Nasterea la Medlife (17)
Raspunsuri - Pagina 12
e_cami spune:
Buna fetelor,
Astazi am fost sa cautam carucior. Am vazut la miniblu cateva, la mothercare si prenatal. Apoi am fosr la distribuitorul de inglesina. Mi-au placut tare mult cele de la inglesina: sunt f usor de manevrat, sunt foarte bine utilate, si, cel mai imp pt mine, se pot strange f usor, sunt din acelea tip umbrela, deci pot fi puse f usor in portbagaj.
M-am mai uitat la cateva lucrusoare, dar nu am cumparat nimic. Saptamana viitoare incep sa fac achizitiile.
alinab2 spune:
Buna fetele,
Revin si eu cu vesti, azi am fost la ultimul control inainte de cezariana. Totul e ok, colul e inchis, deci teoretic nici un semn ca ar vrea sa iasa, deocamdata. Bebe e ok, "are tot ce ii trebuie acolo"(citez din doctor :) ). Are 3,3 kg. Ma bucur ca a luat destul de mult, inca o saptamana va ajunge probabil la 3,5 kg!
Maine ma duc la controlul preanestezica, analizele le am toate facute, doar sa le arat anestezistului. Au iesit ok. O sa-mi mai faca doar un EKG maine.
Voi ce mai faceti? Cami, cum te simti? Melania, ati mai scapat de colici? Cum e bebe? Restul fetelor?
e_cami spune:
Buna dimineata,
Astazi ma duc la ecografia de 36 saptamani. Sunt curioasa sa vad cam cat are bebe si cum e colul. Apropos, voi ce stiti, la eco se poate vedea starea colulului? (daca e inchis, ce lungime are?). Pt ca eu am auzit diverse opinii pe aceasta tema.
Am facut si au ultimile analize, maine iau rezultatul. Alina, tu cu cat timp inainte ai facut analizele? Sper, la mine, sa nu fie prea devreme.
Eu ma simt bine, bebe e miscaret tare, as vrea sa stea cat mai mult la mami, sa nu se grabeasca.
Melania, ce face bebe tau? Cum mai e cu colicii? Tu esti bine?
Aaaa...sa va spun: am dat comanda de cateva hainute si alte produse (sterilizator, pompa manuala de san, etc)dela bebeshop, acum doua zile. I-am sunat, au zis ca-mi confirma comanda si...pauza. Stiti ceva de ei? Sunt neseriosi?
alinab2 spune:
Buna dimineata,
Cami,mie mereu mi-a masurat colul la eco. Abia in ultimele sapt mi-a facut si control local. In rest, doar la eco il masura si nota acolo ce dimensiune are.
Nu cred sa fie prea devreme cu analizele, eu parca aveam vreo 37 de sapt cand le-am facut. deci tot pe acolo. Oricum, daca e sa-ti iasa ceva, te pune sa mai repeti o data pana nasti.
De bebshop nu stiu nimic, am patit si eu o data ca am comandat de la RECLAMA ILEGALA si nu mai dadeau nici un semn. Abia dupa o sapt m-au sunat ca e ok comanda si a doua zi au venit. Deci poate se misca si astia mai incet...
Eu azi ma duc la controlul preanestezic, duc analizele cu mine si am inteles ca imi mai face un EKG acolo si altceva nu stiu, cum o sa fie...
e_cami spune:
Alina,
Bafta la consultul preanestezic. Astept vesti, sa ne povestesti in ce a constat. Saptamana viitoare ai cezariana, nu?
alinab2 spune:
Buna,
da, sapt viitoare joi e programata cezariana.
Din pacate, s-a amanat programarea de azi la consultul preanestezic, se pare ca a aparut ceva si nu a mai putut anestezista.
Ma duc vineri dimineata.
e_cami spune:
Buna fetele,
Am fost ieri la eco, bebe are 2650 g, colul e inchis, a zis ca are 34 cm, totul e in regula, a zis ca bebe nu da semne ca ar vrea sa iasa! Doamne ajuta!Sa mai stea acolo la mami.
Mi-am luat si o parte din analize, in continuare cu calciu sunt la limita inferioara (8,82), sa speram ca se va mai imbunatati, luam pastilute. In rest au iesit toate bune.
Alina, asteptam vesti vineri dupa control.
alinab2 spune:
Cami, bravo, felicitari. Sa stea acolo cumintel :)
Incearca sa mananci si lactate mai multe, poate ajuta. Si dupa ce nasti o sa ai nevoie de mult calciu, asa ca e bine de pe acum sa fie ok.
e_cami spune:
Alina, din pacate eu nu mananc produse lactate. Nu sunt alergica, pur si simplu creierul meu le refuza. Asa ca singura varianta sunt pastilele.
melaniam spune:
Buna fetelor,
Suntem mai bine putin. Nu stiu daca de la noul medicament sau si-a mai revenit el. Asteptam sa treaca oricum. Am ramas din nou singura,ca a plecat mama, sa vad cum ma descurc....Nu prea am mai avut timp sa intru, cand am avut cateva clipe am incercat sa ma odihnesc cat mai mult.
Alina mai ai putin de tot. Iti tinem pumnii si sa fii curajoasa.
Cami, tu deja nui mai ai emotii de nastere prematura.
Celelalte fete? Bubante, Liana, Cori, Adriana, Nicoleta ....ce mai faceti?