La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

scuze,Carla,vroiam sa scriu pt Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelutza_c

scuze,Carla,vroiam sa scriu pt Cris

Adica mie nu-mi dai o bucata mare?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dici, subscriu la vorbele Carlei, dar esti luata! Dar mai trag nadejde ca ne-om incuscri, ca am fata frumoasa!
Condoleante! Eu nu as merge cu copiii si cred ca orice om cu mintea-n cap ar intelege asta.

Nici Cezara nu a dormit bine azi-noapte, si eu vad in dungi de oboseala. Cat a dormit ea, eu am facut mancare. Acum ea e fresh!
Tare ma tem ca Cezara e meteosensibila. Eu sunt, dar nu stiu daca asa ceva se mosteneste. De fiecare data cand e urat afara, furtuna sau atmosfera incarcata e foarte agitata. Ai vostri la fel?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla asa e,vad ca a sarit de 4,3 ron si nu-i a buna deloclasa ca dam pe din doua bucata de tort sa ne mai indulcim oleaca
raluca offfffffff mitica pup eu bucuta intepata sa nu mai doara si multa sanatate sa va faceti bine mai repede
dici condoleante o sustin pe carla in a nu merge acolo cu copii,nu e tocmai ok o inmormantare pentru ei..
mihaelutza_c multam fain pentru tort

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deci multumesc! Condoleante! Grea dilema!
Cris uite aici blogul culinar! In dreapta vezi capitolul "Inghetate" si alege ce-ti place!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Din toate bocetele si parerile de rau, de pe "dealul prieteniei" -DC cu nebunatice ca voi, am gasit puterea sa zambesc.

Dici si Carla sunteti fantastice cu umorul vostru!...Cris,alta straulatica esti si tu:))

Dici, te-am adaugat pe facebook..apoi m-am prins ca eram pe contul sotului.Deci, de apare vreun Micu sa-l primesti.

Eu , am alta afacere pe vremea asta de criza..vand "grasime"...

La produs,trebuie intai sa exersez...centura ocolitoare a Sibiului o sa treaca pe langa blocul meu...deci, munca la domiciliu nu gluma!
Eu sunt cu gabarit depasit!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Acum ne-am repatriat si noi, am fost sa comandam tortul Sabinei si n-am rezistat si am luat unul mic si pentru noi, l-am mancat jumate, asa, ca sa facem in ciuda la boc si la criza, ca de ne-or cauta de bani sa ia impozite, sa nu-i mai gaseasca pe nicaieri.

Ana, pai tu-ti dai seama ce sursa de bani o sa fie centura aia? Si nu te plange de grasime, oricum la prestare trebuie sa ceri pretul pe kilogram, ca nu ne mai lasa UE-le sa luam la bucata .

Mergi la inceput

alynta sarumana ,am facut de portocala si e bunaciune rausi pe cea de lamaie si e oleaca cam dubioasa,dar pana maine cand oi scoateo de la congelator sa vad ce-o iesi
ana bun venit la facut banisubscriu la ce a spus carla referitor la kg,dar ca sa fi sigura ca ies ceva bani,iti recomand sa aplici de acuma tva-ul ala de 24%
carla vaiiiiiiiiii si tu tort???ce aveti cu mine ca morrrrr de poftaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Cris, iti propun ceva: pune manuta aia draguta pe telefon, apeleaza consortul si explica-i dulce ca nu-l primesti acasa fara tort, si decat sa haladuiasca neconsolat prin vecini, mai bine se infiinteaza cu cateva kg la poarta .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

offfffff,as vrea sa fie asa usor,dar ma gandesc ca e prima lui iesire pe centura si nu tortul e prioritatede maine pot sa-i cer si ce vreau eu..

Mergi la inceput