La Multi Ani,IOANA! Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

stefania mea e mult mai cuminte ...se culca la 21-22:30 max,dar ii dau nurofen,novocalmin si gel la gingiute prea multe.am gasit si ritualul criis facem baitza urmata de un masaj extra lung de 10min cu crema si apoi ink unul dupa ce ne imbracam...tine slava DD,cat nu se sh..a iesti si dintele 2 in 28,iar azi cel de sus...unul dupa altul nu-mi vine sa cred..in rest e o iubareata mik.am inceput sa o las la soacra cate 2 h de 3 ori pe saptam si azi a fost prima zi,s-a descurcat de minune e o cuminte si nici nu mi-a simtit lipsa...iar seara se intalneste cu verisori ei la parc si e o ploaie de imbratisari,pupicuri si ff jucausi..pe scurt asta facem mai nou.maine mergem la gratare la ferma,abia astept sa pap slanina prajita pe paine cu ceapa...trimit la toata lumea...

ioana:distractie placuta la Danes,ce frumos e acolo sper sa pot ajunge si eu cu stefania e innebunita dupa animalute in special caii si puii..toata ziua doar asta o auzi..."caii,cain(cainele)puii...(mai nou il striga pe tata" OVI")
azi i-a luat tata sau pestisori si pasarea zebra australiana,e o draguta,si a adus iepurasul de la ferma a fost totpita cand le-a vazut de dragul lor nici sa pape nu a mai vrut, acum are sarcina sa le dea de papa dimineata
alynta ce putin maii ai,ce frumos!sarcina usoara.distractie pe maine
flo: ooo,ce rau imi pare k a facut febra,sper sa treaca repede
laurao:ce ciudat...pupam baietul sa-si revina cat mai repede si sa revina la sentm.mai bn fata de papa
ely:ce dulce e Denise
clody:cum se simte razvanel,e mai bn?imi pare rau k ati ajuns la antibiotice sa treaca
raluca:oooff dinti astia....ii pui ceva pe gingii?
cris:ce fain k poti sa o lasi pe cineva cateva nopti,ai mai incercat,sta?munte...super pe canicula asta e o idee geniala.distractie placuta
dana:distractie placuta
mada:imi pare rau de np nedormite

mamica de 1 anisor ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

cris, multam fain pt incurajarile cu intarcatul
carla,
clody, cum se mai simte Razvanel?
carla, nu am spus de ce vreau sa o intarc pe Ioana, dar zic acum. MUSCA! Rau de tot, de ma felicit ca nu am lustra in dormitor ca altfel as atarna de ea de durere. Solutia ca ea sa nu mai muste si eu sa nu mai sufar e intarcarea. Am incercat sa ii dau "pass" de cate ori musca, sa invete ca nu are voie, dar ti-ai gasit cine sa inteleaga.
mihaelutza, si mie mi-ar place o intalnire cu bbii, faina ideea
nemora, superbe fetitele tale. Karolina cu Alunelul e mortala, iar cea mica e atat de dulce, mai ales cand incearca si ea sa tina pasul cu surioara ei...
Lauraa, felicitari pt distractia din club
Ana, foarte frumoasa povestirea si pozele cu ziua printului
Maria, pupici lui Darius sa nu iti mai dea emotii
Ana, scumpa, cumplita vestea. Inca am ochii in lacrimi. Ma gandesc insa ca sufletelul menit voua vrea sa vina abia din toamna, asa cum ati programat initial. Sa iti dea DD sanatate si o noua sarcina pe care sa o duci la termen si un copilas sanatos si papacios.
dici, poate reusiti sa faceti rost de banuti si sa va mutati
Raluca, e mai bine Alexia?
Dici, condoleante.

Offf, recuperat aproximativ doar 5 pagini... Vad maine ce mai fac

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi fetele

yioanna si andata si restul fetelor

razvi este mai bine ganglionii dau inapoi asa ca suntem bine aseara am stat 3 ore afara si apoi noaptea ne-am trezit din ora in ora offfff ii iese al doilea canin

cam atat eu sunt cam ofticata ca nu slabesc si pace si sunt cat malul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna mamici,
flobaby cum e maria???ce-i face piciorusul??
laurao "balonasele" astea se mai sparg uneori,o sa mor de curiozitate pana pe 25
ioana sunt sigura ca o sa fie bine bebelasuliar parerea celorlalti nu ar trebui sa te intereseze
yioanna nu am mai lasat-o pana acuma cu nimeni si am emotii,dar sunt sigura ca daca o las cu cumnata o sa fie numai distractie pe capul lorin toamna vrem sa plecam la munte,acuma am alte prioritatipui mic..bine ca i-au iesit dintisorii
andata
clody nu-ti mai face atatea complexe ca o sa slabesti dar in timppupam razvanelul sa iasa mai repede caninul nazbatios

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, ma bucur ca te-ai linistit cu ganglionii. Sa nu ma injuri... de slabit nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc ca si Alynta se plangea ca nu reuseste .
Andata, saraca de tine, te inteleg foarte bine. Pe mine m-a muscat Saby de 2 ori pe la 9 luni, dar a lamurit-o taica-su' ca nu mai primeste daca mai face si a inteles. Larisa a muscat si ea prima data pe la 11 luni (avantajul dintilor iesiti mai tarziu), dar nu a inteles ca nu mai primeste daca repeta figura. Si stiu cum doare, am plans odata un sfert de ora si m-a durut sanul inca 2-3 zile. Chestia e ca ea musca o data, apoi intelege ca nu are voie, dupa o saptamana musca iar, si se uita zambind smechereste. Eu inca ii mai dau, vreau sa o las sa se intarce singura, probabil ca e ultimul copil si sigur imi vor lipsi momentele acestea (nu si cele cu muscaturi).
Ana, , tare dulce puiul tau. Voiam sa mai zic ceva, dar pastrez pentru mess .
Ioana, te inteleg cu anuntatul familiei, desi ar trebui sa nu fie treaba nimanui ca mai faceti voi un bebe. Cine nu e in stare sa se bucure pentru voi, macar sa nu comenteze.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uauuuuuuuuuuuuuuu,bate vantul pe aicea,pe unde sunteti??

