Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mara..dar cati ani are Irinuca voastra????

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Irinuca are 3 ani si 10 luni.

Tu ce faci? cum te mai simti? cum e in casa noua?

te pup

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

o..ce varsta frumnoasa...
noi suntem bine..avem duminica 2 luni de cand neam mutat
eu de azi am inceput munca..acum sunt la scarbici...deh cu bani mai putini cas bugetara.....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Buna,dragi prietene,
Nu stiu daca ma mai stie cineva,pentru ca nu am mai scris de mai mult de un an!Anul trecut m-am rugat mai mult pentru inca un copilas(mai avem doi),dar apoi,si datorita indemnurilor pe care le-am gasit aici,m-am spovedit,am tinut un canon,dar nu l-am continuat decat vreo 4 luni.Parintele duhovnic nu mi-a mai zis cat sa-l tin si apoi nu l-am mai tinut.Nu era un post pentru a dobandi copii,ci dupa spovedanie.
Acum am inceput sa citesc acatistul Sf.Nectarie,de 13 zile,si nadajduiesc sa primesc si eu raspuns,ca si cele care s-au invrednicit sa primeasca.Dupa ce m-am spovedit anul trecut si am facut canonul dat,desi a fost destul de greu,pe langa faptul ca m-am simtit mai linistita si impacata,sotul meu nu a mai fost impotriva ideii de a mai avea un copil,cum era inainte.Am scris acest lucru pentru a vedea si altii care poate intra pe acest site ca Dumnezeu ajuta,fiecaruia dupa cum are nevoie!
Daca doriti sa-mi mai raspundeti si mie,mi-ar face mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Bebe3, bine ai revenit la noi

Eu zic ca este foarte bine cum te rogi si cu siguranta vei gasi raspuns la dorinta ta cat de curand. Este minunat ca desi ai deja 2 copilasi iti mai doresti inca unul. Doamne ajuta!

Poate ne spui cate ceva si despre cei 2 copilasi ai tai- cati ani au?

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Multumesc de raspuns,MaraAnisia!Au 5 si aproape 7 ani cel mare!Multumesc si de incurajari!Sa va ajute Dumnezeu si pe voi,toti cei care scriu aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebe3 bine ai reaparut
ne bucuram cand apar si fete mai vechi
iar eu ma bucur de doua ori ca rare sunt cazurile cand o familie isi doreste mai mult de 2 copii
iti doresc sa se intample minunea cat mai repede

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raraavis spune:

Draga Ana, iti multumesc in mod deosebit pentru grija ta! Nu-mi venea a crede aproape cand am citit ca intrebai de numele meu pentru listuta de acatist, tinand cont ca eu am scris doar 2 mesaje, si asta cu ceva timp in urma. Dar sunt o cititoare fidela si rad si plang cu fiecare dintre noi, fetele de pe forum!
Apreciez in mod deosebit gestul tau, iar numele meu este Liliana Simona.
Te imbratisez cu gandul, iar numele tau l-am retinut deja!
Cu mare drag pentru toate fetele,
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am termiant.
am terminat.
am terminat.

imi vine sa sar in sus de bucurie.

Le multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului.

nu credeam ca pot.
nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici,fetele mele dragi!!!Eu,puturoasa intru greu si cand apar va citesc pe nerasuflate,asa ca de multe ori nu mai apuc sa scriu...Suntem bine,multumim de intrebare,multumim tuturor,fara sa numesc,sa nu uit pe cineva,pentru bucuria cu care ne-ati reprimit "in familie",stiam ca voi stiti cel mai bine sa"simtiti minunea"...de fapt,eu citindu-va pe voi realizez din nou cat de mare este minunea fiecarui copil,ne luase valul,cu treburi si alte nebuneli...

Caciantoni,intr-adevar esti o minune a Sf.Ioan Rusul si a Sf.Nectarie,sa-ti ajute Dumnezeu sa ajungi la Sf.lor Moaste si in Grecia.Eu v-am povestit ca am lasat acolo 2 cercelusi,cate unul la fiecare si cerandu-i binecuvantare preotului cu care eram in pelerinaj,mi-a dat pe loc si mi-a spus:"o sa aveti 2 copii"...am ramas muta,stiind ca de-abia daca pot avea unul...restul il stiti,cum lucreaza Dumnezeu pentru noi pacatosii!!!

Cami,sa va auda Dumnezeu rugaciunea si sa trimita un fratior pentru minunatia voastra.Noi nu ne-am rugat in mod special,dimpotriva,ma rugam pentru toate fetele care nu au prunc,sa le trimita Dumnezeu Darul,insa se pare ca Dumnezeu a randuit altfel si nu putem decat sa ne bucuram!!!Sper sa fim vrednici sa-i crestem cum trebuie!!!

Criss,am primit semnalul tau si felicitarile,insa nu am apucat sa scriu nici 2 randuri,asa ca multmumim acum si speram sa ne urmati!!!

Livsy,te asteptam la Valcea,sa ne vezi si sa ne incarci cu lumina si linistea ta,nu cred ca poti gasi ceva "urat"la tine,numai ca suntem oameni cu totii si avem si slabiciuni.Ma bucur pentru un nou inceput,sa te binecuvanteze Dumnezeu cu tot ce-i mai bun!!!

Ioana,multumim pentru incurajari,am vazut ca se poate cu doi copii mici,sper sa ne binecuvanteze si pe noi Dumnezeu cu un bebe sanatos si cumintel,papacios si cu somnic bun.

Lili,deci si voi sunteti "braduleti" de ianuarie,ca si noi avem DPN pe 23 ianuarie,desi mie mi se pare cam devreme.

Mara,mare minune faceti voi cu Irinuca,ma asteptam ca o veti creste ca buni crestini,veti primi rasplata mare de la Dumnezeu pentru ceea ce faceti!!!

Bebe3 esti o adevarata mamica,are dreptate Cami,rar mai vezi oameni care vor mai multi copii.Nu inceta sa crezi si vei primi darul cand te astepti mai putin.

Sandaa,Maria,Georgi si toate fetele mele dragi,ca sigur uit pe cineva,nu voi avea bucurie mai mare decat atunci cand Dumnezeu va stii ca-i cel mai bine pentru voi si o sa va vad .Doamne ajuta tuturor si multi

Mergi la inceput