Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 13
e_cami spune:
Buna Melania,
Chiar vorbeam in seara asta cu sotul meu despre tine si eram hotarata sa te sun maine. Nu mai stiam nimic despre tine si bebe. Ma bucur f mult ca bebe e mai bine, ca nu mai are probleme cu colicii (sau oricum au mai scazut in intensitate).
Azi dupa amiaza cred ca am avut o contractie dureroasa (nu stiu f clar cum ar trebui sa fie, dar m-am speriat ingrozitor). Doamne, tare panicoasa mai sunt.
Tot azi mi-a sosit pachetul cu cateva produse comandate de la bebeshop. Sunt super ok. Restul, saptamana viitoare.
liana.berbec spune:
melaniam,
Prezenta la apel . Mi-ai tinut minte desi eu nu prea scriu dar de citit citesc tot pe nerasuflate.
Noi astazi mergem la ecografia de morfologie fetala de trimestrul II. Speram sa fie totul bine si sa-mi spuna clar ce carut trebuie pus la semanatura. Nu ca ar fi existat vreun dubiu pana acum la 13 si 16 saptamani spunandu-ne ca e baietel. azi cu siguranta ne va confirma in proportie de 100%.
Vad ca bebeicul este mai bine, usor, usor se aseaza lucrurile. Al meu flacau are 10 ani. Maine, poimaine va vad si pe voi, ca asa zboara timpul...
Liana
21+
Bubante spune:
Buna fetele!
Noi suntem bine, crestem si asteptam sa treaca timpul ramas pana la marea intalnire.
Melania.
Cami, vad ca te-ai calmat cu nasterea prematura. Acum sunt eu la rand sa astept sa ajung la 36 de saptamani sa rasuflu usurata. Sunt convinsa ca va fi bine da deh... paranoia e in floare .
In alta ordine de idei, vad ca acum, din luna a 7-a, am inceput sa pun kg. Pana acum am luat doar 5 si in 2 saptamani am mai pus inca 1, desi mananc aceleasi balarii (lactate, fructe, legume si carne dar cand si cand).
Saptamana viitoare mergem la control si ce sa va mai spun? Suntem bine.
Va pup pe toate si astept noi vesti.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (29+)
cori_mic spune:
Buna si de la noi si fetele. Noi suntem bine, am fost la control si se pare ca bebe nu mai e transversal . Ma rog sa fie asa ca mi-era cam teama. Doctorita draguta ca de obicei. Pe 21 avem eco de 36 s si pe 23 discutam despre cum ne nastem . Si eu mai stau putin cu frica in san.. de fapt acum sunt destul de linistita ca nu am contractii si bebe e miscareata dar cand am cate o contractie... m-apuca.
Noi suntem cu pregatirile in toi: varuim si punem tapet... am ales un tapet pentru pitica superb. E cu patratele roz (asa country) si cu floricle mici. Cam greu de explicat, il intreb pe sot firma si daca gasesc poza pe net vi-l arat.
Melania, ce mai face bebe? Cami, alina, au inceput emotiile? La mine inca nu ca mi se pare departe momentul x. Oricum, sigur trece repede timpul si cedam locul burticilor mai mici, si sa vedeti atunci ce galerii duble cu bebei in brate . Asteptam vesti.
Cori 33+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alinab2 spune:
Buna fetele,
Am fost de dimineata la controlul preanestezic. S-a uitat peste ultimele analize, m-a interogat: ce boli am avut pana acum, ce anestezii am mai avut, daca stiu ca am vreo alergie la medicamente sau mancare, daca am avut probleme in sarcina, cate kg am luat, etc. Mi-a facut si un EKG si a iesit totul ok.
Mi-a explicat apoi cum va fi anestezia, ce etape vor fi, mi-a aratat pozitia in care va trebui sa stau, desi a zis ca oricum ma va ajuta o asistenta atunci si ca imi vor explica si atunci tot ce imi vor face.
Dar sincer, parca mai mult m-a speriat. Pt ca eu pana acum nu prea m-am gandit la anestezie, adica nu mi-e teama de ea. Ma gandesc la nasterea in sine, la bebe, la durerile de dupa....Dar ea acum atat a insistat, ca e important sa stau cuminte, sa stau asa cum ma pun ei, sa nu ma misc, sa imi stapanesc emotiile, bla-bla, ca sa iasa bine anestezia. De numai bine acu m-a pus pe ganduri si cu asta... :)
Ma rog, probabil ca asa trebuie sa faca, sa sublinieze importanta anesteziei. Sper sa fie bine.
Bubante , stai linistita, asa se intampla, acum o sa iei cel mai mult in greutate. Eu aveam doar vreo 4 kg luate in luna 6-7 si acum am ajuns la 14. Si nu pot sa spun ca am mancat mai mult decat inainte, poate doar in ultima luna. Acum mananc mult dulce, ceea ce inainte nu prea mancam.
e_cami spune:
Buna fetelor,
Stati linistite cu kg, eu am luat in ultimile 3 saptamani 2kg, asa incat acum am 59. In total, 10kg acumulate si ce voi mai pune pana nasc... Le dam noi jos, bebe-ii sa fie sanatosi! Mananc f mult dulce, cred ca de-acolo vin kg.
Si eu am ceva emotii pt discutia cu anestezista pt ca eu am o tahicardie sinusala si mi-e teama sa nu o ia inima din loc datorita emotiilor.
E_Alexa spune:
Fetelor,explicati-mi si mie mai exact cum sunt contractiile si daca va mai aduceti aminte,la inceputul lunii a 7- a ( acum am 27 saptamani) ati avut dureri usoare in partea de jos a abdomenului?Adica mai exact ma cam doare in dreptul ovarelor, nu tare, dar deranjant (trece cu nospa).Ma ingrijorez pt ca pana acum n-am avut nicio urma de durere.
PS. Mai e cineva "de-o seama cu mine"sau pe-aproape ? ca am im presia ca raman cam singura dupa ce nasc fetele(cami,alina,cori,bubante..).
Liana cate sapt esti,cand e DPN?
?
e_cami spune:
Alexa,
Nu sunt eu cea mai in masura sa explic, pt ca ieri intrebam si eu acelasi lucru. O sa incerc sa-ti spun ce mi-a comunicat dr: dureri ca la menstruatie insotite de intarirea burtii, care devine si ea dureroasa.
Dar eu zic sa asteptam sa ne spuna cele care au nascut, sigur se pricep mai bine.
E_Alexa spune:
Cami,ia spune-mi,ca tu stii sigur - La cate saptamani implinite te primesc sa nasti la Med (34 sau 36)?
e_cami spune:
Alexa, eu stiam ca la 35 implinite, dar am aflat ca te primesc chiar si cu 34 implinite.