La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 20
clodyac spune:
cris ms dar tare cred ca raman cat muntii bucegi la cat nu mananc paine nu zahar in cafea si fundul e tot cat casa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
cris_82 spune:
sorilea e un scump razvancred ca e tare comic cum uge el de fete noi ieri cand am fost la botez,l-a fugarit pe verisorul sarbatoritei in toata curtea si cum il prindea il baga in zid si-l pupa saracul de se saturase si el
flobaby pai a durat cam 6 zile pana i s-a tras,dar pe urma era vanata acolo saracastiu ca paracetamolul e mai bun decat nurofenul,dar fi-mea e alergica la el si uite asa noi ne-am cam chinuit..sper sa treaca mai repede buba la piciorus..nu stiu de ce traiam cu impresia ca controalele la ochisori si eventualele corectii se pot face dupa 3 anisorihao mamico,nu dispera ca o sa vezi ca totul o sa fie bine
clody in cazul asta ia pune mana si da si aicea vreo 5 kg si nu mai fi chitroasa pentru o cura vorbeste cu cuscra-mea,danuta ca dupa 2 luni s-a facut bunaciune rau si vrea sa vina la mare si sa innebuneasca plajacica sa avem mai mult succes la vandut seminte,pufuleti si porumb ca sa facem bani pentru cadoul ala de nunta la copii..lamborghiniul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
clodyac spune:
cris ti-as da chiar si 10 numai sa ma fac si eu bunaciune ca dana
pui mic
yioanna_s spune:
a fost super bn azi,ne-am bronzat putin si stefania a fost o cuminte toata ziua,pe ea am tinut-o la umbra pana dupa 17...
cris:super...si noi la fel,dar sper anul viitor sa putem recupera..ma gandesc un week-end in Hu doar eu cu fata din pacatece-ai mai gatit bn?
sorilea:ce bucle mari are razvanel e un dulce.nu draga mea ,nu face febra dar este ffff nelinistita si asa doarme dusa nu se mai trezeste np decat pt suzeta.gel Dentinox Gel N..asta are efect k am folosit si calgel,gingigel
clody:pupam gingiutele agitate.unde vrei sa mai slabesti arati superb si chiar ai slabit ENORM...
flo:sper sa fie totul bn
mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~
SoriLea spune:
yoanna te-am intrebat daca face febra mare pr ca dr noastra ne-a spus sa nu folosim novocalmin decat in cazuri extreme, cand febra depaseste 39-39.5 si nu reusim s-o sacadem cu antitermice si nu mai mult de 2 zile. De aici nedumerire mea....
Noi folosim pt gingiute PANSORAL, e ff bun si asta.
Multumim pt aprecieri.
printesica
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
clodyac spune:
buna dimi fetele
am vazut ca vb despre transfer la alt capitol eu nu ma pot ocupa sunt singura de saptamana trecuta sotul e iar plecat si razvan daca ma lasa sa respir asa ca imi cer scuze si rog daca se poate ocupa altcineva mii de pupici sa aveti o saptamana usoara
yioanna esti o scumpica dar daca hainele nu imi mai vin eu tot ma vad grasa
pui mic
cris_82 spune:
neata mamici cu kindeti terorici,
clody parca 10 sunt cam multe,nu de alta dar nu vreau sa-mi schimb garderogadar 5 ar fi ideale
yioanna m-am bucatarit niste bulane de pui la cuptor cu cartofi,pateuri cu cascaval din foetaj,si tort cu crema de chioco
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
CarlaV spune:
Clody, , sa fie cum va doriti voi.
SoriLea, ti l-am admirat pe Razvan, ai primit un dar minunat dupa atatia ani de chin.
Fii-mea e tot cu 4 dinti, cei de jos nici nu sunt iesiti bine, dar vad ca mesteca fara probleme, ieri am mancat toti floricele .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Salutare!
Am petrecut tare frumos ieri! Timpul a tinut cu noi, ca nu a plouat cum se anuntase! David a fost incantat de tort, cadouri si invitati! Dimineata a facut-o lata incepand cu 5.30: varsatura si mai nou... diaree! Il dreg cu ce pot sa vad daca ii trece! Deocamdata e vioi si stabil!
Cris bag imedit poza cu tortul! Sa stii ca mai am locomotiva de la tren intacta!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
SoriLea e adorabil piticul vostru! Lasa ca acum va umple casa de bucurie cat si pentru cei 15 ani de durere si asteptari! E asa dulce! Cu bucle si buzita aia cu care pune botic!
Ana Micu scumpel fecioras mai ai! Cred ca a atras atentia! Al meu spune "dei"!
David a scapat de varsaturi si acum e kk-cios! Sper sa se indrepte! De dimineata am mers la analize si sunt putin obosita si din we... Cred ca diseara il duce sotul la pediatra sa-l vada, daca nu isi mai revine!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra