand am ajuns acasa aveam mai putin opt kilograme si in urmatoarele trei-patru saptamani s-au mai dus 5. In ultimele saptamani n-am mai dat jos un gram.
La ce poze te referi? Dupa ce-l nasti pe bebe? Poate veni oricine cu sotul tau, sa faca poze, sa filmeze... La nastere sotul meu a filmat pt ca l-au lasat in spatele usii.
Nicoleta, voi aveti colici? Daca da, cu ce le veniti de hac? Tu alaptezi exclusiv la san? Cum te descurci cu bebe?