Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Livsy spune:
Pogonici, sunt alaturi de tine si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va sprijine in aceste momente, cum v-a aprijinit si pana acum.
Mi se pare ca va ganditi foarte intelept si e extraordinar ca voi doi comunicati asa... Cinste voua! 
Orice cale ati alege, Dumnezeu sa va binecuvanteze sa-i placeti Lui si sa reusiti! Doamne Ajuta!

Doamne Ajuta!
ANITA75 spune:
buna fetelor! azi am fost la inmormantarea Madalinei
,am vazut-o si era frumoasa,era imbracata intr-o rochita roz,am iesit de acolo tremurand de emotie
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
In sfarsit am reusit sa intru sa va scriu.
A fost un drum f lung ( 830 km in 12 h) in care fetele au fost cuminti. Numai ca am' murit' de cald neavand aer conditionat, dar la anul neaparat tb sa ne punem , daca ne puneam anul asta nu m mergeam la Timisoara.
Pana astazi am stat la bunica mea, la tara ( Sarmartinu Sarbesc) iar de azi stam la viitorii nasi al cumnatului deoarece ne era greu sa fi facut naveta ( 70 km dus intors ) pt a vizita prin Timisoara.
Mai stam ( cred) pana Miercuri , apoi mergem la Pitesti , la nasii nostri.
cami_Antonia mutumim!
pogonici si adoptia e o solutie! Cum vrea Dumnezeu! 
Livsy ma bucur ca te simti bine in noua casa!
caciantoni multumim pt tot ce ai postat!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Lili_g mi-a placut tare mult poezia.
Of, Doamne ... cum sa nu te bucuri de venirea unui prunc pe lume 
![]()
Sigur ne rugam si pt Stelian ( sper ca am retinut bine).
POZE RECENTE
ALINA
de
anadomnica spune:
Buna ziua fete dragi,
Aveti cu toate o imbratisare calda, calda de la mine. Eu... am intrat sa va dau o veste noua, minunata, am intrat sa deschid un nou capitol de gravidute
!!! In dimineata asta, dupa starile de rau care nu ma mai paraseau, am decis sa-mi fac testul de sarcina. Si... in curand Maria va avea un fratior sau o surioara!!! E ... e... socant pt. mine, nu prea indrazneam sa sper la o sarcina noua asa usor, fara tratamente si doctori, e minunat. Va rog frumos, rugati-va pentru mine, sa ma intareasca Domnul sa pot duce sarcina usor si sa am putere si de cresterea Mariei. Mariuta acum incepe sa mearga in picioruse si ma solicita foarte mult... si credeam ca oboseala provine de aici.
Va pup!!! Va doresc teste pozitive, va doresc sa va tineti pruncii in brate si sa fiti fericite, fericite, fericite. Domnul sa va binecuvinteze.
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze
Livsy spune:
Anadomnica, FELICITAAARII!!! 

Dumnezeu sa te intareasca sa le faci pe toate cate trebuie cu bine, sa fiti sanatosi si veseli! Ma bucur mult pentru tine!
Poate o sa ai un baietel ![]()
Ce veste buna!
Doamne Ajuta!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Anadomnica wow... ce veste
. Felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos nascut la termen!
POZE RECENTE
ALINA
de
Lili_g spune:
Anadomnica, bravo, Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze...sa nu ai teama, ai sa te descurci de minune...eu am 3 si casa si servici...iti da Dumnezeu putere multa, nici nu-ti imaginezi.
Doamne Ajuta!
anadomnica spune:
Fetelor, multumesc de felicitari si incurajari 
. Va rog sa ma treceti si pe listuta de gravidute si va rog sa va tineti dupa mine cat mai multe vara asta, Doamne ajuta.
Acum sunt mai linistita, am gasit o femeie sa vina sa ma ajute cateva ore pe zi cu treburile casei si cu gradina, cu Maria... Eu pana la pranz am niste stari de greata puternice, puternice, aproape de ameteli. E un bebelus voinic, vad, care se tine puternic si sanatos in burtica, asa ma incurajez eu cand mi-e rau. E asa ciudat, nici nu stiu in cate sapt. sunt... am sa ma duc la medic sa vedem, suntem foarte fericiti, impliniti.
Ce mai stiti de deeva?? dar de jesika?? de happymum?? housepocket?? unde sunteti?? georgia?? mi-e dor de voi toate, multa,m ulta sanatate si multa, multa rabdare... Oh, Doamne, dupa 7 ani de medici si tratamente, de plans si asteptare, de perioade de amaraciune, vin si anii de bucurie si de implinire, nu disperati, fetele mele dragi. Eu in toamna implinesc 10 ani de casnicie, 10 ani din care aproape 7 am asteptat bebe luna de luna. Domnul stie timpul fiecaruia.
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze