La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Este foarte frumos sa le vad cum mananca impreuna, adevarat. Ele ma storc de puteri si tot ele imi dau aripi. Cu tva-ul asta imi tot faceam calcule azi-noapte si n-am ajuns la alta concluzie decat ca trebuie sa ies la produs, dar m-a avertizat sotul ca voi avea concurenta mare ![]() ![]() |
Pai prima concurenta voi fi eu
![](icon_smile_big.gif)
Asta ca sa fac haz de necaz...practic...speram sa ne mutam in casa noastra goala pana in toamna, dar acum am facut socoteala ce inseamna TVA marit la tot ce avem de cumparat versus dobanda daca am imprumuta banii astia sa cumparam acum, pana in majorare, si nicicum nu da bine socoteala.
Basca alternator stricat = musai de schimbat.
Ca sa schimb nota... am si o idee de afacere...Carla, ne facem o firma cu vitrina stanga/dreapta si cu afisul "Pe alese: SKINY - PUFY"
www.facebook.com/photo.php?pid=224835&id=100000313938908&ref=mf#!/photo.php?pid=227342&id=100000313938908&ref=mf" target="_blank">PUFY dupa 20 de ani
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](bonjovi.gif)
![](buggy.gif)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dicirstea spune:
Ana, offf, ce rau imi pare nu-ti pot spune decat ca si Danei, odihna multa si ganduri bune, pozitive.
Alynta si
pentru energia pozitiva pe care o emani.
CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
carla naspaaaaaaaaaaaa..dar daca nu ai ceva prea urgent de facut azi,intinde-te langa ele si trage un pui de somn ca sa-ti incarci macar un pic bateriile..cred ca sunt tare scumpe cum papa
otilia ce naspa cu ploile astea,noi cuburi din si un lego cu piese mai mari(ca sa nu le poata inghitii
) si facem castele..rectific,eu fac castele si fi-mea le matura ..se crede king kong
,ori dam pe utv la muzica si topaim ca doua apucate,sau ne bucatarim..eu la masa ea in scaunul ei de masa..si ii mai dau si ei ceva ingrediente (comestibile
) si vrea sa faca ca mine,iar uneori uita si le infuleca pe narasuflate
..sa stii ca nu i-am facut nimica special
ea dormea de mult singura in patut si toata noaptea,mai ales de cand am dezobisnut-o sa bage in ea ca sparta la 4 dimineata
lapte de vaca zuzu ii dau eu in unele zile din acela cu 1,5 % grasime,ca cel rosu nu mi-l vroiam de nici o culoare..ei,pe asta il linge
..mancarica la sectorici zici..pai ieri la pranz a halit ciorbita cu carne de vitel acrita cu lamaie si amestecata cu o lingura de smantana si la 6 dupa-amiaza cerealele mele cu lapte
,iar azi am in plan sa-i fac mamaliga cu smantana si ou si bucatele de pui,toate la cuptor bagate,iar dupa-amiaza am niste cereale de le nestle cu piure de fructe in ele,si daca papa tot ii dau si o felie generoasa de ananas si gata
carla pentru succes garantat eu i-am propus lu' al meu sa iasa el la produs sau in piata sa-si vanda "mararul" de pe copanecu toate ca ar merge mai bine prima varianta..nu de alta dar nu ar avea concurenta momentan si castigul e garantat
alynta daca e vorba de un ajutor e binein cazul asta spor la bucatareala
am si eu rugaminte..vreau linkul ala cu inghetate,pls
ana hai mami,fi tare ca o sa fie bine si in plus ai un pusti frumos foc care are nevoie de tine cu un zambet pe fata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Dici, facem afacerea, lasa ca toate o sa fim skinny cu taxele astea. Ziceam ca ma gandesc sa-mi plantez niste gaini pe balcon si sa-i duc o capra mamei, o mai mulge, mai doarme cu ea la iarna sa-i tina de cald .
Serios vorbind, arati excelent, m-as da la tine daca n-ai fi luata .
Cris, imi place cum gandesti, iar cu mararul de pe picioare... iesim si noi pe piata (adica sotul ). N-am cum sa ma intind, cea mica deja doarme de rupe patul de vreo ora, cea mare are alte nevoi, incerc sa fac si un ban pe parcurs, stau si cu ochii pe euro ca toate ratele sunt in el...
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](images/user_woman.png)
mihaelutza_c spune:
salutare fetelor.
carla_te invit la o bucata mai maaaaareeee,nu una mica mica,ca...vorba aia,doar iti faci rau cu una mica,poate mai trece si proasta dispozitie
ana_imi pare tare rau,dar tot raul e spre bine,poate asa a vrut DD,multa-multa sanatate si sa te odihnesti,ai mare nevoie.la fel a patit si o vecina,sarcina oprita din evolutie,la 3 luni,fara motive,ei...dr astia.iti spun ca esti bolnav,dar de fapt nu stiu ce boala ai.
la toata lumea.
![](images/user_woman.png)
Raluca_Ioana spune:
Fetelor multumim mult de urari pt Alexia.micuta mea se simte mai bine,mai avem cateva injectii de facut si pe urma mergem la control.si eu am inceput sa ma simt mai bine insa Mitza se simte destul de rau inca si azi va merge la dr.sa speram ca nu e nimic grav.
Ana...imi pare tare rau sa aud ce ai patit dar capul sus fiindca acasa din cate am vazut ai o familie minunata care te asteapta si un copilas de milioane care are nevoie de toate grija ta.o sa vezi ca in curand dorinta de a fi 4 ti se va implini.pupici multi de la noi si ai grija de tine!
Am mai avut cate ceva de zis dar pur si simplu am uitat.insa revin eu mai incolo.va las acum ca a vrenit Mitza acasa si vreau sa ne punem sa mancam pana se scola pitica. tot stupul!
CarlaV spune:
Mihaelutza_c, multumesc, pai am zis eu ca vreau o bucatica mica? Am mai vazut si tortul acela magnific din pozele Danielei, mai ramane doar sa ma teleportez pana la tine.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
Fetelor, sunt in mare dilema.
Azi-noapte am aflat ca a decedat finul nostru din Constanta, mi-a fost ca un frate mai mare, desi imi e greu sa dau ochii cu sotia lui si cu fata lor pe care am botezat-o, va trebui sa merg la inmormantare.
Problema e CE FAC CU COPII???
Soata nu se poate invoi de la servici, fratele meu e plecat din tara iar bona nepoatei e si ea in vacanta.
Nu imi pun problema de drum, ca am mai fost la mare cu ei, ci ma gandesc ce facem acolo si mai ales...nu as vrea ca Matei sa vada ceva, e destul de mare ca sa tina minte si deja ne bombardeaza cu intrebari despre bunica (strabunica lui).
Sunt in mare dilema, credeti ca ar fi scuzabila lipsa mea?
Intreb retoric, pentru ca eu nu mi-as scuza-o...
CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Dici, facem afacerea, lasa ca toate o sa fim skinny cu taxele astea. Ziceam ca ma gandesc sa-mi plantez niste gaini pe balcon si sa-i duc o capra mamei, o mai mulge, mai doarme cu ea la iarna sa-i tina de cald ![]() ![]() Serios vorbind, arati excelent, m-as da la tine daca n-ai fi luata ![]() |
Carla, te-ai uitat alaturi
![](icon_smile_big.gif)
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](bonjovi.gif)
![](buggy.gif)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
CarlaV spune:
Dici, te stiu bine si blonda nu-mi place, iar celelalte au niste fetze... valeu!
Condoleante pentru finutul tau . In mod normal ai dreptate, nu ar fi scuzabila absenta ta, insa in circumstantele actuale, daca nu gasesti pe cine sa lasi cu copiii, ar trebui ca ceilalti sa-ti inteleaga absenta. Adica eu in locul tau n-as merge cu copiii acolo.