La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelutza_c scuze,Carla,vroiam sa scriu pt Cris ![]() |
Adica mie nu-mi dai o bucata mare?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Serialbastre spune:
Dici, subscriu la vorbele Carlei, dar esti luata! Dar mai trag nadejde ca ne-om incuscri, ca am fata frumoasa!
Condoleante! Eu nu as merge cu copiii si cred ca orice om cu mintea-n cap ar intelege asta.
Nici Cezara nu a dormit bine azi-noapte, si eu vad in dungi de oboseala. Cat a dormit ea, eu am facut mancare. Acum ea e fresh! ![]()
Tare ma tem ca Cezara e meteosensibila. Eu sunt, dar nu stiu daca asa ceva se mosteneste. De fiecare data cand e urat afara, furtuna sau atmosfera incarcata e foarte agitata. Ai vostri la fel?
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC
cris_82 spune:
carla asa e,vad ca a sarit de 4,3 ron si nu-i a buna deloc
lasa ca dam pe din doua bucata de tort sa ne mai indulcim oleaca![]()
raluca offfffffff mitica 

pup eu bucuta intepata sa nu mai doara si multa sanatate sa va faceti bine mai repede
dici condoleante![]()
![]()
o sustin pe carla in a nu merge acolo cu copii,nu e tocmai ok o inmormantare pentru ei..
mihaelutza_c multam fain pentru tort
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

alynta27 spune:
Deci multumesc! Condoleante! Grea dilema!
Cris uite aici blogul culinar! In dreapta vezi capitolul "Inghetate" si alege ce-ti place!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_micu83 spune:
Din toate bocetele si parerile de rau, de pe "dealul prieteniei" -DC cu nebunatice ca voi, am gasit puterea sa zambesc.
Dici si Carla sunteti fantastice cu umorul vostru!...Cris,alta straulatica esti si tu:))
Dici, te-am adaugat pe facebook..apoi m-am prins ca eram pe contul sotului.Deci, de apare vreun Micu sa-l primesti.
Eu , am alta afacere pe vremea asta de criza..vand "grasime"...
La produs,trebuie intai sa exersez...centura ocolitoare a Sibiului o sa treaca pe langa blocul meu...deci, munca la domiciliu nu gluma!
Eu sunt cu gabarit depasit!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
CarlaV spune:
Acum ne-am repatriat si noi, am fost sa comandam tortul Sabinei si n-am rezistat si am luat unul mic si pentru noi, l-am mancat jumate, asa, ca sa facem in ciuda la boc si la criza, ca de ne-or cauta de bani sa ia impozite, sa nu-i mai gaseasca pe nicaieri.
Ana, pai tu-ti dai seama ce sursa de bani o sa fie centura aia? Si nu te plange de grasime, oricum la prestare trebuie sa ceri pretul pe kilogram, ca nu ne mai lasa UE-le sa luam la bucata
.
cris_82 spune:
alynta sarumana
,am facut de portocala si e bunaciune rau

si pe cea de lamaie si e oleaca cam dubioasa,dar pana maine cand oi scoateo de la congelator sa vad ce-o iesi![]()
ana bun venit la facut bani![]()
subscriu la ce a spus carla referitor la kg,dar ca sa fi sigura ca ies ceva bani,iti recomand sa aplici de acuma tva-ul ala de 24%![]()
![]()
carla vaiiiiiiiiii si tu tort???ce aveti cu mine ca morrrrr de poftaaaaaaaaaaa

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

CarlaV spune:
Cris, iti propun ceva: pune manuta aia draguta pe telefon, apeleaza consortul si explica-i dulce ca nu-l primesti acasa fara tort, si decat sa haladuiasca neconsolat prin vecini, mai bine se infiinteaza cu cateva kg la poarta ![]()
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
offfffff,as vrea sa fie asa usor,dar ma gandesc ca e prima lui iesire pe centura si nu tortul e prioritate![]()
de maine pot sa-i cer si ce vreau eu..
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)