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare tuturor.

Alynta, da iubita mea, 15 ani m-am chinuit sa am un bb si nu am reusit. Nu a fost greu, a fost cumplit si nu doresc nimanui experienta asta. Nu doare fizic cat sufleteste. Nu vreau sa-mi mai amintesc de acei ani de chin, vreau sa ma bucur de ingerasul meu cat pot de mult.

Carlav ma bucur ca ai mai adaugat ceva in lista si rog si pe celelalte mamici care considera ca lipseste ceva sa adauge is ele. Asa vom fi mai pregatite pt situatii neprevazute.

Cris de pe acum se ti fetele dupa el (la noi in card, sunt vreo 4 baietei si 10-12 fetite ), iar cele mari (12-14 ani) il pupacesc toata ziua, saracul copil cand le vede fuge

Alynta cum ati petrecut, ati avut vreme frumoasa? asteptam poze.

BebeBeca imi place semnatura ta, sa fie sanatos, sa stea in burtica pana la termen si sa fiti fericiti. Nu conteaza ce zic ceilali, important e ce va doriti voi? Rebeca stie? Si eu i-as oferii lui Razvanel fratiori, dar cum natural nu se poate si nici u m-as mai chinui, poate mai adoptam unul. POATE, ca la cat de greu e...si cate emotii ai...legi de rahat, ca totul in tara asta.

Ana_Micu super tare Razvanel si vb bine, al meu nu spune decat cateva cuvintele, dar imita tot. Ma bucur ca esti mai bn

Flobaby nu m-am confruntat niciodata cu ceva febra sau altceva dupa vreun vaccin. la noi a fost totul OK, chiar si dupa ROR, dar dr mi-a spus de fiecare data ca daca se umfla sa pun o felie de lamaie si sa-i dau nurofen. mititica si sa fie bn.

DanaMi vacanta frumoasa si vreme buna, te asteptam cu poze

Yioanna dc ii dai nurofen si novocalmin, iti face febra asa mare?? Ce gel pt gingii folositi?

Clodyac ma bucur ca Razvan e mai bn. Si sa stii ca nu esti singura ofticata suntem in aceeasi barca (si eu sunt grasana si nu reusesc sa dau jos - poate ca nu am suficienta ambitie de data asta )

Despre noi suntem bn, asteptam de vreo 2 sapt sa ne iasa incisivii laterali de sus si nu mai ies, acum nu mai e marait dar tot nu vrea sa manance. Mananca mai mult lactate, suc de frucre din cand in cand, rar cate o piersica...in rest mult AER si APA . Dar tot grasan e, nu a slabit deloc.
Merge toata ziua (singurel - si-a dat drumul), ma trezesc cu el printre piciare oriunde in casa ,si e un haios cand ne imita, imi vine sa-l mananc.
Am facut si pasaportul piticului si asteptam sa vina ziua de vineri sa plecam spre Germania. Nepotelele abia il asteapta. Sunt curioasa cum v-a reactiona la drum. El e obisnuit am facut Timisoara-Bucuresti intr-o zi cu mici opriri si a fost super ok. Acum drumul e dublu, dar sper sa fie bn.

va pupacesc pe toate si sper sa intru curand

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

M-am invrednicit si am pus cateva poze pt cine doreste sa ne vada.
http://picasaweb.google.com/sorilea73/NazvravaniiIunie2010#

la toata lumea, dar in special la pitici

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna!
Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Cris, la tine cat a durat pana sa-i treaca roseata si locul tare? Azi am fost la spital cu ea pt ca se inrosise si mai tare si era si alb locul. A zis s-o monitorizam caci este posibil(sau nu) sa colecteze si maine mergem s-o vada din nou. Mi-a zis sa-i pun comprese reci cu rivanol, mi-a dat si ospexim (juma de doza) - dc face infectie sa fie sub antibiotic si sa-i pun supozitor cu paracetamol ( cica e si antiinflamator). Mai astept sa vad ce se intampla...
M-am enervat cand am fost la pediatra caci mi-a zis ca maria are si un puc de strabism. Din pacate, cred ca asa e.
Dana, eu nu v-am vazut.
Yoanna, sper sa va tina faza cu ritualul.
Andata, te inteleg cu muscatul, Maria m-a muscat ( putin) doar de vreo 3 ori dar fu' nasol.
Ioana, vb carlei, cine nu te intelege macar sa nu comenteze.
LauraO, sa fie cum vrei tu
Sorilea, frumuselul.

Pupici tuturor!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

hihihi carla stii ca suntem gand in gand sper sa ma insel mai astept putin poate nu e nimic cu ochi ... dar cred ca e doar grasime

sorilea uffffff poate reusim noi asa ce nu ma simtin regula dolofana inainte eram trasa prin inel

flobaby multa sanatate sa treaca toate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput