Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

of biata de tine ..nike..

mai e putin si vei scapa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie14.htm

histamina - suntem cu gandul si rugaciunea alaturi de tine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

si pentru ca azi este praznuit Sf. Nicodim Aghioritul, va postez mai jos un link unde veti gasi acatistul acestuia....sa va fie de folos.....

http://acatistier.webs.com/iulie.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Pentru histamina...multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Pentru Oanka80-felicitari pentru bebelusa cea frumoasa si numai bine de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

MaraAnisia,sarutmana de intrebare,suntem bine,multumim Domnului,desi eu am avut o perioada mai grea,cu bac-ul si alte nebuneli,dar am scapat cu bine si suntem cumintei!!!

Reusesc si eu sa intru o data la cateva zile,macar sa va citesc,sa vad ce faceti,oricum sunt cu gandul la voi in fiecare seara si in fiecare zi de fapt!!!Nu mare mi-a fost bucuria sa vad evlavia la Sf.meu drag,Sf.Ioan Rusul,pe care tot Dumnezeu a randuit sa-l treceti la link-uri cu acatistul,ca mari minuni face!!!Eu sunt nascuta chiar de praznuirea sa si anul acesta mi-a facut mare cadou!!!Dupa 3 zile consecutiv in care am facut acatistul,simteam o mare bucurie si ma gandeam ca simt asa pentru ca-i ziua Sfantului...insa nu stiam ce cadou ma asteapta,am aflat un test ++ si vi-l doresc tuturor!!!Asa ca nu incetati sa credeti in Dumnezeu si Sfintii sai!!!

Pupici tuturor si sper sa va dam vesti bune saptamana viitoare de la ecograf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara, va spun si eu, putin "vinovata" ca m-am facut nevazuta vreo cateva zile bune...

Mara, multumesc frumos de intrebare, in casa cea noua este MINUNAT, cu ajutorul Lui Dumnezeu, ma simt altfel, dar stiu ca totul e un dar de la Dumnezeu, mai am momente cand imi vine sa ma mandresc, ca si cum ar fi meritul meu ca mi-am schimbat locuinta si ca ma simt asa de bine, dar nu e asa...
Mai sunt si momente mai grele, de singuratate, dar Dumnezeu nu m-a lasat, m-a sprijinit, vazand ca sunt asa de slaba intotdeauna m-a intarit El...

As scrie mai mult, dar e asa de tarziu si maine mai am ore cu copiii - de maine dupa-amiaza intram si noi in vacanta.

Virginia, ce frumos ne-ai scris, ca de obicei. Multa sanatate copiilor, tie si tuturor celor dragi si apropiati!

Nike, suntem alaturi de tine! Doamne Ajuta!

Jinduiesc si eu dupa un copilas... si cred ca pana la urma il voi avea. Doresc sa primim toate acest DAR. Uneori incercam sa imi imaginez cum ar fi, sa creez macar in mintea mea (inima mea?)imaginile si sentimentele unei mame care isi vede copilul, dar adevarul e ca nu imi pot imagina, ca undeva filmul se rupe si totul pare atat de departe... Dar stie Dumnezeu de ce... si eu continui sa sper... si sa disper uneori...

va rog din suflet sa ma iertati pentru paragraful de mai sus, dar este adevarat...

Oanka80, m-am bucurat enorm ca ne-ai scris, sunteti foarte frumosi cu totii, si fetita, sa va traiasca, e foarte dulce si are cu cine sa semene! Daca mai ai timp te mai asteptam cu drag. MULTUMIM ca te rogi pentru noi, Dumnezeu sa te rasplateasca, pe tine si familia ta!

Va imbratisez pe toate cu drag, Doamne Ajuta!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Am primit dimineata poezia de mai jos...
V-o trimit si voua

Datoria mamei - Teodora Paunescu Tuca

Datoria mamei

Mama, stii tu oare mama, datoria ta
Stii tu cat de sfanta este, dar si cat de grea
Stii tu oare ce asteapta Dumnezeu sa fii
Pentru El si pentru lume, si pentru copii

Mama nu uita, nu uita, nu uita
Datoria ta
Nu-ti uita raspunsul greu
Catre Dumnezeu

Mama nu uita ca pruncul care-l tii la piept
Poti sa-l cresti ca un netrebnic, ori un suflet drept
Poti sa faci din el un inger sau un ticalos
Pentru asta vei raspunde in fata lui Hristos.

Mama, tremur inaintea marelui raspuns,
Mama, pentru ochiul vesnic, nu-i nimic de-ascuns
Mama, roaga-te si plange, trage cat de greu,
Dar sa-ti cresti copiii numai pentru Dumnezeu

Mama, mantuirea ta e nasterea de fii
Dar de fii curati si vrednici, pentru ca sa stii
Ca de viitorul lumii, tu raspunzi mai greu,
Mama, nu uita raspunsul catre Dumnezeu "

http://www.trilulilu.ro/Hatusil/8da42818eec258

Mami de ingeras din ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetele, va rog mult, daca puteti sa pomeniti si pe mama mea Elena la rugaciunile voastre...ca Domnul sa-i daruiasca gand bun si intelepciune ...
Nu s-a bucurat ca o sa mai avem un bb.
Asa vede ea lucrurile...

Mergi la inceput

ufffffff biata de tine lilig..

o sai lumineze DD minte ei..sigur vei vedea

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va spun ceva de suflet...

cred ca am ajuns la capatul puterilor in a mai concepe un bebe noi..din sangele nostru....aseara eu si sotul am intrat intro stare jalnica...la nu depresie..dar nici mult nu mai este daca mai continuam in stresul asta.....si pentru a nu intra apoi intro stare de depresie in caz de nereusita a unui FIV..caci FIV e o loterie..nu stii niciodata ce va fi dupa ...

balanta noastra inclina 90% ADOPTIA...caci si preotul nea zis mai bine bebe adoptat...

oricum pana pe 25 iulie nu vom spune nimic concret..dar aseara am stat de vb pana noapte tarziu...si sufletul si trupul nostru nu mai rezista in caz de esecuri..si am hotarat impreuna adoptie...

om vedea..sper ca bunul dumnezeu sa ne ajute sa trecm peste aceats perioada de neliniste

dupa data de 25 iulie..indiferent ed hotatarm..vom merge o sapt in concediu si uitam de toate...

am avut un an ff greu...iar de aprope 4 ani..numai ptr asta luptam..si nu mai putem

Mergi la inceput